Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו B4 משנתון 2010-2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אני מנסה לעמוד על ההבדלים בין דגם ה business מול הגירסה המאובזרת-TOP ב B4 משנתון 2010-2011, האם תוכלו להאיר את עיני?

מה דעתכם על הרכב הנ"ל כרכב משומש?

עוד דבר-הבנתי שכרית האויר לנוסע לא ניתנת לביטול וזה דיי חשוב לי- האם הבנתי נכון ?

תודה, שלומי.

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

ההבדלים היו ,מה שאני רושם לא היה בגירסה הפשוטה. גלגלי אלומניום . כסא נהג חשמלי . פנסי ערפל . הכן לא ניתן לבטל את כרית האוויר של הנוסע .

Sent from my iPad using Tapatalk

פורסם (נערך)

איך אפשר לחבר כיסא תינוק מקדימה אם הכרית לא ניתנת לביטול? או שבכל מקרה עדיף מאחורה.. הלבטים הם בין היתר בין ה b4 שנת 2010 - 11 לבין יונדאי i30 cw מהדגם החדש - 2012 כרכב משפחתי.

Sent from my E5823 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי aderet

[email protected]

פורסם

אומנם הסובארו מרווחת מאוד מבפנים. ועדיף לשים את הכיסא מאחור, התא מטען שלה לא מישתווה ליונדאי בגישה ובפרקטיות, ובגדול בגלל שהדלתות ביונדאי נפתחות למיפתח רחב. אין ממש יתרון לסובארו לילדים עם כסאות מאחור . וגם יהיה יותר זול להחזיק את יונדאי .

פורסם

אני אחדד קצת את השאלה, הצרכים שלי הם אמנם "משפחתיים" אבל (בינתיים) יכללו צורך להכיל תינוק אחד, עדיין אין לי כנופיית ילדים.. עוד פרמטרים חשובים לי הם הנאה מנהיגה, כח ואמינות כמובן, ד'א b4 סטיישן עדיפה עשרות מונים מהסדאן בשבילי אבל ההיצע מוגבל וכן התקציב.. במה תהיה ה b4 יקרה יותר לתחזוקה מה i30 cw מלבד ההבדל המזערי בצריכת הדלק? מה ההגיון בביטול האופציה לביטול כרית אויר אם זה מבטל את האופציה לכיסא תינוק במושב הקדמי?

Sent from my E5823 using Tapatalk

[email protected]

פורסם

די, להחזיק סובארו עם הנעה כפולה לא עולה הרבה יותר מרכב רגיל. הגיע הזמן להשתחרר מהסטיגמות האלה. מבטיח לך שתהנה מהרכב פי 5 יותר מהיונדאי i30, אין מה להשוות מבחינת אחיזת כביש ונוחות נסיעה.

אז פעם ב 3 שנים תחליף את כל ה 4 צמיגים במקום זוג זוג, ופעם ב60000 ק"מ צריך להחליף גם שמן דיפרנציאל קדמי ואחורי (סה"כ 1.2 ליטר מקדימה ו 0.8 ליטר מאחורה, עלות של 100-200 שח גג פעם בכמה שנים, עניין של 10 דקות עבודה).

שלומי

פורסם

ל-B4 נוחות נסיעה מעולה. סטיישן כזאת יכולה להיות אחלה משפחתית.

מחזק את שלומי לגבי עלויות האחזקה.

צפה לצריכת דלק של כ-9.5 ק״מ/ל׳ משולב.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אתייחס רק לנושא האחזקה בסובארו B4..

עוד חודשיים ה B4 שנת 2006 שלנו תסגור שלוש שנים בבית.. בהחלט מספיק זמן על מנת לדעת אם אפשר לחיות איתה או לפשוט רגל!

אז כך :

1. הנושא הכי כואב - הלא הוא הדלק.. צריכת הדלק הכי גרועה שהיתה לי היא 8.5 ק"מ לליטר; בנסיעה עירונית נטו. הצריכה האמתית שלה בתנאים לא קלים (עליות, פקקים..) נעה בין 9.5-10.5 ק"מ לליטר. נסיעות כמו בכביש 6 יניבו תוצאה של כמעט 13 ק"מ לליטר.

צריכת הדלק של הדור החמישי יותר טובה ודי דומה למשפחתיות 1.6 מהשנתונים 2010 עד 2013. כך שאפשר בהחלט לחיות עם זה.

2. צמיגים : במעמד הקניה החלפתי לרבעייה פירילי בעלות של כ 3500 שח (צמיג זבורט). מחזיקים מעמד על היום.

לגבי החלפת כל הרבעיה : אני מחליף רק רבעיות בכל הרכבים שלי. הנזק לשלוש שנים מסתכם ב 1000 וקצת שקל. גם סביר!

3. שמן לדפרנציאל : פעם בחמש שנים או 60 אלף.. כמו שצויין עולה בסביבות 200 שח כולל עבודה.. כלום לתקופה כזו..

אתם יכולים לנחש לבד שאני מתמודד עם ההוצאות "המטורפות" של הסובארו היפה והמהנה שלנו.. גם בנסועה שנתית של 16-17 אלף ק"מ..

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

עוד הערה לגבי צריכת הדלק,

במשך הדורות של הb4 במנועי ה2.0 הסיפור כך:

שנתונים 2004-2005 (כמו שלי) ם 138 כ"ס, צריכת הדלק היא 1 ל 12-13 בבינעירוני ו1 ל 9-10 בעירוני

שנתונים 2006-2007 עם 165 כמו של LEGACY 1.8 הצריכה היא 1 ל10-11 בבינעירוני ו1 ל8-9 בעירוני

שנתונים 2008-2009 עם 150 כ"ס הצריכה התמתנה קצת ועומדת על 1 ל11-12 בבינעירוני ו1 ל 10 בעירוני

שנתונים 2010-2013 עם 150 כ"ס הרכב קצת יותר כבד אך משודך לתיבת הילוכים רציפה שעוזרת בצריכת הדלק בבינעירוני, בסביבות ה 1 ל 12-13 בנסיעה רגועה ו 1 ל10 בעירוני. בנוסף הדגם הזה עבר שדרוג מהותי בסלון ובסביבת הנהג מה שהופך את הרכב ליותר מעניין ומועדף בתקציב הזה (שנתונים 2010-11 בסביבות ה50-60 אלף ש"ח)

שלומי

פורסם (נערך)

לא יודע בקשר להבדלים בין הגירסאות , אבל יש ילדה בגיל שלוש וחצי ,תמיד הושבתי אותה במושב האחורי , אף פעם לא השתמשתי בכפתור לביטול כרית ,לדעתי מושב האחורי הכי בטוח לילדים.

ואתה בעצמך עונה על השאלה שלך ,אין שום הגיון בביטול כרית אויר ,אם מושיבים את הילד מאחור.

עריכה אחרונה על ידי Rony999
  • תוכן חדש...