Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מגאן 2 בגרסאות האצ'בק. הרכב עצמו לא מעניין במיוחד אבל זה עיצוב מרענן שבהחלט יתפוס את העין גם בעוד 30 שנה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
איך לא הזכירו את הפיאט קופה

[ATTACH=CONFIG]455787[/ATTACH]

ובכלל כל העיצובים של פינינפארינה היו מטורפים.

הפיאט קופה לא עוצבה על ידי פינינפארינה, אלא רק יוצרה על ידם. המעצב היה כריס באנגל.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני לא מסכים עם אף אחת מהדוגמאות שפותח השרשור נתן. לדעתי האישית עיצובים "זוויתיים", למרות שהם יכולים להיות מאוד מרשימים בתקופתם, יותאים מאוד בקלות מחוץ לאופנה. דווקא עיצובים "עגולים" יותר הם אולי לא שיא העיצוב בתקופתם, אבל הם שורדים יותר טוב את מבחן הזמן לדעתי. כך לדוגמה פיאט פונטו דור ראשון יכולה בלי בעיה לעמוד היום באולם התצוגה.

פורסם

וכניראה מספר אנשים יקנו אותה ישאף ל 0.

יופי זה בעייני המתבונן,הפונטו הייתה אחלה היום העיצוב כבר ללא ספק מיושן,אי אפשר להעמיד אותה למשל מול הקליאו או 208.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הזכירו פה את הדור הראשון של הפוקוס, אם כבר משהו מהליין הזה של פורד אז הקא הראשונה הייתה הכי מעניינת. על אותו רעיון גם הדור הראשון של הסמארט.

המזראטי גיבלי נראית מעולה לדעתי עם פרופורציות כמעט מושלמות למכונית סדאן עם הנעה אחורית.

מצרפת אפשר לקחת את הסיטרואן קקטוס ובמידה מסויימת גם את הפיג'ו RCZ למרות שה-TT המקורית עשתה את זה הרבה יותר טוב ממנה.

פורסם

לפי דעתי, עיצוב שעובר את מבחן הזמן הוא עיצוב הרמוני.

ההימור שלי הוא BMW 235

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
המזראטי גיבלי נראית מעולה לדעתי עם פרופורציות כמעט מושלמות למכונית סדאן עם הנעה אחורית.

מצרפת אפשר לקחת את הסיטרואן קקטוס

הנה מה שחיפשתי, שתי אלה ממה שמיוצר כיום.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לדעתי די מצערת ירידת קרנן של סדנאות העיצוב האיטלקיות - פינינפארינה, ברטונה ואפילו ג'יוג'יארו.

רוב היצרנים מעדיפים לעצב בעצמם, והן נותרו די מחוסרות תעסוקה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קקטוס וגם C6 בגזרת הסיטרואנים. דווקא העיצובים של מותג הפרימיום שלהם DS פחות נראה כמו סיטרואן ומזכיר לי פיאט בראבו...

citroen-c6-04.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הזכירו פה את הדור הראשון של הפוקוס, אם כבר משהו מהליין הזה של פורד אז הקא הראשונה הייתה הכי מעניינת. על אותו רעיון גם הדור הראשון של הסמארט.

אם כבר פורד, אז מונדאו דור 3, כמו שלי. כל מונדאו שבאה לפני ואחרי, הייתה נפילה מבחינה עיצובית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני לא חושב שהמונדאו חידשה משהו לעולם בעיצוב שלה.

הקא לעומת זאת בזמנה הייתה מאוד מרעננת וייחודית. היא דיי הובילה את הקו העיצובי של המונדאו שלך ושל הפוקוס דור ראשון.

• תוכן חדש...