Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'ימקאנה ב-18/01/05 - סיכום ותוצאות!! (וסרט בעמוד 8)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נ.ב

אני עדיין חושב שהאיביזה הייתה אמורה לנצח

אבל לא ניטפל לקטנות

בארועים כאלה אין ברירה אלא להטפל לקטנות.

קובי נתן הופעה מצויינת באיביזה, נהג חלק ונקי וממש יפה, אבל נגע בקונוס, ונגיעה בקונוס זה קנס של 5 שניות נקודה.

אני מאמין לו כשהוא אומר שהוא לא חושב שהוא נגע בקונוס, כי הנגיעה היתה קלה מאוד, אבל הספיקה כדי להזיז אותו מהמקום, דבר שאני ראיתי, וגם זה שהחזיר את הקונוס למקום מן הסתם ראה.

אם כבר לא נטפלים לקטנות, אז הנגיעה שלי בקונוס במקצה הרביעי שלי היתה הרבה יותר קלה (הגעתי לעמידה בקו העצירה כשדופן הדלת נוגעת בקונוס מבלי שהזזתי אותה), ואילו היינו מתעלמים מהפרטים הקטנים האלה ולא רושמים לי קנס על זה, הרי שהמקום הראשון היה שלי (1:15:09).

אי אפשר לעשות הקלות לאף אחד, ובתור מי שהשתתף בארועי ספורט מוטורי בעבר הייתי מצפה מקובי שיבין את זה.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הכי חשוב לזכור שבאנו כדי להינות ואני מאד נהיניתי.

נגיעה בקונוס אפילו הכי קטנה כמוה כלקיחת סיבוב לא נכון

שעולה זמן , אין מה לעשות וג'רמי צודק, הקטנות האלה יש להם משמעויות גדולות מאד.

ציינתי במפורש בפורום STI כי היו נהגים יותר מהירים ממני

על המסלול אך הקטנות שינו את התוצאה.

לי לא משנה הרבה אם אני במקום ראשון או שני או 13

העיקר שבאתי , נהגתי, נהיניתי ובמזל גם יצאתי איפה שיצאתי.

הסיפור היה מבחינתי קצת שונה אם היה מדובר בליגה אמיתית

עם ספר חוקים וכו' ופרסים בסוף העונה. חשוב לקחת דברים בקונטקסט הנכון.

אז נתראה בגימקנה הבאה חברים.

פורסם

והנה סרט, שצולם על ידי כבוד הכתב צוקרמן, מתוך המאזדה 3 (1.6, אוטומט, רמת גימור "קומפורט" לציי רכב, צבע ירוק בהיר) שלי.

שימו לב, שאין לי הנדברקס עובד (כלומר, הוא פועל רק בקושי ולא מצליח לנעול אחוריים) - הכניסה לרברס בסוף זה שילוב של ברקס + הקצת שההנדברקס מאפשר. את ה360 עשיתי עם בלימה ברגל שמאל (גז + ברקס).

ואנשים עוד בוכים על פסילה בגלל קונוס. בגלל קונוס!!! :shock:

אם כל זה נשמע לכם כתירוץ שנועד להסביר את התוצאה האומללה (1:25, מקום 15 (!)), וחוסר רוח ספורטיבית משווע, אז הרי אתם צודקים :evil:

מהבוקר אני מסתובב במשרד וממלמל נאצות שכוללות את משרדיה של אחת מחברות הליסינג הגדולות,

על כך שלא דואגת שמכוניותיה יהיו race spec.

כל הבכי שלי aside, את השואו הטוב נתן הבחור ב328. אפילו מחאתי לו כפיים. כמו כולם.

בכל מקרה, הנה הסרט לפניכם:

http://www.carsforum.co.il/~omere/cf/misc/mazda3_the_horror.avi

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

היה נחמד מאוד.

הגשם, הקור והחושך מנעו מהארוע מלהיות מושלם, אבל עדיין המון כבוד למארגנים שהרימו את הארוע !

התאכזבתי מליאור ברוך, ציפיתי לראות את הקמארו, ובמקום זה אני רואה לאנסר מסריחה...

נ.ב

יותר מאוחר באותו לילה ה205 CTI הצהובה עברה תאונה קשה והושבתה :cry:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

הכתבה מ Ynet

ספורט מוטורי עדיין לא חוקי בישראל? לא נורא. אפשר לגשת לאחד ממסלולי הקארטינג, ואפשר גם להשתתף ב"מופע מוטורי" - ג'ימקאנה במקרה זה

רועי צוקרמן

חוק ספורט מוטורי עוד אין כאן. אז נכון, יש מספר מסלולי מירוץ בבנייה, אך ללא היתר חוקי כלשהו. אז כל שנותר לחובב ההגה הוא אחד ממסלולי הקארטינג שהוקמו לאחרונה? אכן, אבל לא רק. כי יש גם אפשרות אחרת, דוגמת "מופעים מוטוריים", מעין הגדרת ביניים המצליחה לומר במה מדובר, מבלי לקרוא לילד בשמו. כך נקרא גם אירוע הג'ימקאנה – תחרות שליטה ברכב - בו ביקרנו אתמול (ג') בערב.

