Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו xv

Avidator
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אני מתעניין ברכישה של סובארו xv וכרגע מתלבט אם ללכת על 1.6 או ה 2.0 נסעתי על ה 1.6 והוא רגיש לי די סביר מאמין ש ה 2.0 יהיה זריז יותר אך גם יקר יותר. ההתלבטות היא האם לרכוש מהיבואן 1.6 במחיר של 140 על הכביש אחרי מיקוח ואביזרים או 2.0 במחיר 153 לכביש כולל אביזרים. או ללכת על קניה של 0 קילומטר מחברת ליסינג במחיר של: 124 על הכביש ל 1.6 או 135 ל 2.0. ברור שמנוע 2.0 עדיף אך המחיר שלו גבוהה יותר. כרגע נוהג בקורולה 2005 ולפני כן בגרנד ויטרה 2001 1.6 מה שאומר שדי רגיל לרכבים בעלי תאוצה בינונית.

השאלה האם לרכוש מהיבואן ששם מקבלים 5 שנים אחריות או מליסינג ששם משלמים פחות ומקבלים 3 שנים אחריות.

תודה מראש לעונים.

פורסם

אני חושב שעדיף לך את ה-2.0, מאיץ טוב יותר, ולדעתי גם יימכר מהר יותר, ועדיין לא שתיין גדול של הנוזל הצהבהב.

למרות שאני לא מת על הקנייה של 0 קמ, ההבדל בין ליסינג לפרטי הוא בערך 20 אש״ח, ולגבי האחריות- לא הייתי דואג, אחרי הכל זה רכב חדש, סובארו, וה-XV הוא לא הרכב שישבור את מוניטין האמינות שלהם פה.

אם אתה לא מחפש ג׳יפון, הייתי חושב על B4 מלחסינג 0 קמ- אני יודע שהיא נמכרת בסביבות 140K, מחיר של אוקטביה 1.4T מאובזרת.

פורסם

בצע חיפוש, יש הרבה מידע בפורום על ה XV.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

קח בחשבון שה XV עבר עדכון "אמצע החיים" ובימים אלו מגיעים לארץ הדגמים ה"מתוחים". לא מדובר בהבדל משמעותי חיצונית, למעט בתי תאורה שונים וקצת קוסמטיקה, אבל לטענת סובארו, צריכת הדלק השתפרה, החומרים בפנים טובים ואיכותיים יותר, המתלים טובים יותר וגם מסך המולטימדיה מקורי. ה XV שנמכרים ב 0 קילומטר הם בוודאי לא החדשים.

פורסם

לקחתי את הדבר בחשבון. לפני כשבועיים הוזמן דגם 1.6 לאחר מתיחת פנים מהיבואן. מאוד אהבתי את הצבעים בסלון הרכב בדגם שאחרי מתיחת הפנים, הלכתי על צבע שחור עם תפירה כתומה.

• תוכן חדש...