Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעלי "רדבק" בזול?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מאז שבלאנסטון העבירו את קו הייצור שלהם לתאילנד אם אני זוכר נכון, איכות הנעל ירדה. לטעמי היא יפה יותר (הבלאנסטון), אבל אם מדובר בנעלי עבודה אז רדבק עמידות יותר. בכל מקרה, תתחדש!

אמש הסתכלתי על הבלנדסטון החדשים של אחד האחיינים שלי. מיוצרות בסין.

אגב - מה אתם מעדיפים? רדבק או בלנדסטון?

מי נחשב "המקורי"? היצרן הראשון שהתחיל עם התצורה הזו?

היכן רדבק מייצרים כיום?

פורסם

מחיר אחיד לכולם בכל הרשת .

קניתי שבוע שעבר רשום שמיוצרים באוסטרליה

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

אין בכלל מה להשוות...

בלאודסטון זה בלטה מצופה עור, רדבק זו נעל איכותית נוחה ועמידה

אגב, אני רכשתי חום גמל (ככה קראו לזה בחנות) השחורות והחום השני עולות פחות

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

למרות כל הסופרלטיבים לרד בק שאני שומע מכל כיוון, הן פשוט לא נוחות לי כמו הבלאנדסטון.

יש לי רגל צרה יחסית, ולא מצאתי אף מידה ברד בק שהייתה מתאימה בול.

אני לא משתמש בהן כנעלי עבודה ברפת, אבל בתור נעליים ליום-יום הבלאנדסטון עושות את העבודה מעולה.

כ-4 שנים עם אותו הזוג, והסוליה לא מראה שום סימני גסיסה, ומבחינה חיצונית נראות מצוין. טפו*3.

בזמנו נתקלתי גם בחברה שנקראת GRISPORT עם סוליית VIBRAM, שהיו נוחות בצורה מדהימה. לצערי ראיתי אותן רק בריקושט והמחיר היה בהתאם (כ-600 ש"ח לעומת בלאנדסטון בכ-350 ש"ח).

פורסם

למה לא Caterpillar? יש בעיה כלשהי איתם?

אני לא עובד ברפת או בבניין וכאלה, אבל יש לי נעלי CAT שהן מאוד נוחות, לא זוכר דגם, סוג של נעלי הליכה חצי אלגנטיות עם סוליה מעוגלת מאחורה, מאוד נוח לנהיגה.

אבל כמובן שיש להם גם דגמים לעבודה גסה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש לי נעלי CAT סמי-אלגנטיות שקניתי עבור אירוע משפחתי. משמעותית פחות נוחות מרדבק. אולי ישתפרו בהמשך כשהעור יתרכך.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
למרות כל הסופרלטיבים לרד בק שאני שומע מכל כיוון, הן פשוט לא נוחות לי כמו הבלאנדסטון.

יש לי רגל צרה יחסית, ולא מצאתי אף מידה ברד בק שהייתה מתאימה בול.

אני לא משתמש בהן כנעלי עבודה ברפת, אבל בתור נעליים ליום-יום הבלאנדסטון עושות את העבודה מעולה.

כ-4 שנים עם אותו הזוג, והסוליה לא מראה שום סימני גסיסה, ומבחינה חיצונית נראות מצוין. טפו*3.

...

כנ"ל.

גם אצלי הבחירה בבלאנדסטון היא בגלל הנוחיות, וכן, אם השימוש הוא יומיומי רגיל, אין שום דבר שהן לא יעמדו בו. העפתי את הזוג המקורי שהיה לי לאחר כשבע שנים, לא בגלל שהוא נהרס אלא כי מאסתי בצבע החום הסטנדרטי ורציתי משהו אחר. אבל הן יכלו להמשיך עוד הרבה שנים קדימה.

פורסם
בזמנו נתקלתי גם בחברה שנקראת GRISPORT עם סוליית VIBRAM, שהיו נוחות בצורה מדהימה. לצערי ראיתי אותן רק בריקושט והמחיר היה בהתאם (כ-600 ש"ח לעומת בלאנדסטון בכ-350 ש"ח).

רכשתי כאלה לפני מספר שנים טובות. עלו 500 ש"ח ב- "חגור".

אחלה נעליים, נוחות מאד, רכות ועמידות. אכן סוליית ויבראם.

חסרונות: חם.

הנעל אטומה וגם בחורף (שלנו) מזיעים בהם אלא אם יש מתחת ל- 15 מעלות.

פורסם

אני בסופו של דבר מדדתי בארץ, והזמנתי מאיביי ב-320 שקלים כולל משלוח של פדקס.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

עדכון - הוזמן זוג רדבק ubba מ boots4all תמורת 340 ש"ח (יש אפשרות להזמין זוג בקופסא במחיר גבוה יותר, לטעמי אין הצדקה - הזוג מגיע חדש לחלוטין, סגור בשקית).

הגיע תוך שבוע בדיוק ללוקר boxit שנמצא סמוך למקום העבודה ; בלי עמלות הפתעה, בלי כלום - תענוג.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
עדכון - הוזמן זוג רדבק ubba מ boots4all תמורת 340 ש"ח (יש אפשרות להזמין זוג בקופסא במחיר גבוה יותר, לטעמי אין הצדקה - הזוג מגיע חדש לחלוטין, סגור בשקית).

הגיע תוך שבוע בדיוק ללוקר boxit שנמצא סמוך למקום העבודה ; בלי עמלות הפתעה, בלי כלום - תענוג.

היי,

גם אני מעוניין להזמין דרך החנות הנ"ל, הבנתי שהם שולחים דרך FEDEX, האם גם אצלך הגיע כך ? האם ישנו סיכון לשלם מס/מע"מ ?

אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

• תוכן חדש...