ג'ימקאנה מה?

ג'ימקאנה הוא שמה של תחרות נהיגה, המתקיימת בדרך כלל במגרש סגור וקטן מידות יחסית. על המתחרה להעביר את הרכב במסלול קבוע מראש,

מוכנים לג'ימקאנה? קודם תדריך... (צילום:רועי צוקרמן)

המסומן בדרך כלל בעזרת קונוסים מפלסטיק. המסלול עצמו ניתן "לבנייה" לפי רצון המארגנים, ללא כל מאמץ כמובן. יהיו בו סוגים שונים של פניות ועיקולים ברדיוס שונה, נהיגה לפנים או לאחור, בלימה מדויקת בנקודה מסוימת ועוד - כיד הדמיון הטובה והרצון להערים קשיים על הנהגים.

כל נהג נמצא על המסלול לבדו, כאשר זמן ביצוע התרגיל נמדד מרגע הזינוק עד שהרכב עובר את קו הסיום. אגב, יש איסור מוחלט על נגיעה בקונוסים שמסמנים את המסלול. כל נגיעה מוסיפה זמן עונשין לנהג, המתווסף לזמן שקבע "על המסלול".

אירוע פורומים

אירוע שכזה התקיים אמש ביוזמת מספר פורומים למכוניות באינטרנט שבסיוע מספר מתנדבים עשו שימוש במגרש "שפיצרינג" - המיועד לאירועים שכאלה - בקרבת מחלף ירקון ולצד כביש 5. 100 מתעניינים העדיפו את מזג האוויר הקר והגשום על-פני התנור המחמם בבית, בהם 30 מתחרים עם מכוניות מסוגים שונים. החל ממכוניות ספורטיביות ויקרות, וכלה במשפחתיות אוטומטיות שגרתיות ואפרוריות. כאמור, הכל הולך.

לאחר תדריך בטיחות מקיף, שכלל גם סיור היכרות עם המסלול בצעידה רגלית, עלו המתחרים זה אחר זה לסיבוב היכרות, לאחר מכן המשיכו עם שלוש הקפות כולל מדידת זמנים. היה מרתק, והיו זוכים – שלושה מהם. במקום הראשון סיים ג'ון צ'יקו עם סובארו אימפרזה, אחריו בהפרש זעום הגיעה אימפרזה נוספת, נהוגה בידי אריק רוזנבלום, לפני הסיאט איביזה של קובי כהן. רביעי סיים רוני שטרן עם סיטרואן סקסו, לפני בני הרניק עם ב.מ.וו 328, ליאור ברוך עם מיצובישי לנסר 1.6, ג'רמי קרונין בפיז'ו 309, גבי יניב במאזדה לאנטיס, שלומי בקיש בפורד פוקוס וגיא בן ציון בפיז'ו 106 ראלי.

תהנה מוטי :-D

פורסם
אנשים עזבו אותכם מתמונות

תעלו סרטים

יש מצב שיצא דיסק עם כל הגימיקנה?

הכדור בידיים של רוני. אך יש לו המון עבודה, הוא צריך לערוך שעתיים וחצי שעות של וידאו.

יש מישהו בפורום עם יכולות עריכה (מחשב מספיק חזק והמון רצון טוב לעזור) ?

צבי.

פורסם
יש מישהו בפורום עם יכולות עריכה (מחשב מספיק חזק והמון רצון טוב לעזור) ?

צבי.

2 מתוך 3 - עוזר? :roll:

(יש מחשב חזק, ויש רצון לעזור.. אבל אין לי שום תוכנה עריכה או ידע בנושא)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
2 מתוך 3 - עוזר? :roll:

(יש מחשב חזק, ויש רצון לעזור.. אבל אין לי שום תוכנה עריכה או ידע בנושא)

תודה, אבל אני חושב שצריך מישהו עם (לפחות מינימום) ידע בנושא.

בנימה זו אני אפרד מכם לסופ"ש, אני יורד לצלול באילת.

פורסם
תודה, אבל אני חושב שצריך מישהו עם (לפחות מינימום) ידע בנושא.

בנימה זו אני אפרד מכם לסופ"ש, אני יורד לצלול באילת.

אם תפגוש את רוני (סופרסטאר) תביא חתימה..

תהנה! :wink:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

שלום,

אני אייבי עם הגולף קבריו 79 שהייתה בגימיקנה.

אני מודה לכל המארגנים של האירוע, היה פשוט יותר ממושלם. הארגון, המסלול, הסדר, תודה בשמי ובשם מועדון VAG-CLUB .

ואני מקווה שבעתיד יהיה אך ורק אירועים מוצלחים כאלה.

נ.ב

רוני אם לא אכפת לך, אני מעתיק את תוצאות התחרות לפורום של מועדון VAG-CLUB

תודה רבה

אייבי

• תוכן חדש...