Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן לא תקין - גולף 2016.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפי שבוע וחצי לערכתי קיבלתי את הרכב החדש שלי , גולף 2016 1.4 טורבו.

חשבתי אולי צריך להריץ את המזגן , אבל פשוט אי אפשר לנהוג ברכב בצהריים.

המזגן פשוט מוציא אוויר , בערב ניהיה יותר טוב מוציא קור.

מישהו מכיר? , שמע אולי?

תודה חברים

פורסם

AC דלוק, אני גם שמתי על המקסימום וחוץ מרעש וסמני של מזגן בכאילו לא קרה כלום.

נניח אני שם ל 20 מעלות או 18 או 25 , זה בחיים לא קורה .

אתמול רק אחרי חצי שעה נסיעה , התחלתי להרגיש סימנים של מזגן.

פורסם

האם מערכת עצור/וסע פעילה אצלך?

במידה וכן, והמנוע נכבה ברמזור, פקק, וכו', גם מדחס המזגן נכבה בפרק הזמן הזה על מנת לחסוך באנרגיה ולכן ייתכן שאתה מרגיש שהוא לא מוציא "קור".

תנסה בתחילת נסיעה לבטל את המערכת הזאת, ולראות אם המזגן חוזר לעבוד כמו שצריך.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם
האם מערכת עצור/וסע פעילה אצלך?

במידה וכן, והמנוע נכבה ברמזור, פקק, וכו', גם מדחס המזגן נכבה בפרק הזמן הזה על מנת לחסוך באנרגיה ולכן ייתכן שאתה מרגיש שהוא לא מוציא "קור".

תנסה בתחילת נסיעה לבטל את המערכת הזאת, ולראות אם המזגן חוזר לעבוד כמו שצריך.

האמת היא שאני לא סובל את ה עצור/סע הזה שהם עשו , ככה שכל תחילת נסיעה אני מכבה אותו.

זה לא הבעיה.

pasat04 - אני אשתדל לגשת היום או מחר ואעדכן , מקווה שזה לא רציני :(

פורסם

כנראה תקלה כי אצלי בגולף זהה המזגן מקרר מצויין. למה מדחס צריך ללכת אחרי 60,000 ק"מ? זה נשמע לי מעט ביחס לנסיון שיש לי ברכבים אחרים....

פורסם

בדיוק למטרה זו יש אחריות. תיכנס מייד למוסך ברשת היבואן. המערכת ממוחשבת ומייד יאתרו מהי התקלה, אם יש. לא תתקן את זה בהתכתבות.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
בדרך כלל המדחס הולך באזור ה 60000 ק"מ, יהיה מעניין אם עדיין לא פתרו את הבעיה עם המדחסים עם השסתום פיקוד חשמלי....

על סמך מה קבעת שאורך חיים של מדחס הוא 60k??

היו לי מספר וואגיות במשפחה ישנות וחדשות וגם עכשיו אנחנו עם 3 וואגיות - חלקן הגיעו למעל 280k עם מדחס מקורי ובאף אחת לא הלך מדחס

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם
בדרך כלל המדחס הולך באזור ה 60000 ק"מ, יהיה מעניין אם עדיין לא פתרו את הבעיה עם המדחסים עם השסתום פיקוד חשמלי....

בגולף פלוס של אחותי השסתום כבר עובד 150K ואצלי קצת יותר.

אתה תמיד נופל על לימונים.

איזה כייף לי :)

פורסם

יכול להיות שברח גז מחיבור לא תקין. בסוזוקי חדשה היה לי מקרה דומה. הוחלף אטם בוצע מילוי מחדש של גז וחיזוק צינורות... קורה.

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני מכיר כמה אנשים עם גולפים שחצו מזמן את ה-100,000 ק"מ והמדחס עובד כמו נינג'ה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...