Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'ימקאנה ב-18/01/05 - סיכום ותוצאות!! (וסרט בעמוד 8)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לא פחות ממדהים ...

אפילו ממקום אחרון ( למרות שנראה לי שאתה טועה רוני , כששאלתי את ליאור הוא אמר לי 1:31.5 אבל מילא ) אני יכול להגיד שהיה תענוג להשתתף , וראיתי שיש כמה מיומנויות שאני עדיין לא ממש בקיא בהם מספיק עם האוטו שלי ( להכניס רוורס :) , להרים הנד ברייק שלא ממש נועל כראוי את הגלגלים ) ושלל תירוצים אחרים :)

אבל עזבו אתכם

היה כיף מאוד , וחוץ מהכמה דקות בסוף היה מאוד מאורגן ובאמת נראה לי שרוב המתחרים אתמול היו שמחים בכיף לחזור על החוויה בתדירות גבוהה.

כל הכבוד ותודה לכל המארגנים והמשתתפים והצופים :)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יאפ. היה ענק.

אני מחכה לאירוע הבא, ובנתיים נרים טלפון ל"ניו קופל" ונשאל אותם למה ההנדברקס לא נועל אחוריים.

תודה לרוני וג'רמי וכל היתר! :-)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ד"א רוני , מכיוון שאני יודע לספור ( לא משהו ... אבל יודע נראה לי )

מופיעות 25 תוצאות , כשהיו 31 משתתפים לא ? וזה לא כולל אותך ואת ג'רמי שנסעתם בלי מספרים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לא הייתי (לצערי) - תקופת בחינות...

אבל הנה שרטוט גרפי של המסלול (אם הבנתי נכון את השירבוט של רוני ;-))

אולי בפעם הבאה... :-(

track.jpeg

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

היה מדהים - למרות הקור והגשם.

המסלול, הסדר, הארגון, הביצוע, המירשול ללא פשרות...פשוט רמה בין לאומי. מגיע :mm_yeah:ענק לג'רמי ולרוני !!

אני דווקא די גאה בעצמי - יש לי את המכונית הזאת מעט מאוד זמן ושיפרתי ממקצה ראשון לשלישי ב18 שניות - אבל כמו שגרמי קלרקסון אמר "לויתן" הוא צדק. :wink:

לאירוע הבא אני גם מתכנן להגיע .

btw

wheres my picture

:roll:

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם

עוד פעם כמו שאמרתי היה באמת כיף לראות אירוע כזה..

מקווה לראות דברים דומים בעתיד

למה? ככה!

פורסם

לבחור עם הפוקוס!

לא צחקתי לך על האוטו!!! (זוכר כשפנית אליי והחמצת לי פנים???)

דווקא אהבתי את הזריקה האחרונה של האוטו שעם מעט מזל הוא היה נכנס בול בין הקונוסים!

מה שבאמת הצחיק אותי הוא הצורה שהקונוס עף בה כמעט מבלי שנגעת בו!

לפי דעתי...ממה שיצא לי לראות את האוטו שלך: הבאת שם הופעה נחמדה, יצא לי לראות את קטע הפתיחה וקטע הסיום בגלל מיקומי באתר. אבל באמת הבאת כבוד.

ליאור קצת אכזבת כשלא באת עם הקמארו דווקא ציפיתי לראות אותה בפעולה סוף סוף.

אבל הבאת הופעה יפה עם הלאנסר!

לג'רמי שהוציא את מירב הביצועים מה-309 שנהג בה.

לרמי עם ה-CTI שנראה שקרע לגיר את הצורה בחלק מהקטעים.

וה-RSI האדומה ששכחה להוריד חזרה את האמברקס, והראתה איך זה להעלות גלגל אחורי בחלק מהפניות ה"קלות" שלה.....:lol:

האירגון שם בהחלט היה מדהים, המוזיקה שהבאתם, האירגון של האנשים והמעקב אחר הפסילות של כל אוטו ואוטו. באמת תודה רבה!!!! באתי עם חברים מבאר שבע כדי לראות את התחרות, ומבלבד הקור המקפיא היה מהנה ואף משעשע בחלק מהמקרים!!!!

תמשיכו כך! (אולי פעם בחודש?)

שי

למכירה: טויוטה אוונסיס מודל 2003, 2000 סמ"ק, יד ראשונה צבע שמפניה. 052-4355354- משה.

פורסם
ד"א רוני , מכיוון שאני יודע לספור ( לא משהו ... אבל יודע נראה לי )

מופיעות 25 תוצאות , כשהיו 31 משתתפים לא ? וזה לא כולל אותך ואת ג'רמי שנסעתם בלי מספרים.

ליביו

כן, היו כמה כאלו שלא עלו בכלל על המסלול ונסעו לפני האירוע, היו גם כאלו שעשו רק שני מקצים או השיגו תוצאות פחות טובות משמעותית אז לא צירפתי אותם. זה באמת משנה?

MAD MAX - אז תגיד שזה אתה!! אתה חושב שאני אמור לזהות לפי האוטו? :wink:

ובנוגע לתמונה שליאור העלה - אני מכחיש כל קשר לפרצוף המבוהל שעשה היושב במושב הנוסע של הלוויתן העצום הזה :-P

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אז ככה רוני וג'רמי ....

שיחקם אותה big time הארגון ,המסלול הכל היה מ-ע-ו-ל-ה

לנהגים :הראתם יכולת שלא תבייש תחרות בחו"ל

היו יחסית הרבה צופים ואני אישית נהנתי מאוד

וכמובן שאוריעים כאלה תמיד מבורכים (מישהו אמר ליגה ? )

וכמובן איך אפשר לשכוח תודה ענקית לבעלי המקום

נ.ב

אני עדיין חושב שהאיביזה הייתה אמורה לנצח

אבל לא ניטפל לקטנות

פורסם

היה אחלה.

שיחק לנו מזל עם הגשם

כל הכבוד על האירגון

מקווה שנתראה באותו מגרש עוד מעט

:-)

אנשים עזבו אותכם מתמונות

תעלו סרטים