Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת חיפושי אחר מחליפה לפוקוס שאשתי נוהגת עליה (סיכום חוויותינו בשרשור אחר בהמשך, כשיהיה רלוונטי) שתי האפשרויות הנ״ל עלו.

בשני המקרים מדובר על רכבים בני שנה בערך.

מבחינת ביצועים שתיהן די דומות וגם מבחינת האבזור.

ובכל זאת, איזו ״נחשבת״ יותר בשוק?

אולי בכלל אפשרות אחרת?

לצערי dsg לא בא בחשבון אחרי שהבנתי שהבעיה לא ממש נפתרה (מספיק רכב אחד בבית עם dsg)

פורסם (נערך)

הקליאו ללא ספק יש עלייה אחלה ביקורות

שומרת על ערכה טוב יותר,נראית יותר טוב (דעה אישית), ובכללח מציגה אמינות יותר טובה בנוסף למרווח יותר גדול

בנוסף הביקורות על השברולט גרועות,מדברות על מתלים נוקשים,רכב חלש,וצריכת דלק גבוה מאוד

הייתי בכול מקרה ממליץ להציץ באיביזב החדשה 1.0 טורבו

היא במחיר מבצע יש לנו אותה כמה חודשים ומרוצים מאוד.

עריכה אחרונה על ידי adab5
פורסם

האיביזה מטרידה מבחינת הגיר.

יש לי לאון 1.8 עם dsg שעברה החלפת מצמדים. אין לי חשק להכנס לסיפור הזה שוב. מספיק לי החשש שהלאום תזדקק להחלפה נוספת שלא באחריות.

פורסם

ה208 היתה אפשרות אבל המנוע לא הרגיש לי נעים כל כך. הקליאו rs מחוץ לתקציב אבל בעקרון שמתי מקדמה על gt line שמבחינת אבזור יש בה הכל.

הלאון מ2009 ולמרות הגיר והגיל נשארת איתנו.

• תוכן חדש...