Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני מספר שבועות קניתי ניסאן קשקאי 2011. לרכב יש מערכת בקרת אקלים.

זה אולי נשמע קצת מוזר, אבל אני לא מצליח להבין איך אני סוגר את זרימת האויר מבחוץ כשהמזגן כבוי.

בכל פעם שאני לוחץ על כפתור הסירקולציה הפנימי כך של יכנס אוויר מבחוץ, המזגן אוטומטית נדלק.

כאשר אני מכבה אותו, זה חוזר להזרים אוויר מבחוץ ובנסיעה ממש נכנס אוויר כאילו המזגן עובד.

לא נתקלתי במקרה כזה ברכבים הקודמים שהיו לי (מאזדה, הונדה ג'אז, יונדאי).

מישהו יודע איך אני מבטל את זה?

תודה!

פורסם

באמת?!

אז תמיד אני אצטרך לנסוע עם מזגן בחורף כדי שלא יכנס אויר קר או אפילו כשסתם לא צריך מזגן?

הזייה....

פורסם

בכול רכב עם בקרת אקלים קיים מצב ECON כלומר רק מצב איוורור בלבד ללא הפעלת המדחס (קירור) ואז ניתן לשנות למצב סירקולציה.

בדוק בספר הרכב כיצד נקראת האופציה הזו ברכבך.

איזה כייף לי :)

פורסם

ברכב הקודם שלי וגם בנוכחי (שניהם סקודה) יש בקרת אקלים וזה בדיוק המצב. אבל אם קר לך נסה מה שאני עושה: העבר את המזגן לחימום וכבה אותו כשהוא במצב חום ואז האוויר שייצא בזמן הנסיעה גם יהיה חם.

פורסם

כן, זה מה שאני עושה עכשיו.

פשוט הייתי בטוח שיש איזה מצב שאני לא מוצא שכן אפשר לסגור את האיוורור מבחוץ.

תודה רבה על התשובות!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ככה זה בקשקאי עם בקרת אקלים.

אפשר לסגור את הלוברים למצב שלא נכנס אויר בכלל.

כל לובר בנפרד אם זה ממש מפריע לך.

• תוכן חדש...