Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקבל המלצה על מוסך מורשה יבואן דייהטסו

מקצועי, אמין, הוגן שנמצא באזור ירושלים או באזור המרכז.

מוסך שמבין דבר או שתים ברכבי דייהטסו ואפשר לסמוך עליו שהרכב מקבל את הטיפול הטוב ביותר.

שמעתי על מוסך קרל מורשה יבואן דייהטסו ברמת גן

מישהו מכיר ויכול להמליץ?

תודה מראש.

פורסם

דייהטסו זה טיוטה עקב שהרכב כבר שנים לא באחריות היבואן אני חושב שכל מוסך שמתמחה בטיוטה יוכל לפתור לך בעיות באוטו.

חלקי חילוף כולם מזמינים מאותו מחסן חלפים במידה ותתעקש על סמל של דייהטסו על חלק.

פורסם
אשמח לקבל המלצה על מוסך מורשה יבואן דייהטסו

מקצועי, אמין, הוגן שנמצא באזור ירושלים או באזור המרכז.

מוסך שמבין דבר או שתים ברכבי דייהטסו ואפשר לסמוך עליו שהרכב מקבל את הטיפול הטוב ביותר.

שמעתי על מוסך קרל מורשה יבואן דייהטסו ברמת גן

מישהו מכיר ויכול להמליץ?

תודה מראש.

כל מוסך של קיה

אתה יכול לגשת למוסך המרכזי שנמצא באזור תעשיה חולון , רחוב תמנע 13

פורסם (נערך)

אני מעוניין רק במוסך מורשה יבואן וכמו שכולם יודעים יש מורשה יבואן טובים ויש מורשה יבואן שלא יודעים להחליף בקושי פילטר שמן.

מורשה כללי הייתי בכמה מוסכים גדולים של שנים ושניהם לא פתרו לי תקלה טכנית ברכב שמפריעה לי עד היום.

טיפול 10,000 כללי אני הולך למוסך כללי מורשה משרד התחבורה, אני מחפש מוסך מורשה יבואן רק למקרה שיש ברכב תקלה רצינית או החלפה של חלק גדול, תיקון גדול, החלפת רצועת מנוע וכו׳.

אשמח לקבל חוות דעת על מוסך יבואן שהשם שלו הולך לפניו.

המוסך המרכזי של דייהטסו לצערי לא הכי מקצועי, ששאלתי אותם איזה שמן מנוע הם מכניסים בטיפול 10,000 בסיריון שנת 2002 התשובה הייתה:

״ שמן מינרלי 15w40 של פז״ שבכלל המלצת היצרן

היא לשים 5w30 היבואן בארץ ממליץ על 10w40

ובמוסך המרכזי בכל פעם שהתקשרתי לשאול כמה שאלות טכניות נתקלתי באטימות ותשובות לא מקצועיות.

אני תמיד דואג לקנות את כל החלקים המקוריים בזה אני לא מתפשר אף פעם.

עריכה אחרונה על ידי Kyhs
פורסם (נערך)

אפשר לדעת מה התקלות?

יכול להיות שהפורום יעזור לך בפתרון של התקלות.

לגבי צמיגות שמן פחות מסכים איתך אפילו ביונדאי גטס במוסך מרכזי שמים15/40 וזה רכב שהופיע בארץ 2003.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
  • תוכן חדש...