Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או.קיי אז יש כבר כמה פריטים קיימים שאין אפשרות להחליפם ויש כמה רכיבים שברצוני להוסיף.

ישנו מגבר של power acustik 720W כל יציאה 85RMS ב-4 ו100RMS ב-2.

http://shop.store.yahoo.com/csexpo/ltpowac4chan.html

מגבר נוסף שיהיה כנראה המגבר לסאב הוא Lightning audio

http://www.epinions.com/pr-FF150_2_LIGHTNING_AUDIO_150_W_2-CHANNEL_Car_Audio_Amplifier/display_~full_specs

ישנם גם פיונירים 6.5'' שהם כנראה ילכו לדלתות האחוריות ויתחברו לHU.

http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1663,normal_sales

עכשיו הבקשה שלי היא להמלצות על קומפוננט טוב שיבוא מקדימה..כרגע אני חושב על הסרווין הבאים 100RMS שיבואו בהתאמה מלאה לדעתי למגבר.

http://www.stereo4sale.com/shop/product_info.php?cPath=50&products_id=187

על סאב אני חושב בכיוון של הHEd12 של סרווין.

http://www.stereo4sale.com/shop/product_info.php?cPath=29&products_id=103

לגבי HU אני יכול להגיד שאני די סגור על הJVC 9700 ולדעתי פה אין הרבה מקום להמלצות כי ממש אהבתי אותו.

אתם מוזמנים לחוות דעה או להמליץ על משו שלדעתכם יתאים יותר...

עשיו התקציב הוא 4K לסאב קומפונט וHU אבלל בגלל שאני די סגור על הJVC נשאר משו כמו 2K לסאב+קומפ.

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

פורסם

א. אתה לא צריך המלצות כי הJVC מכשיר מצויין.

ב. הסאבים של סרווין וגה (בסדרות הנמוכות) לא משהו.

ג. שים לב שהמגבר נותן משהו כמו 180 וואט בברידג' (לסאב ממוצע או לסרווין וגה שהצעת) (4 אום).

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
א. אתה לא צריך המלצות כי הJVC מכשיר מצויין.

ב. הסאבים של סרווין וגה (בסדרות הנמוכות) לא משהו.

ג. שים לב שהמגבר נותן משהו כמו 180 וואט בברידג' (לסאב ממוצע או לסרווין וגה שהצעת) (4 אום).

יש המלצה כלשהי לסאב של 2 אום?

פורסם

המגבר שלך לא יציב ב2 אוהם בגישור.

אני גם לא הבנתי למה מיסטר אודיו שם על זה דגש.. זה כל הכוח שתוכל להפיק ממנו .. הגישור שלו לסאב..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מיק מיק...אני תופס ממך מבין, אז יש לי רעיון ואני רוצה לשאול אותך אם זה טוב לעשות ככה..

נשארו לי שתי יציאות במגבר של הפאוור אקוסטיק שנותנות בגישור 170RMS.

והמגבר של הלייטנינג נותן בגישור 150 אני חושב...

יש מצב לקחת תיבה כפולה עם שני סאבים של 200 כל אחד..של מגנאט למשל ולחבר כל סאב למגבר נפרד?!

פורסם

תראה רצוי שההגרות יהיו זהות

אבל יש לי חבר שעושה את זה כבר שנה ואין בעיות

גם לא אמור להיות

זה במידה והסאבים רק יושבים באותה תיבה אבל אין שום קשר בינהם

פורסם

כן..אבל אפשר לכוון אותם שיפעלו באותה צורה...

עכשיו לגבי הקומפוננט, האם הוא תמורה טובה לכסף?!

ובמידה ואני יצליח להיפטר מהמגבר לייטנינג, איזה מונובלוק כדאי להביא שיתחבר ל-305?

החישוב שלי אומר שאם אני ימכור את לייטנינג ב500 יהיו לי 1500שח, הפיוניר עם תיבה יעלה 500 וישאר 1000 למגבר,מה מומלץ במחיר הזה?

סליחה על כל הסיבוך, אבל אני רוצה להיות סגור על המערכת וללכת לקנות בראש שקט.

פורסם
מיק מיק...אני תופס ממך מבין, אז יש לי רעיון ואני רוצה לשאול אותך אם זה טוב לעשות ככה..

נשארו לי שתי יציאות במגבר של הפאוור אקוסטיק שנותנות בגישור 170RMS.

והמגבר של הלייטנינג נותן בגישור 150 אני חושב...

יש מצב לקחת תיבה כפולה עם שני סאבים של 200 כל אחד..של מגנאט למשל ולחבר כל סאב למגבר נפרד?!

ואלה תודה שאתה תופס ממני מבין, אין זה אומר שאתה צריך להעדיף את דבריי על שאר חברי הפורום המלומדים, מדובר פה לרוב על ההעדפות בתחום.. ויש להתיחס לכל מי שנותן את דעתו ..

(בלי התיחסות לעובדות, אלה לדיעות והעדפות ..)

תוכל להשתמש בשני גישורים שונים עבור שני סאבים שונים, אך כפי שמתן ציין התיבה צריכה להיות מפוצלת.

אלה אם כן אתה משתמש בתיבה זהה, ואז תצטרך להשוות את ההספקים של אחת מן ההגברות.

עוד אופציה שלא חשבת עליה, תביא סאב של שני סלילים שכל סליל 4 אוהם, ותחבר כל סליל לכל הגברה, ואז קיבלת סאב אחד עוצמתי שמנצל את כל ההספק שיש לך.

לגבי מגבר ב1000 שח, דיברו פה אתמול על MAC AUDIO, שנותן הצהרות מאוד גבוהות.. לגבי ניסיון מעשי אין לי איתו.

אבל יש לי ניסיון עם המאגנט פנטום מונובלוק, ולפי דעתי הוא נותן תמורה טובה למחיר .. 1300 שח לפי מיטב זיכרוני ..

www.cheaper.co.il

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

עוד אופציה שלא חשבת עליה, תביא סאב של שני סלילים שכל סליל 4 אוהם, ותחבר כל סליל לכל הגברה, ואז קיבלת סאב אחד עוצמתי שמנצל את כל ההספק שיש לך.

רעיון מצוין,אתה יכול בבקשה לתת לי אולי איזה המלצה לסאב כזה?

עכשיו אני חייב רק מילה על הקומפוממט של סרווין, והכי חשוב האם הוא נותן תמורה טובה למחיר?!

פורסם

לגבי הסרווין המון התלוננו פה שהוא צורם מידי עבורם...(הטוויטר) היתי בודק האם יש לו אופציה בקרוס "להשתיק" אותו קצת .. זה נראה לי החיסרון היחיד שציינו לגביו ..

היתי עורך חיפוש בפורום ...

לגבי הסאב.. גם כן תערוך חיפוש בפורום, או שתציין תקציב לגבי הסאב לבד .. ואולי למישהו יעלה משהו לראש.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

או קיי תודה רבה על העזרה:-P

עכשיו אם אני לא צריך להביא מונובלוק, התקציב לסאב כזה יהיה בערך 800...

יש למישו אולי רעיון לסאב כזה?!

בתודה מראש..

פורסם

לא עולים לי הרבה סאבים לראש, אם אינני טועה יש לבאזוקה סאב של 500 וואט, שני סלילים ..

תברר בהקשר לזה, בזמנו התקציב עמד בערך על 800-1000. (לפני שנה, שנה וחצי..)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אני הייתי הולך על הסאב של פיוניר 305C 400W RMS .

ואם כבר קומפוננט אז MBQ או מורל דוטק...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

• תוכן חדש...