Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזוי לחלוטין !!

הייתי מצפה מהיבואן להתנצלות ענקית - מה שעדיין לא קרה.

שהרכב שלי היה עם בעייה הבוחן נסע איתי לפני כדי לאבחן (לקח לו כמה דקות) ובסיום גם איתי לראות שהכל תקין.

כל אדם "שפוי" היה מזדעק לנוכח שימוש ברכוש אישי (השני ביוקר אחרי דירה) בצורה ולצרכים אישיים

קובי

:-)

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לי פעם היה מקרה עם רכב ליסינג שנסע 400 ק''מ מאז שנלקח ועד שהוחזר. יצא עם מיכל מלא וחזר על אדים.

כמובן שהמוסך אמר אולי הליסינג והליסינג אמר אולי המוסך. אבל מאמין שיש דברים כאלו..

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

t.jpg

החלק הזה בתגובה לא נראה למישהו פה מוזר?

מוסך שהוא לא מוסך מרכזי, אלא מוסך פרטי שהוא מורשה יונדאי, עובד כלשהו (שגם אינו המנהל כי את המנהל זימנו לתחנת משטרה בנפרד) מקבל רכב חברה צמוד?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

מדובר במוסך הילוך שישי ראשל''צ שמטפל ביונדאי ומיצובישי.

אגב אתמול בסוף התוכנית שהציגו את המקרה עם הבחורה עם היונדאי שלה אז אחרי זה הציגו אחד שעבד במרכז שרות טויוטה באזור המרכז שגם טען שהוא כנהג במוסך היה יכול לצאת להפסקות ולקחת איזה רכב שחפץ בו באישור המנהל שלו חח פשוט בושה שזה קורה

עריכה אחרונה על ידי sfargol

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

אז מעכשיו כשאתה נכנסים למוסך תזכירו למנהל המוסך שצילמתם את ק"מ.

מעבר לכך למה ציפיתם שיונדאי תודיע בפומבי על הטעות,רוב הסיכויים נרקמת לה מאחוריי הקלעים חבילת פיצויים עם מכתב שמירת סודיות.

פורסם
אז מעכשיו כשאתה נכנסים למוסך תזכירו למנהל המוסך שצילמתם את ק"מ.

מעבר לכך למה ציפיתם שיונדאי תודיע בפומבי על הטעות,רוב הסיכויים נרקמת לה מאחוריי הקלעים חבילת פיצויים עם מכתב שמירת סודיות.

למה לצלם?

שאתה מכניס רכב למוסך רושמים את הק"מ בדף הטיפול

קובי

:-)

פורסם

במקרה זה המוסך שאני מטפל בו, וקרה פעם אחת שהגעתי אליהם בתלונה על רעשים, הבוחן (ככל הנראה אותו בוחן) נסע סיבוב קצרצר של 5-10 דקות וחזר. לטענתו לא הייתה תקלה. לא יודע איך זה לגבי מתלים, אבל האישה עצמה התעקשה להשאיר את הרכב שם ולא לקחת אותו, ואם תשאלו אותי להשאיר שם את הרכב לסופ"ש? לא ייתן הרבה. לא מצדיק את המוסך כי במקרה כזה חובה ליידע את בעל הרכב לפני, לקבל אישור ממנו ולא להפוך את הרכב למטרת בילויים, אך גם משהו באישה נשמע לי כמו אחת שהתבאסה על הרכישה ועל הדרך קצת ליצור פרובוקציות.

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

אבחון תקלות אקראיות מחייב נסיעה ארוכה לפעמים זה כמה מאות קילומטרים, עצם זה שהיה מכשיר ניטור ברכב מעיד על כך, ניסו כנראה לתפוס ולהקליט תקלה חמקמקה.

לעיתים עקב עומס עבודה אין זמן לשלוח עובד מוסך נסיעה ארוכה במהלך היום אז "מנצלים" עובדים של המוסך לקחת את הרכב הביתה ולחזור בבוקר וזה לרוב יהיה עובד בכיר וותיק שסומכים עליו.

במקרים אלו על המוסך לבקש את רשות בעל הרכב וזה אולי כל חטאו של המוסך שלא ביקש הסכמה לכך.

אגב, ביטוח סחר של עובדי המוסך שעושים נסיעות מבחן לא מכסה נסיעות מעבר לשעות העבודה או חנייה שלא במתחם המוסך וזה עוד משהו שיש לברר לפני שלוקחים רכב לנסיעה כזאת, שללקוח יש ביטוח לכל נהג.

