Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'ימקאנה ב-18/01/05 - סיכום ותוצאות!! (וסרט בעמוד 8)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם אתה מתכוון להגעה במהירות ו-180 מרוורס, אז קודם כל, זה באמת לא כ"כ קשה. ושנית, לא ממש היה שם מקום לזה. המרחק בין קטע הרוורס לסיום המסלול היה כ-10 מטרים.
גרשון,

אתה מוזמן אלי מתי שאתה רוצה, כדי לראות איך עושים דבר כזה ברוחב של פחות מ 10 מטרים. בייחוד על משטח רטוב....

אלון

פורסם

כולם מדברים על קובי כהן, ואכן הוא נהג מעולה [ניצח את 2 הג'ימקאנות שאנחנו אירגנו בזמנו], גם בתמונה המצורפת אפשר לראות אותו, ממש על הגבול, באימון ראלי האחרון שעשינו..

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=21703

אבל לדעתי, אח שלו, נותן לו בראש, בפעם האחרונה שהוא הגיע לג'ימקאנה, לקובי לא היה מענה, נראה לי שקובי מסגיר אותו בבית :wink:

אלון :lol:

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
ניצח את 2 הג'ימקאנות שאנחנו אירגנו בזמנו

עד כמה שזכור לי - אני ניצחתי את השנייה.....

אבל מי סופר....

a.c - מה עם איזה אימון ראלי.... אתה.... אתה.... אתה....

אתה חמוד אתה...

אלון

נ.ב.

ואתה זוכר נכון - אח שלו היה אכן יותר מהיר ממנו...

אלון

פורסם

אהםםםם.. אמנם אתה ניצחת את הג'ימקאנה השנייה [פרט פעוט שנשכח מזכרוני :wink: ], אבל מי ניצח בסיכומו של עניין... :tongue:

אימון ראלי, לי אין בעיה, אם אתם רוצים לנסוע על שלוליות, בכיף.. [קצת סבלנות, יא חרמן הגה]

איפה ג'ודי?

:lol:

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

איך בדיוק עושים 180 מעלות במגרש של 10 מטר ?

אני עשיתי כמה פעמים עם האוטו במגרש החלקה והיה צריך הרבה יותר מ10 מטר בשביל זה.. האורך של הרכב משמש כרדיוס של העיגול שהוא עושה..

עכשיו עם זה רכב קטן - אז סבבה..

אבל ברכבים גדולים (כמו הרכב שאני עשיתי איתו), האורך של הרכב הוא למעלה מ4 מטר.. ובגלל שזה רדיוס מכפילים ב2.. מקבלים קוטר של בערך 8.5-9 מטר..

ככה שאתה אמור לעשות את הסיבובים מרווח של בערך - מטר:shock:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אם אני הייתי משתתף אז זה היה 17 ו10 חודשים :)

אם לסבתא היו גלגלים , לסבא היה SAAB...

לפחות על הנייר המסלול נראה נורא מפחיד, במיוחד הקטע של הרוורס (הגיר שלי לא היה רוצה לראות את זה..).

במציאות הוא עוד יותר מפחיד. שמעתי על קונוס שקפץ על איזה רכב והתחיל להתחרע לו על הגלגלים .

מי יודע אולי בפעם הבאה........אי פעם חלמתם לראות סובארו לאונה DL ידנית במקום הראשון בג'מיקנה?

היה לי באמת סיוט שבוע שעבר. נדמה לי שאתה יותר בכיוון החלומות...

תתחילו לחשוש :twisted:

ואני חשבתי שהרעידות שהיו לי הן מהקור...

יוסי.

תפסיק לשחק ב"נדמה לי"...

פורסם
כולם מדברים על קובי כהן, ואכן הוא נהג מעולה [ניצח את 2 הג'ימקאנות שאנחנו אירגנו בזמנו], גם בתמונה המצורפת אפשר לראות אותו, ממש על הגבול, באימון ראלי האחרון שעשינו..

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=21703

אבל לדעתי, אח שלו, נותן לו בראש, בפעם האחרונה שהוא הגיע לג'ימקאנה, לקובי לא היה מענה, נראה לי שקובי מסגיר אותו בבית :wink:

אתה חמוד אתה!!!

אחי היה בגמאקנה האחרונה...

ותודה על הפירגון!!!

פורסם
איך בדיוק עושים 180 מעלות במגרש של 10 מטר ?

אני עשיתי כמה פעמים עם האוטו במגרש החלקה והיה צריך הרבה יותר מ10 מטר בשביל זה.. האורך של הרכב משמש כרדיוס של העיגול שהוא עושה..

עכשיו עם זה רכב קטן - אז סבבה..

אבל ברכבים גדולים (כמו הרכב שאני עשיתי איתו), האורך של הרכב הוא למעלה מ4 מטר.. ובגלל שזה רדיוס מכפילים ב2.. מקבלים קוטר של בערך 8.5-9 מטר..

ככה שאתה אמור לעשות את הסיבובים מרווח של בערך - מטר:shock:

אפשר ועוד איך לעשות את זה.

הקטע של הרברס תוכנן על מנת שזה יהיה אפשרי, ואף עשיתי ניסוי בשטח בזמן תכנון המסלול.

אם לא היה יורד גשם התכנון היה להרטיב שם את האזור על מנת להקל על התרגיל.

לא צריך את רדיוס הסיבוב של האוטו כדי לעשות תמרון כזה. מספיק רוחב מגרש שהוא כאורך האוטו ועוד קצת.

בכל 4 המקצים שלי עשיתי פנייה כזאת בשטח הנתון. לא ראיתי אחרים שעושים את זה אבל בסבב השני הייתי מרשל באזור השני ולכן לא ראיתי את האזור ההוא.

כעקרון הביצוע זה ע"י עזיבת גז והפניה חדה של ההגה. הגלגלים הקדמיים נוטים להמשיך בכיוון התנועה בהחלקה ולא להגרר אחרי הגלגלים האחוריים, שמשמשים פחות או יותר ציר שמסביבו נע חזית האוטו. אם המהירות היתה נכונה בהתאם לתנאי האחיזה (ולא היה צריך הרבה מהירות בתנאים הרטובים שהיו שם) מכניסים קלאץ' ומשלבים ראשון תוך כדי שהאוטו מחליק, וכשמתקרבים ל 180 מעלות נותנים בגז.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
OK

The movie is ready

60 mb

fifteen minutes long

But I dont have anywhere to host it....suggestions please

Keep it on your computer and get it shared by Emule , so everybody here can download it from each other .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

• תוכן חדש...