Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגבלת נהגים ברישיון רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב שנקנה לפני 15 שנה ע"י עולה חדש ורשום ברישיון רכב "ינהג בעל הרכב או בן זוגו",

לאן פונים כדי למחוק את השורה הזאת?

פורסם

לא.

זה לא קשור למס הכנסה.

אתה פונה לבית המכס בכתב: מבקש להסיר את הגבלת המכס מרכב מספר XX-XXX-XX, מאחר וחלפו יותר מ 5 שנים מתאריך רכישה. (ההגבלה הזו הייתה בתוקף ל 5 שנים, באיזשהו שלב הורידו ל 4). מצרף צילום רישיון רכב וליתר בטחון צילום תעודת זהות של בעל הרכב.

לאחר זמן מסויים הם מורידים את ההגבלה ומעדכנים את המחשב של משרד הרישוי. אחרי שיעדכנו תצטרך להוציא כפל רישיון רכב שיהיה כבר ללא הכיתוב הנ"ל.

פורסם

רציתי לקצר את התהליך הזה ולגשת ישירות לשם.

קיים סניף בירושלים של רשות המיסים שעוסק ב "מע"מ ומכס" , הם לא יוכלו לפתור לי את הבעיה?

אני מעדיף פשוט שיחתמו על הרישיון רכב הקיים שההגבלה מבוטלת.

פורסם

התקשרתי ל"מע"מ הקרוב" ונתנו לי מספר פקס לשליחת הבקשה, אני מקווה שזה יגיע למקום הנכון.

לאחר מכן, איך אני מוודא שבוצע התיקון?

פורסם

אין צורך להגיע לבית המכס, הסרת ההגבלה בפקס, ומקבלים אישור טלפני שבוצע אחרי יום-יומיים.

תתקשר לבית המכס בראשל"צ 03-9421666 ותקשיב לתקליט - התהליך מתואר שם בפירוט.

לאחר שתקבל אישור שההגבלה הוסרה תוכל להוציא רישיון רכב מעודכן בכל רישיומט עם כרטיס אשראי של בעל הרכב (כרוך בתשלום אגרה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...