Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת שמן - קורולה 2003 -

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי קורולה 2003 . ק"מ: 300000.

לאחרונה שמתי לב שצריכת השמן עלתה - מליטר ל2000 ק"מ לליטר ל1000.

אני משתמש בשמן סינטטי 5-30.

מה יכולות להיות הסיבות?

יכול להיות שדרוש שיפוץ מנוע?

האם יש תוסף לשמן שמתאים לשמן סינטטי?

פורסם

סתאם הערת ביניים, יש לי קורולה RUNX 2005, ואין לי צריכת שמן בכלל, פעם בשנה בטיפול השמן מוחלף, אבל המנוע לא שותה אצלי שמן..

לא ניראה לי שזה אמור לשתות..

פורסם

השאלה שלי היא האם זה הפעם הראשונה שהשתמש בסינטטי מלא או כבר השתשמשת בעבר והצריכה נהייתה גרועה יותר.

במידה וזה החלפת השמן הראשונה יכול להיות שבגלל שהמנוע קצת זקן הוא אוכל שמן בגלל המעבר מחצי סינטטי מלא.

במידה אותה כבר הרבה שנים עם סיננטי מלא תתחיל לחפש נזילות.

פורסם

סינטטי מלא להתחיל עם קורולה 2003, מנוע 300 אלף. גם טויוטה יאכל שמן.

אני הייתי הולך על צמיגות 10w30 בתור התחלה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
סתאם הערת ביניים, יש לי קורולה RUNX 2005, ואין לי צריכת שמן בכלל, פעם בשנה בטיפול השמן מוחלף, אבל המנוע לא שותה אצלי שמן..

לא ניראה לי שזה אמור לשתות..

בעבר גם לי לא היה שותה שמן, עם הזמן הוא התחיל (שחיקה של הרינגים?)

שמעתי שאורך חיים של מנוע בנזין הוא בסביבות 350,000 ק"מ, מה שאומר שאני כבר מתקרב לסוף... למרות שהאוטו עדיין סוחב.

פורסם

ק"מ זה לא קשור יותר רמת איכות תחזוקה של הרכב כגון:שמנים,פלטרים(שמן ואוויר) זה מה שקובע כמה זמן ישרוד המנוע בכללי.

המנוע שלך שתה שמן לפני כן ליטר ל2000 ק"מ אומר שהייתה מוסיף בין טיפול לטיפול 5 ליטר שמן בממוצע.

מי גרם לך לחשוב שמעבר לסינטטי מלא ישפר במשהו את תצרוכת השמן.

• תוכן חדש...