Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה מבעס לנסוע במכוניות שבתת-מודע אתה יודע שצפויה לצוץ בעיה קשה בכל רגע בעקבות מכלולים שאפילו VAG יודעת שהם בעייתיים. אני הייתי משתגע מזה. ולמעשה, נמנע מלכתחילה להיכנס לסיפור.

Sent from my m2 note using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

בכל מקרה, וגם כשכל המערכת תקינה, יש בלאי טבעי למצמדים, בדיוק כמו במכונית ידנית.

ברור שמכונית שעיקר הנסועה שלה עירונית תפגין בלאי מוקדם יותר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

גם אני הייתי שם בבדיקה מקיפה לרכב לפני סוף אחריות. הייתה לי את אותה תחושה של "התנערות" מצדם. אמרתי וביקשתי לבדוק כל דבר באוטו ולאחר 10 דקות האוטו היה מוכן...שאלתי איך והם אמרו פשוט שהם בדקו ויזואלית ועשו נסיעת מבחן בת 6 דקות כדי לבדוק את מצב הנסיעה והעברת הילוכים. אחרי כל זה אמרו "תקין" אמרתי ברוך השם ויצאתי משם.

פורסם

הגיר עדיין באחריות 5 שנים עד אמצע מאי 2016 וגם זכאי לתוספת אחריות במסגרת התביעה הייצוגית , לעוד 17 אלף קמ , עם זאת הייתי מעדיף לא להתקע עם הרכב בקיץ בגלל הגיר .

הקלאצים הוחלפו אתמול באחריות 5 שנים והרעידות נעלמו.

סה"כ קיבלתי שרות טוב לאחר כתיבת הפוסט. האם זה היה אותו מצב גם ללא קארזפורום? לא בטוח .

למה את בספק שלא היו מתקנים תקלה במסגרת האחריות?

ליבואן זה לא עולה, יש לו גיבוי מהיצרן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ברכב ליסינג שלי אותו דבר נתתי את הרכב לליסינג והרכב נכנס למוסך,

הבעיה המרכזית שלי הייתה שבשיוט איטי הרכב רעד(לא הכרתי אחרת כי ככה קיבלתי את הרכב) והיה משלב מיציאה מהמקום הילוך בדיליי בשילוב מכה(כמו שכתבתי).

לאחר ההחלפה 2 הבעיות האלה הסתדרו והרכב עובד הרבה יותר טוב, עדיין בפקקים לעיתים יש מכות אם האוטו מוריד הילוך משלישי לשני אבל בסך הכל המצב הרבה יותר טוב(לא יודע אם זה תופעה מוכרת בDSG בכללי פשוט לא יצא לי לנסות אחרת).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
למה את בספק שלא היו מתקנים תקלה במסגרת האחריות?

ליבואן זה לא עולה, יש לו גיבוי מהיצרן.

הייתי במרחק ימים מסיום האחריות 5 שנים והתוספת אחריות 30/30 גם לא הייתה רלוונטית לגבי.

כל האופן בו נבדק הרכב בינואר השנה היה לא הכי רציני בעיני -

אמנם נעשו כמה נסיעות מבחן אבל הרגשתי שקצת מתנערים ממני אפילו שהתקלה שתיארתי מוכרת היטב, רק בגלל שהבוחן לא הרגיש אותה בעצמו.

פורסם
בפקקים תעבירו למצב ידני ותישארו בהילוך ראשון. כך תמנעו העברת הילוכים מיותרת ותחסכו בלאי מהמצמדים.

אכן זה מה שאני עושה וממליץ לעשות לפחות אלו שעברו את שלב האחריות.

מיותר לגמרי בפקק כבד כל שתי שניות להגיע להילוך שלישי ואז לרדת חזרה לראשון

פורסם

זה מעצבן לנהוג בהילוך ראשון, כי יש גם בלימת מנוע ואז אני מפחד שיכנסו בי מאחורה.

בפקק כבד, אפשר לנהוג גם ב-D פשוט במקום לרדוף אחרי התנועה, סע במהירות קבועה של סביבות 20 בהילוך שני, אפילו אם מקדימה נפתח פער, בסוף אתה תסגור את הפער וגם תשתמש פחות בבלמים.

בנוסף, אם המכונית לפניך מתקדמת קצת ועוצרת, אתה לא חייב להתקדם, תמתין שיהיה יותר רווח. ככה תחסוך שילוב קלאץ מיותר.

לא מזמן, מישהו פתח שרשור על זה שהוא שונא אנשים שלא מתקדמים בפקק, אז מודה אני אשם. זה הגיר שמאלץ אותי לנהוג ככה :evil:

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

או שאפשר לנהוג ב S (אני קורא לזה S FOR SLOW..) שמושך את ההילוכים יותר ולא מעביר לשלישי , רק אחרי כמה שניות על סל"ד 2500

פורסם

נהיגה בתנועה איטית על S זה ממש לא נוח..הרכב מעביר הילוכים לא מעודן בכלל ומרגישים כל העברה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
או שאפשר לנהוג ב S (אני קורא לזה S FOR SLOW..) שמושך את ההילוכים יותר ולא מעביר לשלישי , רק אחרי כמה שניות על סל"ד 2500

זה כל כך לא ידידותי מכאנית, שהמחשבה על זה עושה לי לא טוב.

זה אוטו.

אפשר לנהוג בו רגיל.

מה תרוויחו מהנהיגה החששנית הזו?

בחייאת רבאק, אם מישהו כל כך פרנואיד, שייקנה אוטו אחר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מה "לא ידידותי" בזה? סה"כ תכנות קצת שונה של ההעברת הילוכים שמושך טיפה יותר ומונע העברה מיותרת לשלישי כל שניה

פורסם
מה "לא ידידותי" בזה? סה"כ תכנות קצת שונה של ההעברת הילוכים שמושך טיפה יותר ומונע העברה מיותרת לשלישי כל שניה

ממה שאני מכיר ב-DSG גם כיול ההעברה עצמה משתנה- משמע הרכב מעביר את ההילוך עצמו אגרסיבית יותר- בצורה מהירה יותר על חשבון הנוחות והבלאי.

עם תיבה כל כך בעייתית לא הייתי נוהג בפקקים על מצב שמאלץ את הגיר להעביר הילוכים בצורה אגרסיבית.

אם אתה רוצה לשלוט על סל"ד ההעברה, אני ממליץ לך להעביר למצב ידני במקום. תשאיר את S לנהיגה ספורטיבית.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

האם גם כיום צ'מפיון נותנים 5 שני אחריות לגיר DSG ברכב חדש ?

האם ברכב שנוסע בעיקר בעיר בפקקים תהיה שחיקת מצמדים כמו שתהיה בגיר ידני ?

נהג ותיק

• תוכן חדש...