Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוכנת עריכה לילד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הבן שלי (9.5)

מתעניין מאוד בעריכה ובפוטושופ.

בכלל הוא פריק קטן של מחשבים.בעיקר בשל העובדה שהוא

ממעיט ללכת לבית ספר עקב בעייתו הרפואית הלא פשוטה.

אני שקלתי אפשרות לשלוח אותו לקורס מתאים.

השאלות שלי הן כדלקמן:

האם בגיל הזה יש קורסים של עריכה?

האם ניתן ללמוד אולי דרך המחשב ?

יש איזו תוכנת עריכה חינמית ופשוטה להורדה?

מדריכים ביו טיוב...??

וכו'.....

הלואי ויכולתי לעזור לו אבל אינני מבין דבר וחצי דבר בדברים הללו....

פורסם

רוב התכנים באנגלית מה שעלול להקשות. עריכה, בין אם מקצועית או בסיסית מבוססת על אותם עקרונות ולכן לדעתי הכי טוב למצוא לו מורה פרטי בדמות סטודנט לקולנוע לדוגמה.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

gimp אני לא מאחל אפילו לשונאיי.

לפני כמה שנים adobe שיחררו לחופשי גרסאות ישנות של פוטושופ, קצת גוגל ואתה שם,

אפשר לעשות אתן לא מעט. כך או כך, אלא אם כן הילד בעל אנגלית משובחת, זה דורש הדרכה.

מדריכים למיניהם יש כמו חול, למשל ביוטיוב.

אני לא מעודכן בנוגע למה שיש כרגע בעריכת ווידאו בחלונות.

במק יש תוכנה מעולה שמגיעה בחינם (אחרי שמכרת כליה לקניית המחשב).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

אחי הקטן (היום בן 17) ביותר צעירותו גם התעניין בזה, והתחיל לחקור את google sketchup ומפה לשם הוא הצליח לשרטט שם כל צורה שבאה לו פיזית ליד בעזרת מטר.. אולי גם הבן של יאהב את זה.. שכן בעתיד שלו להתמחות בSolidworks יוכל לתת לו כמה כיוונים

עריכה אחרונה על ידי CartMan2oo5
  • תוכן חדש...