Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ידני, חסכוני, עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

**** הכותרת נערכה. זה שגנבו לכם את הרכב לא ממש הנושא של השרשור ****

שלום לכולם

גנבו לנו את האוטו ביום שישי (לפני יומיים):-x , ואנחנו מחפשים רכב חדש.

יש לנו תקציב של 30 אלף, ומחפשים כמובן רכב שיהיה חסכוני מבחינת דלק (הרכבים הקודמים שלנו לקחו1:10) , אמין ושלא יראה הרבה מוסך (ואם כן, שלא יעלה הרבה כסף). גיר ידני ויהיה נחמד אם יהיה אפשר לנסוע איתו גם בשבילים מקורטעים.

חשבנו על דיזל- אבל אנחנו נוסעים משהו כמו 20 אלף ק"מ בשנה ולא יודעים אם זה משתלם...

בעבר היו לנו סובארו לגאסי (שגם נגנבה) ומאזדה 323.

בקיצור, נשמח לשמוע המלצות והארות ואם דרוש עוד מידע- תגידו.

תודה מראש!

פורסם

אם עברו רק יומיים לא הייתי רץ לקנות חדש כל כך מהר - חכו עוד שבוע לראות אם ימצאו את הרכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
שלום לכולם

יש לנו תקציב של 30 אלף, ומחפשים כמובן רכב שיהיה חסכוני מבחינת דלק (הרכבים הקודמים שלנו לקחו1:10) , אמין ושלא יראה הרבה מוסך (ואם כן, שלא יעלה הרבה כסף). גיר ידני ויהיה נחמד אם יהיה אפשר לנסוע איתו גם בשבילים מקורטעים.

חשבנו על דיזל- אבל אנחנו נוסעים משהו כמו 20 אלף ק"מ בשנה ולא יודעים אם זה משתלם...

תודה מראש!

איפה אתה גר, במשחתת רכב בשטחים????
פורסם
אם עברו רק יומיים לא הייתי רץ לקנות חדש כל כך מהר - חכו עוד שבוע לראות אם ימצאו את הרכב.
ובכל זאת נשמח לשמוע רעיונות...
פורסם
שלום לכולם

תודה מראש!

אולי תשקלו פורד פיאסטה משנתון 2000/2001, אוטו אמין, נוח, יפה.

פיאט פונטו גם מהשנתונים האלו, אני לא בטוח שהוא כ"כ אמין, אבל זולל דלק הוא לא.

עם אתם רוצים אמין אז אולי הייתי הולך יותר לכיוון היפניות, למרות שפורד גם אמינות

ראה פורד פיאסטה.

אולי תתן יותר פרטים כגון הגודל, יש הרבה מכוניות קטנות שנכנסות לתקציב, אבל יכול להיות שאתם צריכים מכוניות גדולות.

יונתן

פורסם

אתם יכולים לנסות אולי קסנטיה. אפשר למצוא במחירים טובים.

אפילו יחסית חדשות...

אותה לא יגנבו :lol: (עם כל הכבוד ויש...)

Audi A3 Sportback עם כסאות תינוק מאחורה :wink:

פורסם

מבין גדול ברכבים אני ממש לא, אבל בתור מי שעובד בתחנת דלק חצי שנה אני אומר לך שהפונטו מהשנים האחרונות בעייתי מאוד בתדלוק. משהו כמו שני שליש מהם עושים בעיות. יש אוויר במיכל, נשפך דלק, מה לא. זה או ללכת לשרות מלא, או לקחת סיכון שילכו לך הבגדים/נעליים.

• תוכן חדש...