Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

הרבה זמן לא רשמתי כאן ואני ממש עצוב לפתוח הודעה חדשה בנושא כזה.

התאונה שהיתה בדיזנגוף שנסעו באוטו שני בחורים שהיה להם הכל,התרסק ברגע אחד.

חברה אני מבקש למרות שלאוטו הזה יש מגבלות מאד גבוהות מאד קל לאבד את האוטו הזה,סעו בשיקול דעת,חבר שלי עבר משם אחרי חמש דקות והוא היה בהלם מוחלט.

זה לא פעם ראשונה שמישהו נהרג עם האוטו הזה בארץ,מה אני יגיד לכם עצוב מאד המקרה הזה ממש קורע לב. אני יתן לכתבה ולתמונות לדבר.

לינק לכתבה.http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3032724,00.html

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קראתי את זה כרגע.

לא הופתעתי משום דבר.

מה שכן, אם נוציא לרגע את הבורות המוטורית (המתבקשת) של הכתב מהמשוואה לרגע, זו כתבה די רגועה ולא מתלהמת, וזה דבר חיובי.

סביר להניח שהנהג שתה בפאב, אני לא מכיר עוד הרבה דברים לעשות שם. זה, בצירוף עם שעה מאוחרת ואוטו שמאיץ מעט מהר מדי, ודברים רעים קורים.

זה באמת צירוף נסיבות כזה שלא מעיד על הכלל, ואי אפשר להסיק ממנו דבר. קרה המקרה, אז קרה.

אאחל לאחיו רק בריאות והחלמה מהירה.

נו, קורה. ואת התמונות של ה911GT2 המרוסקת בבלגיה, אחרי שהנהג נכנס בעמוד חשמל ב260 קמ"ש, ראיתם?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

כל פעם שמתעמקים בסיפור נגלה אותו עולם שלם של אותו אדם ,

עולם של אנשים קרובים ומשפחה - אז תחשבו עליהם , על היקירים שלכם.

אפשר להנות , אך קודם כל שיקול דעת . מאוד מצער

ושלא ידעו כל צער והחלמה מהירה לאחיו.

כתבה בהחלט לא מתלהמת וקוראת נגד...וזה טוב.

וחברים בואו לא נכנס ל- כן שתה לא שתה...

בברכת נסיעה זהירה ומהנה.:wink: .

:screwy:
פורסם

לא יודע מה אתכם אבל זה ממש מפחיד אותי ,אמנם אני נהג זהיר ולא עושה יותר מידי שטויות אבל זה ממפש מפחיד אותי אני תמיד חושב אם זה יקרה לי בעעע

GTA זה הכי אחי .

פורסם

והכי מדהים בכתבה, זו הבקיאות המוטורית של השוטר המצוטט שם:

"אין רכב שיכול עליו בארץ, אפילו לא פורשה"...

ואנחנו מדברים על "סובארו אימפרזה טורבו דבליו.אר.איקס"....

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

מוזר לי שזאת הגישה של החבר'ה פה, כתבה לא מתלהמת ? על מה אתם מדברים בכלל ?

מכונית שהמקום שלה על המסלול ולא בכביש ? אמסטף חסר שליטה ? הרכב פיתה, והרכב עשה...והרכב והרכב והרכב.....

עוד בטעות מישהו יחשוב שמדובר ברכב שנוהג את עצמו והנהג הוא סתם יושב כדי להכניס נ.צ. להגעה, מה זה השטויות האלו ?

התאונה הזאת כמו רבות מתאונות אחרות נגרמה בעקבות הגורם האנושי, ויתכן, שלתשתית היה יד בעיניין, נהיגה במהירות של למעלה מ100 קמ"ש בתוך העיר, שאתה עייף (לא נוגע בעיניין של שתוי, מבחינתי עד שלא יוכח אחרת הוא סתם שיחק דוקים בפאב הזה) היא רשלנות של הנהג, ולא מדובר ברשלנות תורמת אלא ברשלנות גורמת !!

האוטו בהחלט נתן בסיס טוב, לישם אותה רשלנות, אך בהחלט האוטו הוא לא הגורם..., זה כמו שמחר אדם ירצח את חברו ויגידו "אקדח הגלוק הזה, מקומו ביחידות המובחרות, כלכך קל, כלכך מדוייק, ובעל מבחר כדורים כלכך רחב...האקדח פיתה אותו לירות" הריי אלו שטויות....

בקיצור צר לי מאוד שעוד פרח נקטף בתרם זמנו, ועוד משפחה נכנסה למעגל השכול...אבל להאשים את המכונה זאת לא הדרך, האדם שבטנק ינצח או יפסיד-האדם !

שאו ברכה, ושלא נדע עוד צער לעולם !

פורסם
נו, קורה. ואת התמונות של ה911GT2 המרוסקת בבלגיה, אחרי שהנהג נכנס בעמוד חשמל ב260 קמ"ש, ראיתם?

יש לך קישור?

