Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה.

ועדיין, 400 ק"מ לאבחון תקלה? די נו....

כאשר מכניסים רכב למוסך מורשה הדבר הראשון שעושים זה סיבוב סביב הרכב לבדוק דפיקות\מכות\שריטות ולשים ניילון על המושב שחלילה המכונאי לא יינפח על המושב.

(ו"על הדרך" שגם לא ילכלך אותו)

אז לתת למכונאי רכב לסופש ויעשה עליו 400 ק"מ+ להסיע את כל המשפחה "לאבחון תקלות"?

אני לא הייתי מוותר לרגע, ונלחם להעניש את המוסך אם זה באישור או את המכונאי אם לקח ללא אישור המוסך.

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לנסוע פעמים הלוך וחזור מת"א לבאר שבע (בערך 400 קילומטר) הגיוני בשביל למצוא פתרון לבעיה?

האם הגיוני שבזמן נהיגה הבוחן יאכל חטיפים?

לגבי האישה: על סמך מה החלטת שהרכב לא במוסך? על סמך שאמרו לך שרכב יצא מחוץ למוסך? או התנהלות של יונדאי?

פורסם

לנסוע פעמים הלוך וחזור מת"א לבאר שבע (בערך 400 קילומטר)

הגיוני גם לנסוע אילת קירית שמונה 4 פעמים רק בשביל להקליט תקלה שקשורה כנראה למתלים?

לגבי האישה: על סמך מה החלטת שהרכב לא במוסך? על סמך שאמרו לך שרכב יצא מחוץ למוסך? או התנהלות של יונדאי?

לא משנה על סמך מה היא החליטה עובדה שהיא צדקה, עובד במוסך קיבל רכב לסוף שבוע על חשבונה.

טסלה 3 2022

פורסם (נערך)

אני ראיתי את הסרטון, מדובר בגברת קולנית למדי ולא נעימה לאוזן.

לגבי מס' הקילומטר שהאוטו עבר, למישהו כאן (כולל את הגברת) יש מושג מתי האוטו עבר את המרחק הזה? אז כל מי שהתרעם על הקילומטראז', יכול להיות שהבדיקה נעשתה ביום חמישי ולאו דווקא בשישי עם הילדים של הבוחן בדרך לארוחה משפחתית במטולה.

נכון ש400 ק''מ לא הולכים ברגל במיוחד במכונית חדשה עם 1300ק''מ על השעון ויכול להיות שגם הבוחן לקח את הבדיקה צעד אחד רחוק מדי.

אבל לא פה הבעיה, לדבריה הייתה לה תחושת בטן שהאוטו לא במוסך. "תחושת בטן"... יענו בעלת כוחות על. הסיפור נראה ונשמע מסריח והמניעים של הגברת עוד יותר.

בכל אופן, אם אשים את עצמי במקומה אז לא יהיה לי נעים שיחרשו לי על האוטו 400ק''מ במוסך כדי למצוא איזו תקלה. אלא אם כן הוסבר לי במעמד מסירת האוטו לבדיקה כי אלו הבדיקות הנחוצות. ואם לא הוסבר לה כמו שהוסבר לFISH אז יש פה פאק במקצועיות ואמינות.

עריכה אחרונה על ידי Murik

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

תפרש את המושג "אשה קולנית למדי", הרבה פעמים פה בפורום אני מזהה התיחסויות עם ניחוח גזעני וקביעות סטראוטיפיות צורמות בין השורות, וזה לגמרי לא לעניין.

ואם היא נשמעה לך קולנית למדי, איך זה קשור למהות הפרטים, או שכפי שמישהו כבר אמר פה, בוחנים את הנושאים לגופו של יבואן והאם הטיפוס המתלונן הוא מה"אוכלוסיה הנכונה" ולא על פי פרטי הארוע עצמו.

לי זה נשמע הזוי שמישהו יקח את הרכב לסופשבוע, ויסיע בו בני משפחה.

איך היא התעוררה לעניין זה לא רלוונטי, מספיק שמשהו בהתנהלות המוסך צרם לה. גם לי (יותר נכון לאחותי) היה ארוע אל מול מוסך מורשה של יונדאי שבו היה מעורב גם יבואן יונדאי בעצמו כך שההתנהלות הייתה מייצגת בהחלט, בו נפגע לנו האמון באופן מוחלט בהם, וניסו להשיט עליה הוצאות תיקון של עשרות אלפי שקלים בגין תיקון של כ1000 ש"ח בלבד. אז משהו פגום בהתנהלות שלהם שם.

לעניין תלונתה, אילו נתנה אישור חריג שכזה, המוסך היה צריך לגבות זאת במסמך שבו היא מאשרת זאת ומודעת להשלכות, בעניין הק"מ קל לבדוק זאת אל מול רישום הק"מ, ואם אין כזה אני איתה, 400 ק"מ זה לא סביר לצורך בדיקה.

חבל שאנשים פה פסיכולוגים וקובעים אישיות של בנאדם על פי תווי פנים, זכותה לבקש שלא לרצות להיות עוד לקוחה של חברה שמכרה לה רכב פגם, כשלה ברמה המקצועית והמוסרית, ואין יותר אמון בה. זו דרישה לגיטימית.

