Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחרי חיפושים רבים הן בפורום והן באינטרנט כולו, לא חשבתי שאשאר כל כך חסר החלטה.

אני מחפש מגבר בתקציב של עד 900 ש"ח(ממש משתדל לא לעבור אותו)

הציוד שיש לי כרגע הוא:

HU: Nakamichi NA350iBTR

קומפוננט קדמי: מורל וירטוס 402

סאב: מורל פרימו 104

ראיתי מספר מגברים(mac audio,pulse audio,boss,crunch וכו') שאמנם בתקציב אך אחרי קריאת שרשורים פה בפורום אותם מגברים הוכחו כלא כדאיים(התחממות, איכות ירודה, עצמה נמוכה וכו,).

ממש ממש אודה למי שיוכל לעזור, אני מוכן לקנות גם יד שניה אך העדיפות היא לחדש.

פורסם

אם אתה פתוח ליד שניה זה מחיר סבבה דווקא

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

הבעיה שחיפשתי יד שניה ואין משהו סבבה, מצאתי המון זולים או איכותיים שהעלות שלהם חוצה את ה1200, אשמח אם תוכל להמליץ על מספר דגמים

פורסם

מגברים שונים מיסודם.

ה-JBL מגבר ותיק שהיה ממומלצי הפורום לפני כמה שנים טובות. מגבר קלאס A/B. נתוני THD ו-SNR טובים יותר מהמאסיב עד כמה שראיתי.

המאסיב, מגבר יחסית חדש, קלאס D. חתימה פיזית קטנה משמעותית מה-JBL, בערך חצי ואפילו קצת פחות. מציע לכאורה הספק גבוה יותר (אם כי ה-JBL עונה על הצרכים).

פורסם

מהרשימה שהוצעה לך למעלה (יד שניה) הייתי בוחר באודיסון 4.5.

זה מגבר שמתחיל להריח את הליגה של הגדולים, ינצל יופי את הציוד שיש לך היום, ועשוי לשמש בסיס סביר לשדרוגים בעתיד.

מבחינת סאונד נטו, הJBL די מאכזב לטעמי. פעם הוא היה מלך הפורום למערכות בתקציב סביר וכל הקטע שלו הוא כביכול תמורה לכסף כי אתה מקבל לכאורה 100 RMS לערוץ.

רק כדי לסבר את האוזן, כחדש האודיסון היה עולה באיזור ה3000 ש"ח לעומת 1200+- של הJBL

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

אוקי, אז ממה שאתה אומר, לא מחשיד הפער הגדול בין המחירים של האודיסון?

עריכה: שמתי לב שהוא נמכר כך שזה לא רלוונטי לצערי

פורסם

למה הכוונה מחשיד? שכביכול המחיר שמוכר דורש נשמע נמוך מדי?

אם כן, אז יש לזה הסברים - באופן כללי שוק היד שניה בימים אלה הוא שוק של קונים ולא של מוכרים.

כפועל יוצא מכך יחסית קשה למכור ציוד יקר והמחירים יורדים (זה טוב שאתה קונה ורע כשאתה מוכר).

המון ציודים מעולים שעלו הון תועפות כחדשים נסחרים ביד שניה במחירים מצחיקים.

אני לפני כ5 שנים רכשתי מגבר כזה מיד שניה תמורת 1400 ש"ח ואז השוק היה הרבה יותר פעיל מהיום, כך שהמחיר שהמוכר מבקש נשמע לי סביר לגמריי.

גילוי נאות - אני לא מכיר את המוכר ואין לי קשר אליו

כמובן יש את כלל האצבע כמו בכל עסקת יד שניה - כבדהו וחשדהו.

בשורה התחתונה, אם המגבר תקין, זו עסקה מעולה מבחינתך.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם (נערך)

ואז בהודעה האחרונה בשרשור ההוא, הוא "מוחזר לחיים".

ברר עם המוכר מה באמת אקטואלי ומה המחיר הנוכחי לפני מיקוח.

גם ההליקס שם יהיה כנראה בסדר. למרות שהוא החלש בחבורה.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • תוכן חדש...