Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

EDAN יכול להיות שהפילטר משמש כסוג של רסטריקטור או מגביל,יצא לי למדוד

את הS3 אם טורבו גדול יותר והמגביל (הפילטר המקורי) המקורי,יצא 390 כ"ס

בגלגל. כשחיברנו את הקרבוניו של הSTAGE2 פלוס https://www.goapr.com/products/intake_carbonio_20tfsi.html

הרכב מדד 119 כ"ס בגלגל ובסופו של יום הרכבנו http://volkswagenracing.co.uk/parts/vwr-cold-air-intake-system-2-0-r/ של פולקסוואגן רייסינג הרכב נתן 430 כ"ס בגלגל.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מוזר למה חברה כמו אבארט מוכרת פילטר אין בוקס של BMC . בתור חלק של קייט בSS ? הם הרי לא ירצו לקלקל את הרכבים שלהם בחוסר סינון או ירידה בהספק.

פורסם

סיפורי פוגי.

בכל אוטו שהיה לי ב-20 השנה האחרונות היה לי פילטר k&n או j&r.

מוצרים מעולים ושיפור מורגש.

פורסם

אם הם לא היו טורבו וגם אז . השיפור העיקרי שאני רואה זה סאונד יניקה ולא מעבר. בטורבו יכול לתת קצת. באטמוספרי... במקרה הטוב זה לא גורע.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

בSTI 2004 התקנתי מסנן וקיט שלם של K&N והרכב סבל מקירטועים נוראים,

כנראה מתוצאה של קריאה לא נכונה של אויר שנכנס,ברגע שהוחזר בית המסנן

המקורי,חזר הרכב ונסיעתו חזרה להיות חלקה.

פורסם

תודה לכול המגיבים בשרשור,

מצאתי את הכתבה הבאה, מה אומרים עליה?

http://www.autosport.co.il/63429/%D7%90%D7%A8%D7%91%D7%A2%D7%94-%D7%A1%D7%95%D7%92%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%9C-%D7%9E%D7%A1%D7%A0%D7%A0%D7%99-%D7%90%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A8-%D7%A2%D7%9C-%D7%94%D7%93%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%95-%D7%99/

למה עולים 3 כוח סוס ויורד קג''מ אחד?

רועי

פורסם

כשאני בדקתי על הדיינו דני שם מאוורר עצום מול הרכב כדי להזרים אוויר ולדמות את הקירור הטבעי שיש בזמן נסיעה, בבדיקה שעשו בכתבה לא דאגו לזרימת אוויר, לכן יש התחממות משמעותית מבדיקה לבדיקה (זה בלי קשר למה ששאלת, רק מציין את זה).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

דיינו החלומות של דני... זה הכינוי המדוייק. שם פילטר באמת יכול להוסיף כל כך הרבה..

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

רק להבהיר - דני ודן זה לא אותו אחד. אני עשיתי אצל דני פיסטינר על הדיינו שנמצא בפיטסטופ. לא יודע מי זה ׳דן מעבדות רכב׳.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
כשאני בדקתי על הדיינו דני שם מאוורר עצום מול הרכב כדי להזרים אוויר ולדמות את הקירור הטבעי שיש בזמן נסיעה, בבדיקה שעשו בכתבה לא דאגו לזרימת אוויר, לכן יש התחממות משמעותית מבדיקה לבדיקה (זה בלי קשר למה ששאלת, רק מציין את זה).

דווקא בכתבה רשום שהשתמשו במאוררי ענק וגם ניתן לראות אותם פיזית בתמונות.

בכל מקרה הם טוענים שהם לא מספיקים לדמות נסיעה אמיתית.

• 3 חודשים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...