פורסם

דניאל - אם העובד לוקח את הרכב הביתה אז אתה צודק שצריך לספר לבעל הרכב וכן לוודא שהרכב מבוטח לכל נהג. אבל לזבל את הרכב כמו שנראה בתמונות, זה לא מתאים.

אגב, פעם באחד המוסכים החתימו אותי שהרכב שלי מבוטח לצורך נסיעת המבחן של הבוחן. ששאלתי האם להם אין ביטוח - אמרו לי שלא ואם קורה משהו זה הביטוח שלי שיופעל. (מוסך מורשה יבואן אגב).

פורסם

מזה אתה עושה עניין? קורה שרכב מתלכלך במהלך העבודה איתו במוסך או נסיעת מבחן, החשוב זה רק לנקות ללא רבב לפני שמחזירים ללקוח.

במקרה זה לא היה צ'אנס למוסך להכין את הרכב לפני מסירותו חזרה ללקוח.

לי קרה אישית שעליתי עם רכב של לקוח במהלך נסיעת מבחן על שק טיט שנפל על הכביש ביום רטוב! לנקות את זה היה סיוט של שעתיים עם ג'רני אבל זה בוצע והלקוח לא ידע כלום.

פורסם

מישהו מכיר את "מכשירי ההקלטה הללו?"

אני מניח שמדובר המכשור המחובר לODB.

אבל קצת קשה להאמין שיש מכשור כזה אפילו במוסכים המורשים.

פורסם

תאמין! הציוד אבחון המקורי של יצרני הרכב שנמצא במוסכים המורשים הוא בעל יכולות מאוד גבוהות שיודע גם להקליט נתונים, מעבר לעוד יכולות כמו חיבור אונליין לשרתי היצרן ועוד.

פורסם

זה פשוט ביזיון לשמו ***הערת הנהלה: נימחקו השמצות חסרות בסיס! בבקשה להצמד לעובדות *** אני אפילו נסיעת מבחן לא נותן לעשות בלי נוכחותי

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם
עצם זה שהיה מכשיר ניטור ברכב מעיד על כך

מאיפה אתה יודע שהיה מכשיר ניטור ברכב? בגלל שעובד במוסך אמר? בעלת הרכב אמרה שלא היה. גם על מנוע TSI אמרו שהכל תקין אתם ועל רכבי דיזל מסוימים אמרו שהם לא מזהמים. אז אמרו.

פורסם

בושה וחרפה

אני אישית עד לתופעה המכוערת הזאת

לפני מס' חודשים ,טיפלתי בפחחות אצלי ברכב בהסדר עם הביטוח , כתוצאה מתאונה קטנה..

כמובן מוסך מורשה סקודה! בלי להזכיר שמות

באתי לשלם ,עם צ'ק של אשתי ,הנציגה אמרה שלא ניתן לעשות זאת ,ללא הגעה שלה בפועל וחתימה שלה על מסמך נוסף, אוקיי אמרתי תנו את הרכב אני ייסע להביא אותה (אני גר מרחק של 40 דק' נסיעה בערך) מפה לשם וויכוחים ודיבורים ,הגיעו למסקנה ,שאת הרכב שלי אין שום אופצייה לשחרר לפני התשלום ,אבל אז בא הבחור הנחמד שאחראי עבודה שם ,ונתן הוראה לשלוח איתי נהג שלהם (זה שנוסע לשטיפה וכ') ושיקח אותי ויביא את אשתי ,הגיע הנהג המיוחל (ילד מתלהב שכאילו אתמול הוציא רשיון) שאל את האחראי באיזה רכב ליסוע ,אמר לנו בואו ,נכנס לאולם עבודה ,בדק פה בדק שם ,ראה סקודה דנדשה שהרגע סיימה טיפול ,בדק שעוד לא הודיעו לבעלים על סיום ,ויאלה הופ אנחנו בדרך לבית ,עם מוזיקה וסגריות (ואניסת דוושה בכל 100 מטר פנוי),כאילו זה רכב השכרה של דודה שלו.. אפ' שמתי לב שהוא הוציא מסטיק מחבילה ששכנה שם ליד ההילוכים! פשוט חוצפה

כמובן תחקרתי אותו בעדינות עם כך הנוהל הקבוע.. אז הוא ענה שברור שכך ,כל פעם הוא ועוד נהג שעובדים במוסך, כך נשלחים עם רכבים שבאו לטיפולים ,אין למוסך רכבים למטרה זאת ,והכל סבבה ,יש רכב עם דלק ,כמובן על חשבון הלקוח!!!

במילה אחת ,מזעזע!

אני את רכבי לא יחזיר לשם לעולם!

רמי

• תוכן חדש...