Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחסן נייד בחצר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך המלצה (למי שמתעסק או יש ניסיון של כמה שנים)

אני מחפש מחסן (מניח שמה שיש פה זה בעיקר מפלסטיק של כתר ושות') לא משהו קטן, שיהיה אטום כמו שצריך וישרוד הרבה שנים של שמש ישראלית בלי להתבלות\להישבר.

יש חיה כזאת או שעדיף למצוא איזה מכולה ב4000 שקל אם לא יותר?

פורסם

אחרי שעשיתי בדיקה מעמיקה הגעתי למסקנה שרק בניה קלה יכול להיות יציב/חזק לאורך שנים.

וזה מה שעשיתי. אבל זה עלה יותר מ 4000 ש"ח. (4/4 מטר)

יש עוד הרבה פתרונות של פנלים שמתחברים כמו לגו. (יציבים למדי)

פורסם

שים לב לנושא של התרי בניה. לא תוכל להציב בחצר כל מה שתרצה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ראיתי אנשים ששמים רכב מסחרי ישן (וואן) בחצר שישמש כמחסן. אולי לא הכי יפה מבחוץ אבל זול מאד ויש לו ייתרון חשוב - אין בעייה של היתרי בנייה כי יש לו גלגלים.

פורסם

אין בעיה של היתר.

הרעיון של הוואן לא רע, אבל לא חושב שיהיה מספיק גדול לדברים שאני רוצה לאחסן.

אז מכל המחסני פלסטיק לרדת?

חוץ ממכולה, אגב למי אפשר לפנות לצורך רכישת מכולה?

מה בערך סדר גודל המחיר?

הצעתם את הבניה לגו, חשבתי על משהו סטייל סוכה עם מוטות אורך ורוחב עם הכנה לפנלים בגג ובצדדים.

יש משהו כזה?

פורסם

ממני ביקשו על מכולה 6 מטר (לפי מה שאני זוכר) בין 6/7 אלף ש"ח.

וותר על מחסן מפלסטיק. בזמנו שחיפשתי מחסן,חרשתי ובדקתי בכל מקום שהיו מחסנים -פלסטיק ירד מהפרק מיד.

היום יש הקלות בהיתרי בניה. (יותר פשוט מאשר בעבר)

פורסם

אצל חמי יש מחסן כתר פלסטיק, 3x3 מודולרי עם אפשרות הרחבה .

קיים 10 שנים בשמש של קרית גת, פורק פעמיים לצרכי מיקום מחדש, לא מראה שום סימני עייפות, נזילות, התפוררות. משמע, לא חייבים לפסול פלסטיק.

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

יש לי במרפסת בייתי מחסן כתר מפלסטיק משהו כמו 4 מ"ר, המחסן חשוף לשמש חזקה, רוח וגשם מאוקטובר 2003 ! נראה ומרגיש מצוין.פעם בשנה שנתיים אני מחזק את המחברים (מין ברגי פלסטיק גדולים שמהדקים ביד).יופי של דבר, אטום לגמרי. הצריך היתר בניה (ניתן ללא כל בעיה שהיא) ותשלום ארנונה בתעריף "מחסן" (בטל בשישים..)

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
יש לי במרפסת בייתי מחסן כתר מפלסטיק משהו כמו 4 מ"ר, המחסן חשוף לשמש חזקה, רוח וגשם מאוקטובר 2003 ! נראה ומרגיש מצוין.פעם בשנה שנתיים אני מחזק את המחברים (מין ברגי פלסטיק גדולים שמהדקים ביד).יופי של דבר, אטום לגמרי. הצריך היתר בניה (ניתן ללא כל בעיה שהיא) ותשלום ארנונה בתעריף "מחסן" (בטל בשישים..)

אני דווקא יותר חושש מאיכות החומרים בשנים האחרונות.

אין ספק שבעבר החומרים היו עמידים הרבה יותר

היום מחפשים איפה לחסוך.

פורסם

עמיד, זה עניין יחסי. את דעתי כתבתי.

השאלה לאיזו תקופה אתה צריך את המחסן? משהו קבוע? זמני? כי זה משנה את כללי המשחק.

פורסם

ייתכן, אני יכול להעיד רק על מה שיש לי ונרכש בשנת 2003... מצד שני, למה שחברה שכבר פיתחה וייצרה מחסן מחומרים טובים וזקוקה למוניטין כדי להתחרות בחברות אסייתיות, תלך אחורה כשמדובר במוצר יקר שלהבדיל מאחרים, נמדד באריכות ימים?

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

גם לי יש מחסן כתר פלסיטק מלפני איזה 12 שנים. מסוג ג'אמבו XL.

מה שהיה פעם זה לא מה שהיום.

היום המחסנים שלהם ברמה הרבה יותר נמוכה.

פורסם
ייתכן, אני יכול להעיד רק על מה שיש לי ונרכש בשנת 2003... מצד שני, למה שחברה שכבר פיתחה וייצרה מחסן מחומרים טובים וזקוקה למוניטין כדי להתחרות בחברות אסייתיות, תלך אחורה כשמדובר במוצר יקר שלהבדיל מאחרים, נמדד באריכות ימים?

קוראים לזה cost reduction, ו/או תחרות

שלב חשוב שתורם להמשך עליית המניה באופן עקבי (וירידת האיכות באותו אופן).

עצוב, אבל זה מה שמוצאים בהרבה חברות, גם בכאלה שלא היית מאמין שחוסכים שם בעלויות..

אגב, גם אצלי מחסן כתר JumboXL עומד יציב ועושה את העבודה משנת 2009

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

יש היום גם מחסנים להרכבה ממתכת.

אין לי אישית נסיון לגבי האיכות, אצל אחותי יש אחד אבל כשנה בלבד, וההרכבה בוצעה ע"י המוכר.

יש לה גם מחסן פלסטיק כבן 6 שמחזיק לא רע, אבל בהעברה ללא ספר ההוראות נפגמו כמה חלקים בגלל חוסר ידע.

פורסם

מחסני "אגוז" עשויים פלסטיק קשיח יותר מ"כתר" ועמידים יותר, אם כי יקרים יותר בהתאמה (יותר מ4000 ש"ח למחסן ממוצע, לא ציינת גודל).

• תוכן חדש...