Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פתיחת דלת בגולף 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בתהליך של בידוד ברכב והגעתי לשלב שפירקתי את הפאנל של הדלת והגעתי לחלק שיושב עליו הרמקול, עשוי מפלסטיק.

את החלק הנל אני רוצה לפרק בכדי להגיע לפח של הדלת האם מישהו יודע כיצד מפרקים את החלק הזה?

[CENTER][B][COLOR=#ff0000]HU:[/COLOR][/B] DEH 80PRS [B][COLOR=#ff0000]Front Stage:[/COLOR][/B] Morel Elate 603 [B][COLOR=#ff0000]Subwoofer:[/COLOR][/B] Morel Primo 10 [B][COLOR=#ff0000]Amplifier:[/COLOR][/B] Leviathan II[/CENTER]

פורסם

אני לא יודע אם אני טועה או לא אבל בדקתי בELSAWIN, אם בדקתי במקום הנכון אז רשום שיש נקודות הלחמה שצריך לשבור עם פלייר? זה לא נשמע הגיוני ממש

פורסם (נערך)

יש סיכוי שתוכל לשלוח לי למייל [email protected]?

והתמונה של החלק20160208_091249.jpg

עריכה אחרונה על ידי itzikthejo

[CENTER][B][COLOR=#ff0000]HU:[/COLOR][/B] DEH 80PRS [B][COLOR=#ff0000]Front Stage:[/COLOR][/B] Morel Elate 603 [B][COLOR=#ff0000]Subwoofer:[/COLOR][/B] Morel Primo 10 [B][COLOR=#ff0000]Amplifier:[/COLOR][/B] Leviathan II[/CENTER]

פורסם

הפנל מוחזק בעזרת מסמרות מפלסטיק. המסמרה בנוייה משני חלקים כאשר החלק העליון (פין) נדחף פנימה ומרחיב את המסמרה (בדומה לדביל).

בכול מקרה תצטרך לרכוש מסמרות כאלה חדשות לכן תחתוך את ראש המסמרה.

BSvYylcIAAA1zc7.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

קודם כל תודה אך משכתי את המוט שנמצא באמצע הדבר הזה ובצורה הזו פתחתי את הקליפס בלי להרוס אותו וככה לא צריך לקנות כאלו חדשים :)

פורסם

השאלה שלי כרגע היא אחרי שהוצאתי את כל הפינים מה שנותר לי זה המנכון הפנימי של החלון , אני מנסה לשלוף אותו החוצה עם החלון אך לא מצליח יש תמונות או הסבראיך מוציאים את זה?

• תוכן חדש...