רמי

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

עם כל הכאב והצער,

יש סתירות של הכתבה את עצמה,

בייחוד בשתי הפיסקאות האחרונות:

"ואני", אומר לירן, "אשים את הקלפים על השולחן. אגיד מילים שאולי אף אחד לא ירצה לשמוע. אסור היה לנסוע על המכונית של מורן. אין סיבה שמכונית כזו תיסע על הכביש".

ומצד שני, בפיסקה הבאה אומר אותו בחור:

הכתובת הייתה על הקיר, זה הכי כואב להגיד. אבל כשאתה נוהג בצורה כזו, זה רק עניין של זמן. הבעיה שלא מדובר בילד בן 18. מדובר בבוגר, במהנדס, אין לך שליטה עליו. תשמע, אני לא הסכמתי לנסוע איתו, אמרתי לו, 'איתך אני לא נוסע', כי הוא פשוט נהג על הכביש בצורה שלא אהבתי".

ומעבר, דעתי האישית - אכן המכונית מפתה "למשוך עד הגבול", אבל עדיין צריך להיות שיקול דעת,

צוין בכתבה שהנהג נסע במהירות העולה על 100 קמ"ש היכן שמותר 50. את זה כל נער מושתן על הלאנטיס של אבא יכול לעשות רק עם פחות אחיזה ופחות שליטה ברכב.

כל נהג, כשהוא מחליט לנסוע בצורה כזו שיעשה זאת בשיקול דעת, לא בעיר, בכביש עקלקל צר ומשובש, אלא בכביש פתוח ושומם שיוכל לפגוע רק בעצמו, כי רק תארו לעצמכם, אם מישהו היה הולך על אותה המדרכה, ואז לא רק אחד היה נהרג.

לסיכום, הגורם האנושי הוא המכריע, המכונית היא רק כלי, אולי הכלי הזה משפיע בצורה זו או אחרת,

אבל בשורה התחתונה שיקול הדעת הוא של הנהג.

איתי

פורסם

ואנחנו מדברים על "סובארו אימפרזה טורבו דבליו.אר.איקס"....

בתחילת הכתבה היה כתוב שזו הייתה אימפרזה GT.

ובכלל התגובות ב YNET היו פשוט זוועה.

אנשים כותבים דברים בלי לחשוב בכלל על המשפחה שסביר להניח שקוראת את הכתבה..

מיותר לציין את כל הפרופסורים שאמרו "על רכב כזה לא נוהגים בלי הכשרה מסויימת"

כשבעצם היה כתוב שהוא עבר קורס נהיגה בצרפת!

וכל אלה שמסיקים ישר שהוא שתה יותר מידי...

טוב, אני יכול להמשיך אבל מיציתי את העיניין.

כמו שכבר אמרו, הסיבה הייתה כנראה הגורם האנושי ואולי תשתית לקויה..

בכל מקרה אני לא חושב שזה היה מהלך חכם להאיץ ככה בתוך העיר (ועוד יותר בתוך ת"א שלא תמיד ריקה אפילו בשעות האלה)

hope for the best, expect the worse.

פורסם

אכן מקרה מצער, ,ישנם שקופצים ישר ולועסים את תדמית הספורטיביות.

במקרה זה הספורטיבית , סובארו אימפרזה טורבו, שהיא במקרה הפכה למותג תרבותי בביצה המוטורית המקומית.

:idea: ככל הנראה המשטרה /אגף תנועה, תצא במיבצע "חיסול ממוקד", ו תעצור כל בעל ספורטיבית באשר הוא לביקורת . אחת כמה וכמה ,את בעלי האימפרזה טורבו.(ה EVO לא כל כך מוכרת.... )

היכונו לגל הבא.... :shock:

נ.ב

זכור לי, כי בשנות ה -80', מי שמכיר את כביש נווה שאנן, שיורד לכיוון העיר, בואכה -צ'ק פוסט. (המשקיף על בתי זיקוק) שם קיים עיקול חד, ללא גדר הפרדה (תקינה), 4 חבר'ה נסעו בלנצ'יה בטא HPE,הגיעו לעיקול, ועעעעעעעעעעעעעפו מההר ישר ל צ'ק פוסט - כולם נהרגו במקום.

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

הרבה האשמות זרקו שם על הרכב..הנהג לא עומד בפיתוי וכו'..הנהג לא עומד בפיתוי?! שלא יקנה רכב כזה.

"אין סיבה שמכונית כזאת תסע על הכביש" זה טענה מאוד דבילית..פשוט רצוי שרכב כזה יגיע לידיהם של נהגים אחראים.

אדם מבוגר ואחראי באמת אמור להפעיל שיקול נכון ולנהוג בזהירות ועפ"י המגבלות באותו רגע.

(מגבלות - עייפות,תנאי דרך וכו'..) על אחת כמה וכמה כשהרכב שהוא נוהג בו זה לא בדיוק לאנטיס.

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

מיותר לציין את כל הפרופסורים שאמרו "על רכב כזה לא נוהגים בלי הכשרה מסויימת"

כשבעצם היה כתוב שהוא עבר קורס נהיגה בצרפת!

האח המבוגר ,חן , עבר קורס נהיגה בצרפת. לא הוא נהג.

• תוכן חדש...