Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חושב שאתה מתכוון לאחות מעשית.

בשביל להיות אח/ות מוסמך/ת נדרש תואר בסיעוד.

כנראה שאתה צודק ושיצאתי לגמרי חומוס, אני מתנצל בפני כולם.

בנוגע לעברית - פחות בעיה, החומר אכן ברובו באנגלית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב, אז סיעוד כנראה ירד מהפרק (הגברת בדקה, וכנראה שהתחום פחות מושך אותה ממה שחשבה).

יש הצעות/כיוונים אחרים שלא חשבתי עליהם?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

כן, זה יכול להיות מעניין עבורה, אבל ממה שראיתי, עבור רוב התפקידים דורשים ניסיון או רמה גבוהה של אנגלית (האנגלית שלה במגמת שיפור, אך עדיין בינונית).

עוד אופציה שחשבתי עליה היא פרסום דיגיטל. זה גם משהו שיכול לעניין אותה (פרסום) וגם תחום די מבוקש כרגע ממה שהבנתי.

יש למישהו נגיעה או קשר לתחום, ויכול להרחיב על הכשרה דרושה או כיצד ואיפה ניתן לצבור ניסיון התחלתי (חוץ מפניות יזומות למשרדי פרסום שמתעסקים גם בדיגיטל)?

ממה שראיתי אין הכשרה ממוקדת בנושא, ומדובר בכל מיני קורסים של פרסום דיגיטל וכדומה.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אחרי עוד הרבה מחשבה, יש כרגע 3 אופציות על הפרק. אשמח לשמוע חוות דעת:

1. עיצוב פנים - לימודי תעודה של הטכניון (היחידה ללימודי המשך). שני מפגשים שבועיים לאורך 4 סמסטרים.

נשמע הכי מעניין, אבל מהאינטרנט הבנתי שהמשכורות נמוכות (מתחילים מאזור ה-5-6 ובלי תואר באדריכלות קשה להגיע ל-10 או יותר).

עיצוב_פנים

2. קורס אבטחת מידע (security administrator) גם כן של הטכניון - 8 חודשי לימוד (פעמיים בשבוע) + הכנה לבחינות הסמכה בינלאומיות.

משכורות טובות (בעיקר אחרי שצוברים ניסיון ראשוני) ואפשרויות קידום, והעבודה אמורה להיות מגוונת. מצד שני, הלימודים קשים (השאלה אם הם לא "טכניים" מדי) ויש כמובן את בחינות ההסמכה שמאוד קשה לעבור.

3. עבודה בתחום של UX/UI (אפיון חוויית משתמש) - נשמע מעניין ולא טכני מדי (או טכני במידה), ועם משכורות יחסית גבוהות.

השאלה איפה לומדים והאם ניתן להצליח ללא תואר בתחום (בינתיים ראיתי בעיקר קורסים בכל מיני מכללות/מוסדות לא הכי מוכרים).

אם יש למישהו ניסיון או ידע על אחד התחומים אני אשמח לשמוע.

• תוכן חדש...