Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

1. הגיוני שרפידות מחזיקות כל כך הרבה?

אני מדבר על רפידות אחוריות.

הרכב עומד על 64,000 ק"מ.

אני גר בחיפה, על כל המשתמע מכך מבחינת בלימה, ומדדתי הבוקר ויצא 7 מ"מ.

20160502_084107.jpg

2. את הרפידות הקדמיות לא בדקתי, כי כשקניתי את הרכב ( ב 43,000 ק"מ) בבדיקה אמרו שיש רעידות, ובטיפול 45K עשיתי טיפול גם ככה.

הבעיה, שעכשיו אני תוהה, יש מצב שהחליפו צלחות ולא רפידות? אני אעלה את הצילום מהמוסך.

אם כן אני מניח שכדאי שאבדוק גם בגלגל הקדמי נכון?

20160502_084830 - Copy.jpg

תודה!

פורסם

אוקיי סבבה, אז הם חדשות, אני מניח שלא צריך לבדוק עד הטיפול הבא. ומאחורה יש 7 מ"מ אז בכללי אני מסודר עד הטיפול הבא.

תודה

פורסם

אצלי Audi A3 שנת יצור 2011, עשתה כבר 87,000 ק"מ ועדיין לא הוחלפו רפידות כלל.

הרכב עם 200 כ"ס ומשייט במהירויות לא חוקיות בעליל כבדרך קבע, מה שבטוח לא תורם לחיי הרפידות.

למען הסר ספק אציין שרון (הבעלים של מוסך רון) בדק את הרפידות בעצמו לפני כמה חודשים והבטיח לי שעדיין יש מספיק בשר לפחות עד לטיפול הבא.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...