Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 50K לניסאן ג"וק 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברשותנו ניסאן ג"וק 2012 שעברה 50K נכון להיום וכבר לא באחריות יצרן.

התחלתי לברר מחירים לטיפול(עושים כל שנה כי הרכב לא עובר 15K בשנה) וקיבלתי הצעת מחיר של 1200 שקל

מהמוסך המורשה עבור החלפת שמן מנוע,פילטר שמן,פילטר אוויר,פילטר מזגן ונוזל בלמים.

צלצלתי לרשת DRIVER וקיבלתי הצעה של 650 עבור שמן מנוע,פילטר אוויר,שמן ומזגן ובנוסף גם נוזל קירור(אמרתי לגברת שלפי המורשה צריך להחליף נוזל בלמים ולא קירור והיא אמרה שאין בעיה),

העבודה תתבצע במוסך לא ידוע כלשהוא.

אז מה באמת נדרש להחליף בטיפול הקרוב בנוסף לבסיס(שמן ופילטרים)?

הוחלפו ברקסים לפני כ-10K.

תודה מראש.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

נגמרה האחריות לכן תטפל בעצמך. הרכב מספיק גבוה בשביל להכנס תחתיו בכיף בלי להרים אותו.

רשום לי דגם מנוע ואתן לך את המידע על החלפים שתצטרך.

בכל מקרה תלך לפי התוכנית של המורשה (ומה שרשום בספר ברכב) ולא לפי דרייבר.

Stay Dirty

פורסם

אני לא מעוניין לבצע לבד מהסיבה שהרכב חדש יחסית ובמעמד מכירה עתידית יצוצו שאלות כמו "היסטוריית טיפולים" שאני מעדיף שיהיה רשום.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אם אתה מתכוון למכור בקרוב הייתי מטפל במורשה מהסיבה שזה פשוט נראה יותר טוב במכירה

בכל מקרה ההצעה השניה יותר זולה בגלל שחלק מהחלפים יהיו תחליפיים( פילטר אוויר מזגן ואולי גם שמן)

פורסם

57223956a3f7f67eb1c5cb629c3a1e8f.jpg

המחיר חלפים סביר לדעתי (חוץ מהפילטר מזגן שלא עולה יותר מ50 שקל),

המחיר עבודה מוגזם לדעתי.

אין כוונה למכור את הרכב בקרוב,אך אי אפשר לדעת מה יהיה ולכן מעדיף שיהיה רישום במוסך מכובד(סטייל מוסך רון).

• תוכן חדש...