Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי תובע את המוסך, את העובד ואת כל מי שאחראי לזה.

אין דבר גרוע מזה שנוגעים לך בדבר יקר ואישי שלך.

"עלאק" לנסוע 400 ק"מ כדי לאבחן תקלה. לא ידעתי שצריך לנסוע 400 ק"מ כדי לאבחן תקלות ועל הדרך לאכול במבה.

לבי עם האישה. לא מבין למה אתם טוענים שיש כאן התנהגות גם לא בסדר ממנה.

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באסה רצח לגברת, אבל נראה לי שכל הסיפור הזה קצת מנופח מעבר לפרופורציה.

היא אומרת "הכנסתי את הרכב למוסך עם 1035 קילומטר", ובנקודה מסויימת בוידאו מצלמים את לוח המחוונים ושם מופיע מד נסועה של 1331. איך זה ועוד זה יוצא 400 ק"מ רק אללה יודע.

ממה שנראה לי, קרה פה בדיוק מה שקרה ל-Fish, רק שלא עדכנו את הלקוחה ולא ביקשו את הרשות שלה.

את אקזיביט A, פירורי הבמבה, כבוד השופט, אני לא אכבד בתגובה כי לא מן הנמנע שהיא "שתלה" אותם שם בעצמה.

"לסיים את ההתקשרות עם יונדאי?" נשמע כמו מישהי שלא מרוצה מהטוסון שלה כי היא שמעה שהספורטז' יותר טוב ועכשיו רוצה לבטל את העסקה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

^ מה שהוא אמר +1

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

אז זה 291 ק"מ, בהחלט הפרש ניכר. מי שרואה בזה לא פחות מפסול ושימוש ללא רישות ברכב, אני מאחל לרכב שלו יחס זהה בתיקון הבא.

אני לא מכיר את הגברת ולא את המוסך, אך מהתרשמות אישית שלי מוסך שעושה לך שימוש לא "כשר" ברכב, יהיה מוסך שגם יעגל לך מחירים כלפי מעלה ויעגל פינות ברכב שלך. אני יכל להעיד על עצמי שהייתי נסער לא פחות מן הגברת. ברכב שלי, למרות שזו יאריס בת 10 אביבים, אף אחד לא אוכל ולא מלכלך. לא ילדים, לא בני משפחה ולא מי שאני נותן לו טרמפ, על אחת כמה וכמה איש מקצוע שנשכר לטפל לי ברכב. אני חייב לציין שיש הלך רוח בפורום של גזענות וסקסיטיות רצינית, יכל להיות שאני היחידי שרואה את זה, אבל אני כמעט בטוח שאם היה מדובר בגבר ש"נעקץ", הדעות פה היו שונות.

בנוגע לביטול עיסקה, במידה ואני הייתי בנעליה, כנראה שלא הייתי עושה את זה, אבל שוב, מוסך מורשה שנותן לך יחס כזה יכל להעיד על הבית אב שלו. לי אישית לא היה ניסיון עם יונדאי או המוסכים המורשים שלהם.

עריכה אחרונה על ידי duki
פורסם

כבר היו כאן לא מעט שרשורים של צעקות על לב השמיים שהתבררו רק כנסיון לסחוט איזה מוסך או יבואן. אנחנו מכירים כרגע רק צד אחד של הסיפור והצד הזה, די ברור כי הוא רצה פשוט לבטל את העסקה עוד לפני כל המקרה עם המוסך.

פורסם
אז זה 291 ק"מ, בהחלט הפרש ניכר.

ובין המקרה לבין צילום הכתבה מה היה? הכב עמד בבית ולא זז? קשה לי להאמין

מי שרואה בזה לא פחות מפסול ושימוש ללא רישות ברכב, אני מאחל לרכב שלו יחס זהה בתיקון הבא.

בכלל לא רואה בזה לא פסול. להיפך, מאוד פסול. אני רק אומר שיש לי תחושה חזקה מאוד שהסיפור הזה נופח הרבה מעבר לפרופורציה הגיונית.

[...]

אני חייב לציין שיש הלך רוח בפורום של גזענות וסקסיטיות רצינית, יכל להיות שאני היחידי שרואה את זה, אבל אני כמעט בטוח שאם היה מדובר בגבר ש"נעקץ", הדעות פה היו שונות.

אני חייב לציין שאתה טועה. אין שום הלך רוח סקסיסטי, ואם זה היה גבר אשכנזי חמוד עם משקפיים שמתבטא יותר נכון מאבשלום קור, התחושות שלי לא היו שונות

[...] אבל שוב, מוסך מורשה שנותן לך יחס כזה יכל להעיד על הבית אב שלו.

לא. מוסך מורשה יכול להעיד רק על המוסך המורשה. בינו לבין היבואן אין באמת קשר, הוא פשוט משלם לו על הזכות להיקרא מוסך מורשה וזהו. לפעמים המצב במוסך המרכזי שונה, אבל לא תמיד.

[..]

באדום

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מכל מה שנאמר בכתבה פשוט מבין המילים - לא אהבתי את הרכב החדש שרכשתי , עשיתי הכל כדי לנסות לבטל עסקה.

