Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני עומד לפני קניה של סוזוקי ג'ימני 99', שעברה הסבה מגיר אוטומטי לידני לפני כשנתיים,

אך ברשיון הרכב רשום שהרכב אוטומטי.

התקשרתי למשרד הרישוי ושאלתי אותם האם יש אפשרות לשנות את הרישום ברשיון לידני, הפקידה שענתה לי אמרה שצריך לגשת לעמדה מספר 1 במשרד הרישוי שם יבדקו את הרכב ובמידה וההסבה בוצעה כהלכה הם מאשרים וישנו את הרישום ברשיון לידני.

לאחר מכן קראתי קצת בפורומים שונים על אנשים שאמרו להם שלא מאשרים דבר כזה במשרד הרישוי בלי אישור מיבואן הרכב.

האם מישהו יכול לשפוך אור על הנושא ולתת לי תשובה חד משמעית?

ובמידה ואין אפשרות לבצע את השינוי ברשיון, מה זה אומר מבחינה חוקית? אם עוצרים אותי לבדיקת תקינות של משרד התחבורה יכולים להגיד משהו על זה שהרכב ידני וברשיון מופיע אוט'?

תודה!

פורסם

אכן צריך לקבל אישור מהמחלקה הטכנית של סוזוקי. במידה והם מאשרים הם שולחים לך רשימת חלקים שיש להחליף כדי לקבל את האישור. ברגע שהמוסך חותם ומספק אישורים שכל החלקים הוחלפו תקבל אישור.

נשמע פשוט? במציאות זה כאב ראש לא קטן.

הצרות שלך יתחילו ברגע שתגיע לטסט והבוחן יבחין בשינוי ואז תאלץ להביא אישור מעמדה מספר 1.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

קודם כל תודה על המידע,

אז במילים אחרות אם אני אגיע לעמדה מספר 1 בלי אישור יבואן, כמו שנאמר לי לעשות ע"י הפקידה הנחמדה של משרד הרישוי, אין סיכוי שיאשרו?

מבחינת הטסט הבחור עובר כבר שנתיים באותו המכון ולא עשו לו בעיות בכלל (ללא קומבינות כלשהן, אני מכיר את המוכר אישית)

מה שמדאיג אותי, זה אם עוצר אותי במקרה בוחן רכב לביקורת, האם זו עילה להורדה מהכביש?

פורסם

לאחר ביקור בעמדה מספר 1 בחיפה יחד עם המוכר, התאכזבנו לגלות שאכן אתה צודק.

הוא מנסה כרגע ליצור קשר עם המחלקה הטכנית של סוזוקי,

במידה ובסוף יקבל אישור אעדכן כאן, שוב תודה!

פורסם
קודם כל תודה על המידע,

אז במילים אחרות אם אני אגיע לעמדה מספר 1 בלי אישור יבואן, כמו שנאמר לי לעשות ע"י הפקידה הנחמדה של משרד הרישוי, אין סיכוי שיאשרו?

מבחינת הטסט הבחור עובר כבר שנתיים באותו המכון ולא עשו לו בעיות בכלל (ללא קומבינות כלשהן, אני מכיר את המוכר אישית)

מה שמדאיג אותי, זה אם עוצר אותי במקרה בוחן רכב לביקורת, האם זו עילה להורדה מהכביש?

אז במכון הטסטים הם מחפפים "בטעות" כבר שנתיים? זה לא תקין,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

שאתה עושה טסט לרכב לא בודקים לך תהילוכים ולא תמנוע

אתה לא עושה בדיקה לרכב

הטסט בודק צמיגים ציריות גומיות בלימה היגוי זיהום אוויר וכו

בכל מכון טסט שתבוא אתה תעמוד בתור שיש לפניך לפחות 10 כלי רכב הבוחן לא מסתכל על כל הנתונים בדף הרישיון

הוא גם לא מסתכל לך לתוך הרכב על התיבת הילוכים

הוא פשוט רואה שהשם תואם מספר שילדה מספר מנוע ק"מ וזהו בעקרון

פורסם

הגיוני שאפשר לעבור טסט בלי קומבינות כי לא ממש בודקים.

זו עדיין לא סיבה מספיק טובה להתעלם מכל הבעיות שכרוכות בעניין.

העניין יכול להתגלות בתאונה וזה פתח לחברת הביטוח להתנער בטענה די מוצדקת שהרכב לא תקין ושזה הוסתר ממנה.

בקיצור, שהמוכר יפתור את הבעיה.

פורסם

ההוי,

מוזר מאוד. אמי הסבה לפני מספר שנים רנו סניק מאוטומט לידנית.

לא כתוב ברישיון רכב אם האוטו אוטומט או ידני ומעולם לא עשו בעיות.

אוהד

פורסם

במקרה האחרון - לא מוזר.

אם לא רשום ברשיון רכב סוג הגיר - לא יוכלו לעשות בעיות (ז"א לא יעשו).

במקרה של פות"ש - הרכב רשום ברשיון כאוטומטי ומכאן ה"בעייה".

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...