Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים

מאסתי במערכת המקורית של הרכב ובדיסקים אז החלטתי לקנות דאבל דין (לא אני מתקין אותה).

כנראה אני הולך על JVC KWV20BT ויש לי כמה שאלות:

האם המחיר 2500 הוגן? (מערכת - 1800, מסגרת - 400 ועבודה - 300)

בחרתי במערכת הזאת כי אני רוצה גלגלת ווליום פיזית בשביל הנוחות

רציתי לדעת האם תהיה בעיה לחבר את המערכת לכפתורי השליטה שיש לי בהגה או שזה לא בעיה?

עדיין לא הבנתי, המערכת תומכת ב-MirrorLink או לא?

יש אופציית ניווט עם המערכת?

מה דעתכם האישית על המערכת? יש לכם משהו אחר להמליץ לי? (תקציב מקסימלי של 2500, אם יש לכם בפחות אני אשמח)

תודה :wink:

עריכה אחרונה על ידי nt1122
פורסם

יקר.

חיפוש פשוט בגוגל היה מניב שהמערכת הזאת נמכרת בקצת פחות מ-1300 ש"ח (דוגמה 1, דוגמה 2 ויש עוד).

באופן כללי לא מדובר ביחידה חדישה במיוחד והיא מומלצת פחות מדגמים עדכניים יותר של פיוניר וקנווד.

באופן דומה מסגרת לבדה (בלי מתאמי חיווט למיניהם) נמכרת בין 250 ל-300 ש"ח.

פורסם
יקר.

חיפוש פשוט בגוגל היה מניב שהמערכת הזאת נמכרת בקצת פחות מ-1300 ש"ח (דוגמה 1, דוגמה 2 ויש עוד).

באופן כללי לא מדובר ביחידה חדישה במיוחד והיא מומלצת פחות מדגמים עדכניים יותר של פיוניר וקנווד.

באופן דומה מסגרת לבדה (בלי מתאמי חיווט למיניהם) נמכרת בין 250 ל-300 ש"ח.

תודה על המענה

במחשבה שנייה אני מוכן לוותר על הרצון בגלגלת ווליום פיזית בתנאי שאוכל לשלוט בווליום מההגה

יש המלצה למערכת אחרת? עיינתי פה הרבה אבל אני לא מבין מספיק על מנת להחליט סופית

מה שחשוב לי בכללי זה רק בלוטות' (מוזיקה וטלפון) ו-USB

פורסם

ההמלצה הנפוצה ביותר בפורום היא לגבי הפיוניר AVH-X2750BT (או 2850 החדש יותר ושמתחיל לבצבץ בשוק) יספיק ועולה החל מסביב 1400 ש"ח. אם אתה רוצה מסך גדול יותר, אז סדרה 5.

פורסם

אני רואה את המערכת הזאת בהרבה מקומות

אם היא כ"כ נמכרת אז כנראה שהיא באמת שווה את זה

תודה בכל מקרה :)

פורסם

המלצתי ניתנה לאחר שפותה"ש ציין שלא אכפת לו לוותר על הגלגלת אם השליטה מההגה נשמרת (ויש מתאם מובנה בסיסי בפיוניר).

ובכל מקרה עדין יש כפתורי שליטה על ווליום במערכת, בין אם מדובר בזו עם המסך הקטן או זו עם המסך הגדול.

אבל אכן, קנוודים גם מגיעים עם גלגל ווליום.

גם סדרות נמוכות יותר כנראה יתנו מענה מספק.

• תוכן חדש...