Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כבר תקופה ארוכה שאני מחפש ג'אנטים מתאימים לרכב ואני פשוט לא מוצא.

אני רוצה משהו שלא יראה מצועצע מדי וכמובן בגלל עליית המידה מ16" ל18" - משקל כמה שיותר קל יהיה עדיף. היחידים שמצאתי וקרצו לי זה LEGGERA HLT של OZ RACING, אבל הבעיה כאן היא המחיר. אם נוסיף התקנה ורביעיית צמיגים טובה נגיע למחיר שמתקרב לאזור ה10K. סכום שלא שווה את ההשקעה לרכב די פשוט. בנוסף שאלתי את ג.מ. פורטל לגבי 3 דגמים מסדרת MSW (רשום באתר שהוא היבואן שלהם) והבנתי ממנו שאין לו אותם במלאי :-(

אז חיפשתי משומשים, המשכתי לחפש וכנראה אמשיך עוד הרבה...

מנושאים קודמים בפורום הבנתי שאין אפשרות לקנות ולהביא לארץ דרך איביי, וגם אם יש אפשרות מדובר במכס גבוה ועוד כמה דברים שלא כדאי להיכנס אליהם.

אשמח אם תעזרו לי למצוא משהו מתאים, אלו המידות שאני צריך (לפי אתר טיירפלוס):

קוטר 18" רוחב עד 8"

מספר ברגים ומרווח 5X114.3

אופסט 35 עד 45

קדח 67.1

ואלו הג'אנטים המקוריים שיושבים כרגע על הרכב

mgy2wwunytyx.jpg

עריכה אחרונה על ידי Menro

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

בוקר טוב.

מניח ששמעת על מותג איטלקי בשם MOMO.

מצרף לך תמונות של הדגמים הקיימים במלאי המתאימים לרכבך ב-18".

בנוסף, ברכישת סט ג'אנטים וסט צמיגים דרך האתר אתה זכאי ל-10% הנחה על סכום העסקה.

אם יש לך שאלות נוספות, אשמח לעזור ולייעץ.

Hyperstar.jpgRush.jpgM50.jpgSentry - Silver.jpg

• תוכן חדש...