Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב מליסינג? לא, תודה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד מעט מתקרב מועד החלפת הרכב שברשותי. וכל פעם אותו סרט חוזר על עצמו.

אז מלבד ה"חתול בשק" הגדול שנמצא במגרשים הללו, בדמות רכב, שעבר קילומטראזי אינסופי, תאונות,{שחלקם הוסתרו, וחלקם לא ייתגלו},צה"ל, {נו,טוב, אסור לגלות סודות אצלנו},עצי לימון למינהם ועוד כאלה...

וגם אם הכל "בסדר", אז הנה, יש עוד מזה:

לסיכום אני אעביר את השנה השנייה עם איביזה 2014 שלי, ואחכה לרכב הבא, החדש במבצע אטרקטיבי כל-שהוא, לקראת סוף 2016.

כמובן שאינני פוסל קנייה מאדם פרטי, לא סוחר, והעיקר שלא יגיד את המשפט השנוא עליי:"רכב צריך לשרת אותי ולא אני אותו!"

המבין יבין.

פורסם

רכב צריך לשרת אותך וגם אתה צריך לשרת אותו ! אני איתך חבר

תמיד ידעתי שאין לסמוך על חברות כאלה ואחרות כי הם לא באמת שם בשבילך .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

מפחיד לחשוב שכמות רכבי הליסינג לשעבר רק גדלה על הכבישים.

לא מצליח להבין אנשים שקונים רכב מחברת ליסינג(ואני עובד באחת חברות הליסינג הגדולות בארץ), מילא אם זה רכב עם ק"מ נמוך ושהקונה עשה בדיקה מקיפה מטעמו.

פורסם

מה הדחיפות להחליף רכב שעדיין לא הגיע לגיל שנתיים, במוחד אם אתה רגיש מאד לעלויות?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמובן שאינני פוסל קנייה מאדם פרטי, לא סוחר, והעיקר שלא יגיד את המשפט השנוא עליי:"רכב צריך לשרת אותי ולא אני אותו!"

המבין יבין.

נכון, למה שהאוטו עוד ישרת אותך בטעות.

האוטו חייב לעמוד בחניה מקורה תחת כל כיסוי אפשרי (גם עץ ריח חייב להישאר בשקית), והבעלים צריך לנסוע באוטובוס, ולצאת לסיבוב רק בסופי שבוע ל5 דקות, כשהידיים רועדות על ההגה באמפליטודה של 2-3 סנטימטרים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
נכון, למה שהאוטו עוד ישרת אותך בטעות.

האוטו חייב לעמוד בחניה מקורה תחת כל כיסוי אפשרי (גם עץ ריח חייב להישאר בשקית), והבעלים צריך לנסוע באוטובוס, ולצאת לסיבוב רק בסופי שבוע ל5 דקות, כשהידיים רועדות על ההגה באמפליטודה של 2-3 סנטימטרים.

הכוונה הייתה יד ראשונה פרטי, ונראה כמו פח זבל, {גם מלא זבל בפנים ומסריח}. והעיקר שהאוטו "שירת" אותו, בלבד. וגם את כל הילדים{שיהיו בריאים}.

המבין הבין?

פורסם

לא נמאס לאנשים להשמיץ את חברות הליסינג כל פעם מחדש כאילו זה ספורט לאומי?

זה טרפה וזה נבלה. לקנות רכב מ"פרטי" לא הופך אותו לקנייה בטוחה ,להיפך, כשאתה קונה רכב מפרטי אתה הופך להיות גשש בלש.

כל קנייה, לא משנה אם זה קניה ממגרש, קניה מ"פרטי" או קניה מליסינג צריכה להתבצע בצורה יסודית, בלי לחץ זמן.

בצורה זו הסיכוי לראות פוסטים כגון "אכלו לי,שתו לי" יקטנו משמעותית (אין פה טיפה של ציניות).

גילוי נאות, רכשתי כבר 2 רכבים מליסינג ואני מאד מרוצה.

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

הליסינג לסוגיו תופס היום למעלה מ50% מהשוק. חברות הליסינג מציעות מגוון כלי רכב, חלקם שמורים מאד, חלקם סבירים ויש גם לא מעט כלי רכב שחוטים.

כשקונים רכב ולא משנה אם זה מפרטי או חברה צריך לבדוק את הרכב בשבע עיניים. חלק מהאנשים יעדיפו לכתת רגליהם בין מוכרים פרטיים כדי למצוא את הבונבוניירה שהם חלמו עליה, אחרים יעדיפו את הנוחות של קניה מחברת ליסינג הנותנת אחריות למה שהיא מוכרת וגם את הקניה מסיימים בד"כ בטיול אחד או שניים למגרש המכירה.

yossiaviel כנראה לא ירדתי לסוף ואני מתקשה להבין את סיבה לפתיחת השרשור הזה מעבר להוצאת לשון הרע ותוכן ישן ורדוד, לפיכך השרשור יינעל.

בוקר טוב לכולם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...