Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר שנים פורסמה כתבה במוטו על רכב שפותח בסיוע מפעלי נצרת של ממציא

ישראלי עם מתלה אחורי מיוחד בעל מהלך 80 ס"מ יכולת עבירות יוצאת דופן

מה השתנה מאז?

.I'm a blocked user

פורסם
לפני מספר שנים פורסמה כתבה במוטו על רכב שפותח בסיוע מפעלי נצרת של ממציא

ישראלי עם מתלה אחורי מיוחד בעל מהלך 80 ס"מ יכולת עבירות יוצאת דופן

מה השתנה מאז?

מנסה אבל עדיין לא מצליח להבין מה הקשר לפורום אופנועים... :roll:
פורסם

כתבתי שזה פורסם בזמנו ב'מוטו' ולפיכך רוב הסיכויים שבפורום האופנועים ידעו במה מדובר

מה לא ברור פה?

חבל שאין למפעלי נצרת מעוף ודמיון .

עם קצת השקעה יכלו לדחוף את שיווק הרכב הזה ע"י השתתפות בפריז-דאקאר או

ראלי אחר עם קשיי עבירות שמתאימים ליכולות שלו

תראו איזו חשיפה קיבל אופנוע ה 2X2 של ימאהה בפ"ד

.I'm a blocked user

פורסם

הרכב המדובר הוא פותח ע"י רמי לוי. רמי תכנן, בנה אב-טיפוס, ומאז שיפר ושכלל את הרכב.

בזמנו היה שת"פ עם תעשיות רכב נצרת. הפרוייקט לא התרומם מסיבות שונות ומשונות. רמי הציע את הרכב לגופים שונים בארץ ובחו"ל. עד כמה שאני יודע, אף גוף לא הרים את הכפפה והרכב מעולם לא עבר לייצור סידרתי.

הרכב נוסע ומתנהג מ-ד-ה-י-ם!!

קיימת גם גרסת 4X4 עם המון רעיונות מקוריים של רמי שלא נופלת בהרבה מבחינת ביצועים.

לגבי המצב הנוכחי והעתידי של הפרוייקט - אין לי מוסג. אני כבר די הרבה זמן מנותק מהפרויקט הזה.

פורסם

היה פעם פרומו של הרכב הנ"ל בנשינל ג'אוגרפיק. הוא ביצע נסיעת מבחן עם הרכב והוא נסע 100 קמ"ש במקום עם הרבה אבנים וכל הקטע ברכב הזה(שהוא דווקא מאוד פשוט) זה שהגלגלים הקדמיים הם הראשונים שנמצאים לפני "גוף הרכב" עצמו ובכך אין בעיה לעלות על דברים גדולים ולפחד שהטמבון יתקע או משהו ועוד דבר מגניב זה ש4 הגלגלים האחוריים נמצאים במצב של "נדנדה" ככה שאין מצב שיש גלגלים באוויר

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
4 הגלגלים האחוריים נמצאים במצב של "נדנדה" ככה שאין מצב שיש גלגלים באוויר

תיקון:

ארבעת הגלגלים האחוריים נמצאים במצב של נדנדה ככה שתמיד ישנם 4 גלגלים על הקרקע, ובגלל זה הרכב יציב!

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

כתבת שאין מצב שיש גלגלים באויר.

זה לא נכון, יכול להיות שישנם גלגלים באויר, אבל אין מצב שפחות מ-4 גלגלים נוגעים בקרקע.

(גם אני ראיתי את התוכנית :roll: )

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

שום מעצב ושם נעליים ,אפשר לחשוב שהאמר ,אביר ,בט"שית ,וסופ"שית מעוצבים באיטליה...

הייתי מחליף הכיף ת'האמר (אהובי) באחד כזה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

שלום , עבדתי במפעלי נצרת ששמם האמיתי הוא: "דודג', תע"ר" (תעשיות רכב) המפעל הוא בעיקר להרכבת כלי רכב לכוחות ביטחון שמרכיבים בהם סופות, סופות 2, משאיות אינטרנשיונל "דנה", אבירים וכו'.

בין היתר מרכיבים סופות וסופות 2(היום) בשביל מכירה לאזרחים.

כשעבדתי שםמ רכב ה6X6 היה שם במבחנים . בשיחה שלי עם אחד הבוחנים הבחירים במפעל (מצה"ל) הוא הסביר לי:

א. שמו של הרכב בארץ "נימרוד" והוא די טוב בשטח אבל...

ב. מרכז כובד גבוה מידיי במיוחד כשרוצים להרכיב עליו את מה שצה"ל ייעד לכלי כגון: כלי נשק +תחמושת, מכשור לראית לילה מבוססת אינפרא אדום, תקשורת ומידע, הכי חשוב מיגון!!! וכו'.

והוא נוטה להתהפך..

לכן צה"ל החליט שלא תודה .... וביי

יום נפלא..

:-) ערן

בעולם-"זאת זכות לתת שרות"

בארץ- "אתה חייב לתת לי שרות! אני קניתי את הכיסא שאתה יושב עליו!":evil:

פורסם

נשמע כמו תירוץ

בצה"ל לא תמיד בחרו כלים משיקולים עניניים

במבחן שנערך לרכב הוא היה עמוס בטונה ועדיין הרכב התנהג למופת

.I'm a blocked user

פורסם

אם אני לא טועה באתר של אבירם ברקאי יש, או לפחות היה, מבחן לשני כלי רכב כאלה - הם נקראים עכשיו רפטור ופרדטור.

www.barkai4x4.co.il

נראים חבל"ז, רק חבל שהם יקרים מדי לשימוש אזרחי

• תוכן חדש...