נ.ב , למיטב ידיעתי מקבלים רכב חליפי אם הרכב שלך נשאר לפחות 24 שעות במוסך, אם אני זכאי לדבר כזה , אז בטח לקוחה עם רכב 2016.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

ד"א בניגוד לטענתה המוסך בראשון הוא ממש לא "המרכזי של היבואן"

יש שניים בבעלות כלמוביל וזה פ"ת וחיפה, ראשון זה רק עוד מוסך מורשה. סתם לידע כללי.

carry on.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
תפרש את המושג "אשה קולנית למדי", הרבה פעמים פה בפורום אני מזהה התיחסויות עם ניחוח גזעני וקביעות סטראוטיפיות צורמות בין השורות, וזה לגמרי לא לעניין.

"אישה קולנית למדי" הכוונה למישהי שלא הייתי רוצה להמצא לידה ללא קשר לדתה\מוצאה\זהותה המינית. כי צורת הדיבור ואופן הביטוי גורמים לי לאי נוחות. נטו זה.

כמו שחלק מקודמי כתבו כאן, בסיפור עובדה אחת ברורה - הקילומטראז'. חוץ מזה כל המידע סופק רק על ידי צד אחד.

במבה, ביסלי, קולה, לשלשת ציפורים - כל אלה יכולים להיות מניפולציה זולה להעצמת פגיעתה.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

אין לי מושג מה היה שם, אבל אני יוצא מנקודת הנחה שאם הבמבה או הקילומטראז' הם המצאה של האישה - יונדאי היו אומרים את זה בתגובה שלהם.

מזה שהם לא הכחישו, לכאורה המסקנה היא שהם מודים בזה.

בכתבה רואים גם שהתפר במושבים מאחורה קרוע.

אני לא יודע אם זה באשמת המוסך (אם כי בכתבה נראה שהצלם חשב ככה), אבל בפרפרזה על הרישא של דבריי - אם האישה לא אמרה את זה, כנראה שזה באשמתה.

כך או כך - בעיניי מדובר בהתנהגות פסולה לחלוטין מצד המוסך.

אבל אם ניתן להבליג כמעט על כל התנהגות מצד עובד, על התנהלות של הטלת רפש וזלזול מצד המוסך והיבואן (במקום להודות, לפטר את העובד, להתנצל ולהציע פיצוי הולם) - לא ניתן להבליג.

פשוט בושה.

פורסם

הלוואי וכל האנשים במדינה היו סלחניים ורגועים כמו אנשי הפורום כאן. די עם הצביעות!

לפני כמה שבועות היה כאן דיון ער אם לתת לרוכש פוטנציאלי לנהוג ברכב לפני הרכישה והרוב אמרו שלא, אבל שעובד מוסך ייסע ברכב עם 1000 ק״מ עוד כמה מאות ק״מ לאבחון תקלה ברכב חדש- זה מותר.

מדובר בהתנהלות ביזיונית, פלילית וחמורה בכל קנה מידה וזה לא משנה מי הלקוחה. זה דומה לאדם ששואל אותך אם הוא יכול לבקר אצלך וכשאתה מגיע לבית שלך, אתה מגלה שהוא כבר מתאחסן שם כמה ימים לחא אישורך.

בתור אחד שעובד מול מוסכים במקום העבודה שלי, ההתנהלות הזו גורמת נזק להמון מוסכי יבואן. נתקלתי לא פעם בלקוחות שאישרו לנו במסגרת העבודה לנסוע עם הרכב בשעות הערב לאבחון תקלה ואני מבהיר מפורשות שאין מצב כזה ושהרכב של הלקוח ישהה בכל מקרה במוסך מיד עם סגירתו.

פורסם

מלא פעמים במוסכים בעבר ראיתי שעושים משלוחי חלפים עם רכבי הלקוחות. סיפור עגום שלי שהרסו לי מאזדה 3 חדשה בת שנה במוסך של חברת הליסינג תאונה חזיתית עם צפרדע ירוקה. המושב האחורי היה מלא בשומשומים ושקיות נייר של טאבון.חלאות המין האנושי!!!

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

זה הזוי, אבל נראה גם שהדיאגנוסטיקה גם לא בסדר? 300 ק"מ לנהוג ברכב בשביל לאבחן משהו?

כשחשבתי שהרעידות בפיאט שלי לא תקינות, התלוותי לנציג שירות שבדק את הרכב ועשה סיבוב קצר של 2 ק"מ. הוא הבין במה מדובר והסביר שזה תקין (שזאת גם תשובה מקובלת). אני מבין שבשביל מתלים כנראה צריך לבדוק יותר, אבל מפה ועד לעשות 300 ק"מ וללכלך ללקוח את הרכב? קצת חוצפה לדעתי. (אם אכן עובדי המוסך לכלכו את הרכב). מבעל מקצוע הייתי מצפה לשמור על הרכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

למרות שזה מרתיח לראות את הרכב שלך בשישי שבת מחוץ למוסך בטענה של "איבחון תקלות" היא היתה עושה יותר בשכל אם היתה מחכה בשבת בבוקר ומצלמת את העובד ומשפחתו יוצאים לטיול בשבת עם הרכב שלה.

אז כבר לא היה שום צל של ספק למה הרכב אצלו (בעצם המוסך היה טוען שחייבים רכב עמוס על מנת לבדוק את התקלה ;-))

פורסם

כבר שמענו כאן ובתשקורת על לא מעט מקרים בהם עובדי מוסך לקחו רכבי לקוחות הביתה לסופ"ש והמשטרה התקשרה לבעלי הרכבים באמצע השבת וביקשה מהם להזיז את הרכב עכשיו כי הוא חונה באדום לבן... לא מצאתי את הפוסט אחרת הייתי שם לינק.

צריך להיות ערים ומודעים גם לכך

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

• תוכן חדש...