פורסם

בעבר הכנסתי רכב לתיקון פחחות קל במוסך. הרכב שהה שם שבוע(!!!!!) כי נאמר לי שאין פועלים וכולם בחופש.

אני בתמימותי האמנתי להם וקיבלתי את הרכב מסריח עם בוץ על המושבים וכל האוטו היה מלוכלך מבחוץ ומבפנים (ריפודים בצבע שמנת שהיו מבריקים!!! ומה הקשר בין תיקון פחחות קל לבוץ במושבים האחוריים?!?!).

בעל המוסך נפנף אותי כשבאתי להתלונן, אבל כבר הבנתי לבד מה עשו עם הרכב. הם פשוט אנסו אותו מכל כיוון אפשרי.

חבורה של מנוולים,אנשים כאלו אסור לתת להם להתעסק עם מכוניות.

פורסם

באופן עקרוני כל שימוש פרטי ברכב אמור להיות מאושר ע"י בעל הרכב, גם אם זה אומר שהבוחן רוצה לנסוע הבייתה ולחזור למחרת הוא אמור לקבל אישור במידה ואין שיחזיר את הרכב למוסך בערב.

ולא מבחינתי 400 ק"מ זה מעבר לפורפורציה (ממש לא הקלומטרג' בין ב"ש תל אביב),

הצפיה שלי היא לאישור כל חריגה מעבר לעשרות בודדו. של קלומטרים.

פורסם

באופן עקרוני כל שימוש פרטי ברכב אמור להיות מאושר ע"י בעל הרכב, גם אם זה אומר שהבוחן רוצה לנסוע לבדיקה הביתה ולחזור למחרת, הוא אמור לקבל אישור, במידה ואין שיחזיר את הרכב למוסך בערב.

ולא, מבחינתי 400 ק"מ זה מעבר לפורפורציה (ממש לא הקלומטרג' בין ב"ש תל אביב),

הצפיה שלי היא לאישור כל חריגה מעבר לעשרות בודדו. של קלומטרים.

פורסם

400 ק"מ מוגזם או לא מוגזם זה לא העניין.

למה צריך לעשות נסיעות עם הילדים ולמלא את המושב האחורי בבמבה/בייגלה?!

עם כל הכבוד זה כבר שיא הגועל.

בטח הוא גם קם ביום שבת בבוקר להעמיס את הילדים והמשפחה לאיזה טיול שהוא גילה שהגברת לקחה את הרכב שלה בחזרה.

אגב, אין לי ספק שאין פה תחושת "בטן" אלא שמישהו כנראה לחש לה.

תגובת יונדאי גם מקוממת. לא עומדים מאחורי הפאדיחה בכל מחיר. תודו שטעיתם. לא קרה כלום. זה גם בכלל מוסך של זכיין.

אני אישית ביצעתי טיפולים במוסך הזה, אבל עכשיו שראיתי את היחס שלהם לרכבי הלקוחות לא אסע אליו יותר.

פורסם

סיטואציה הזויה ופשוט לא הגיונית בעליל.

אני מקווה לטובתה שהיא פתחה תיק במשטרה נגד כל אחראי ואחראי על מעשה השחיטות הזה, ושהצדק יצא לפועל.

כמו כן, פנייה ליונדאי העולמית עם מכתוב ארוך בצירוף של מכתב התלונה כאות הוכחה.

פורסם

התנצלות מהמנכ"ל של יונדאי העולמית, לא פחות :roll:

בסופו של דבר, שורה תחתונה, מה עשו לרכב ששאיבת אבק לא פתור?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

תגידו לי, כולכם נפלתם על הראש?

נהגים פה מתעצבנים על אנשים שפותחים עליהם דלתות בחניה נראה לכם הגיוני שעובד יסע עם הרכב 400 ק"מ בשביל לבדוק בעיה במתלים?! כנראה לא ראיתם את כל הכתבה בסוף הכתבה יונדאי מסרו כי החקירה נסגרה בזמן שבמשטרה טוענים שהיא עדיין בעיצומה אתם לא רואים שמשהו פה מסריח?

לא יודע אם הייתה לה אינטואיציה כמו שהיה לה אולי מכשיר מעקב ברכב שהיא לא רוצה לספר עליו או שבאמת מישהו הלשין לה. אני מקווה בשבילה שהיא תזמבר את המוסך ואת יונדאי טוב טוב שילמדו איך להתנהג ללקוחות

פורסם (נערך)

מדובר במשהו לא סביר בעליל. מוסך לא אמור לנסוע 400 ק"מ על רכב של לקוח כדי לאתר תקלה ובוודאי שלא אמור להחנות את הרכב מחוץ לבית של אחד העובדים במהלך סופ"ש ולעשות בו שימוש אישי. וזאת, אלא אם ניתן לכך אישור מראש מהלקוח. נכון, האישה נסערת, אך אני יכול להבין אותה.

עריכה אחרונה על ידי ETAA

• תוכן חדש...