Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

רציתי לדעת כמה דעתכם ניתן להוריד את הצעת המחיר מאלבר ?

מדובר על יאריס 2013, יד ראשונה מליסינג נהג יחיד.

המחירון שלו המשוקלל (כולל השטות הזאת של 5 אחוז תוספת על השבחת רכב ושקרים כלשהם) 64000

המחיר שהציע 61 בלי התמקחות יותר מדי.

מניסיונכם, מה המרווח פעולה של הסוכן בהנחות במכוניות מהסוג הנ״ל ?

תודה מראש,

דור.

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע שהשבחת רכב מוסיפה 5% למחירון, נשמע לי כמו חירטוט אחד גדול. אתה בטוח שאמרו לך שזה קשור למחירון הרכב?

אופתע מאוד אם כך הדבר.

פורסם

את העניין של "נהג יחיד" קח בערבון מוגבל.

וגם אני שומע פעם ראשונה על תוספת על "השבחת רכב".

מה הק"מ?

האם עבר טיפולים בזמן? יש תיעוד? האם טופל במוסך מורשה\מסודר או שאלבר טיפלו בעצמם?

תבדוק אותו במכון בדיקה מטעמך, תראה מה מצבו.

יאריס נחשב מבוקש ולא נפוץ בליסינג, אז כנראה קשה לקבל הנחה גדולה. אבל הכל תלוי במצבו וההיסטוריה של הרכב.

פורסם

זו בושה שאין כדוגמת, לא מספיק ה" השבחה" שלהם נראת כמו אילתור לא מוצלח של אדם שנכפה עליו לתקן את האוטו ( פנסים צבועים, גומית של החלונות לא במקום , פגושים עקומים וכו) הם עוד מעלים את המחירים? עדיף רכב עם שפשוף חניה ולא כזה שעבר "השבחה" במוסכי אלבר.

פורסם

37 אלף קמ.

המחירון שלה כמו שאמרתי אחרי שקלול ליסינג הוא 64k.

הרכב עבר בדיקה (דרכם, הבנתי שיש עם זה הרבה בעיות ושהמכונים מכסתחים בשבילם)- הכל נקי.

טיפולים בזמן ותיעוד- לא שאלתי מהסיבה שזה ליסינג מאמין שטיפולים היו אבל כן העלית נק׳ - היכן טיפלו האם במורשה או אצלם.. אוודא את זה מחר.

עוד משהו שצריך לוודא מנסיונכם?

פורסם

הרכב טופל במוסך מורשה טויוטה או ב"מוסך הבית" של אלבר? שמה במקרה הטוב מובטח לך את החלפים הזולים ביותר ולא בהכרח מתאימים לרכבך, במקרה הרע "נדלג בטיפול הזה על החלפת השמן..זה יסחוב קצת עם הישן"

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אז ככה, הנציג השני (שניתן להריח שהוא נוכל) הציע לנו ישר 65 ״מחיר מציאה״..כבר הרגיש מוכר תחמן.

בכל מקרה בסוף הוא פלט שהרכב עבר צביעה מלאה ואחכ ניסה לדחוף את זה בתור ״השבחת הרכב״.. עם כל הכבוד ללמה אני בסוף אצטרך להסביר לקונה בעתיד שהרכב נצבע כולו...

ויתרתי על הקנייה הספציפית וככל הנראה על קנייה מאלבר ושות׳

תודה רבה!

פורסם

תאמת שדווקא אלבר די אמינים, היום קניתי מהם שברולט קרוז 12 וכמו שהבדיקה שלהם הייתה ככה גם הבדיקה שאני עשיתי, אבל פעם ראשונה שאני שומע שמוסיפים על מחיר המחירון זה באמת נראה מחשיד

• תוכן חדש...