Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצל מי אפשר להתקין את הדוושות בצורה אמינה ובטוחה ?

אני יודע שזה לא סיפור ואפשר לבד , אבל אני מעדיף מישהו מנוסה שכבר עשה זאת בעבר , אז אם אתם מכירים מישהו מומלץ , אשמח אם תיידעו אותי .

תודה ...

...*106GTI*...

!!! That's The Way I Like It

פורסם

אהלן עידו.

ההתקנה קלה מאוד.

יש לי בבית מדריך HAYNES שקיבלתי ,שמתייחס לשיפורים שניתן לעשות בבית. יעש שם רפירוט רציני לגבי דוושות והתקנתן.אני אשמח להביא לך אותו.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אתה צריך מקדחה (לא מברגה) ומקדח מתכת איכותי.

הקידוח קצת טריקי היות והמתכת בד"כ חלקה והמקדח מחליק, אפשר להקל על הקידוח באמצעות סימון החור באמצעות מסמרה ופטיש.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

זה דוושות מוכנות שקנית או שאתה בנית אותם?

ולתומר עם הראלי- מה זה HAYNES ? מה יש בו ומאיפה משיגים?

(אני גם שיפצרתי מראה של לאנטיס)

I30 CW

פורסם

יש גם דוושות שמתחברות עם תופסנים וברגים בלי קידוח וממש קל להתקין אותם בבית . חבל לבזבז כסף על מישהו שיתקין לך את זה . אתה יכול לבד.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

דוושות של SPARCO אצל יובל מלמד שבאות עם ברגים ומצריכות קדיחה בפדל .

יש בעיה להתאים אותן בגלל המוט ברזל של הפדל שעובר באלכסון ותופס הרבה מקום .

אפילו נסעתי עד לכריסי בר"ג שיתקין לי אותן והוא אמר שהן לא מתאימות .

בכלל , מרגיז אותי קצת שמלמד מכר לי אותן אם הן באמת לא מתאימות . הוא ידע באיזה סוג רכב מדובר והייתי מצפה שיידע אם מוצר כלשהו שהוא מוכר אינו מתאים להתקנה על רכבים מסויימים . :evil: ציפיתי לקצת יותר מקצועיות ממישהו עם מוניטין ...

בכל אופן , אם מישהו יכול לעזור לי בדרך כלשהי ויודע להתקין את הדוושות בלי כל מיני קומבינות מיותרות , אני אשמח לקבל עזרה ...

אני אכן מרגיש קצת מטופש :oops: למשוך את הנושא הזה יותר מדי (אחרי הכל, זה בסה"כ דוושות...) , אבל אם איש מקצוע (כריסי...) טוען שהן לא מתאימות אז אני לא רץ לנסות לעשות את זה לבד .

כל עצה תתקבל בברכה ...

...*106GTI*...

!!! That's The Way I Like It

פורסם

אני קניתי דוושות OMP והתקנתי בעצמי , הנה הרשמים :

1) צריך מקדחה ( לא מברגה ) , מקדחה שגם שמשלבת דפיקה ( פטיש ) ...

2) מקדח ברזל איכותי

והרבה סבלנות ...

עקרונית זה לא קשה .. רק צריך מקדח ברזל איכותי ותכנון קודם של איך אתה שם את הדוושות כך שהם לא יפריעו אחד לשנייה.

אם אתה צריך עזרה , צור קשר בפרטי .

• תוכן חדש...