Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלל שאני שוטף עם מרסס לחץ קטן או בקבוק חצי ליטר / ליטר, אני מחפש בקבוק מרסס עם מתג כפול (כלומר מרסס בלחיצה וגם בעזיבה), כגון המרסס הנ"ל של GLORIA

אוטוסטור - מיכל עם מרסס Gloria CleanMaster 10

רק שפה הוא עולה 100 ש"ח, אין משהו זול יותר להשיג? או לפחות רק את הראש המרסס?

Opel Adam S 2017

פורסם

דיברתי על שפריצר DUAL ACTION, כמו שבלינק כזה שלוחצים כדי להוציא מים, לא המרססים הגדולים של ליטר וחצי שמפמפמים בשביל לבנות לחץ אני לא צריך את זה

Opel Adam S 2017

פורסם

http://www.chemicalguys.com/Kwazar_Mercury_Pro_Spray_Bottle_17_oz_p/eqp_301.htm

יש לי אחד זהה בדיוק כמו בלינק, גם של אותה חברה, קניתי בכפר סבא בחנות מ. נ. מ וזה היה האחרון, חשבתי שיביאו עוד ומאז כלום.

אם תמצא מאיפה לרכוש תגיד גם לי, עלה לי 25 ש"ח.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אצלי בהזמנה יושב גלון של נוזל קוויק דיטיילר סליק סינתטי של כימיקל, אם אני מוסיף לו את המוצר הנ"ל המשלוח יוצא כך:

Order Summary

[TABLE=class: small-line-height, width: 237]

[TR=class: order-summary-unidenfitied-style]

[TD=class: a-text-left]Items (2):[/TD]

[TD=class: aok-align-bottom aok-nowrap a-text-right, align: right]ILS 142.84[/TD]

[/TR]

[TD=class: a-text-left]Shipping & handling:[/TD]

[TD=class: aok-align-bottom aok-nowrap a-text-right, align: right]ILS 73.47[/TD]

[/TR]

[TR=class: order-summary-separator]

[TD=class: a-padding-small cell-separator, colspan: 2]

[/TD]

[/TR]

[TD=class: a-text-left]Total before tax:[/TD]

[TD=class: aok-align-bottom aok-nowrap a-text-right, align: right]ILS 216.31[/TD]

[/TR]

[TD=class: a-text-left]Estimated tax to be collected:[/TD]

[TD=class: aok-align-bottom aok-nowrap a-text-right, align: right]ILS 0.00[/TD]

[/TR]

[TR=class: order-summary-grand-total]

[TD=class: a-padding-small cell-separator, colspan: 2]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: a-size-medium a-color-price a-text-left]Order total:[/TD]

[TD=class: a-size-medium a-color-price aok-align-bottom aok-nowrap grand-total-price a-text-right, align: right]ILS 216.31[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

שזה זול, הגלון יוצא לי 160 ש"ח לבד

אגב אם אני מוסיף 2 בקבוקים יוצא לי 267 ש"ח אז אני מתלבט או שאזמין את זה עכשיו או עוד מעט.

נ.ב אתם עושים את ההזמנה בשקלים או בדולרים?

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

תמיד עדיף בדולרים, צריך להגדיר זאת גם באמאזון וגם בפאיפאל שלך, על כל המרה כזו לוקחים לך כסף, העמלה של חברות האשראי עדיפה בהרבה על של אמאזון\PAYPAL.

ד"א המחיר והמשלוח של זה דיי נחמדים

http://www.amazon.com/Chemical-Guys-TVD_102-Premium-Dressing/dp/B003UT3XKC/ref=pd_sim_263_1?ie=UTF8&dpID=416KEXHMjNL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR160%2C160_&refRID=188ZGYGAMMCEQPVVMS1G

עריכה אחרונה על ידי MZN
פורסם

ממתי אמאזון עושים משלוחים לארץ? או שאני מפספס משהו?

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

יש כאלה מוצרים שכימיקל כן שולחים וכאלה שלא, אין לי מושג למה.

אני גם לא מבין מדוע על שמפו רכב יש משלוח של 45 דולר לגלון, ועל הקוויק דיטיילר 18 דולר לגלון

MZN זה אחלה מחיר לגמרי למוצר של הצמיגים, אבל לא התנסיתי איתו.

בכל אופן לדעתי אני מזמין את 2 הבקבוקים הנ"ל עם הגלון סינתטיק, נראה כמה זמן יקח לזה להגיע עם הדואר שלנו..

Opel Adam S 2017

פורסם

זה מאוד תלוי מאיזה אמזון מזמינים, אם מזמינים מ אמזון אנגליה, חשוב לשלם ב GBP כדי לא לשלם על 2 המרות כספים

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...