Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עריכה אחרונה על ידי N.Y

NIR .Y

פורסם (נערך)

זה נכון לגביך, משום שבעת העמדת הרכב הוא כבר היה מיושן, לכן לאחר שנתיים הרכב נקרא "מבוטל תקנות תעבורה" ונדרש בדיקת מעבדה, ולכן האגרות מפסיקות להיערם,

בהצלחה!

נ.ב

יש פקידות שלא מודעות לעניין הנ"ל, תגיע מוכן עם הסעיפים ממשרד התחבורה למקרה שתיפול על פקידה שאינה בקיעה כל כך.

נ.ב2

כל האמור הנ"ל זה מניסיון אישי שלי מלפני שנה וחצי.

עריכה אחרונה על ידי מקלארן F1
פורסם

תגיע מוכן עם הסעיפים ממשרד התחבורה למקרה שתיפול על פקידה שאינה בקיעה כל כך.

לא יפה...

למה אתה רוצה לבקע את הפקידה?

עודד

פורסם

אני יכול לתרום מניסיוני לפני בערך חודש- במידה ואין לרכב חובות אגרה הליך העברת הבעלות ללא טסט הוא פשוט ביותר:1. ההליך מבוצע רק במשרד הרישוי ולא בדואר2. מומלץ להגיע עם שובר העברת בעלות משולם (משלמים בדואר, לא יודע מאיפה משיגים את השובר במקום שהוא לא משרד הרישוי)3. ניתן לבצע את ההליך עם יפוי כח, כלומר אין חובת נוכחות של המוכר ונציג מטעמו מספיק4. צריך לחתום על הצהרה שאתה מודע לכך שאתה רוכש רכב ללא טסט, אני הצהרתי במלל חופשי על טופס העברת הבעלות ולא היה מסמך רשמי מסודר.זהו בערך.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...