Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחום הרכב הולך ונעלם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע כמה ממכם רואים זאת או שמים ל,ב אבל לאחרונה אני מבין שעולם הרכב הולך ודועך, http://cars.walla.co.il/item/2923790 הרכבים של היום כבר לא מתקשרים בנהיגה כמו פעם, שלא לדבר על טיפול פשוט שהיום לבצע לבד כמעט ובלתי אפשרי, מה יהיה בעולם הרכב עוד כמה שנים שהרכבים יקחו את עצמם ממקום למקום, אני רוצה לעסוק בתחום אבל אני פוחד מחשש שזה ישעמם אותי בקרוב, אני חושב לעבור לעולם האופנוכים כי שם העתיד שונה לגמרי.

הרכב שלי: שברולט ספארק 1.0 14'

פורסם

היום אותו אתה מתאר עדיין רחוק מאוד, בטח בקנה מידה שאתה מדבר עליו.

זה כמו שכשהייתי בכיתה א' ושאלתי את אבא שלי מה אני אעשה בצבא, הוא אמר לי שעד שיגיע הזמן שלי להתגייס כבר יהיו רובוטים.

בקיצור, תהיה רגוע, תמשיך בתוכניות שלך, ותעסוק בתחום בכיף.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

להיפך - התחום נעשה יותר הייטקי ויותר מאתגר, בדיוק בגלל הסיבה שלא כל זב חוטם יוכל להתמחות בתחום - כדאי להכנס אליו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא "עולם הרכב" כי אם "עולם הנהג" הוא עולם הולך ונעלם.

זה תהליך בלתי עציר, במהלכו לא האדם ינהג את המכונה.

מי יכול להתווכח עם טכנולוגיה שתחסוך מאות אלפי הרוגים בשנה?!

מכונית הספורט, כמו סוס המירוץ, תמשיך להתקיים כתחביב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בסוף יש איזון בין הטובים לרעים (ראיתי מלחמת הכוככבים שלשום)

הייצרנים מגיעים למקסימום ואז מתאפסים על מה שהלקוחות רוצים לקנות.

כמו ההילוכים על ההגה שכל יצרני מכוניות הספורט עברו אליהם ואז הם ראו שהלקוחות רוצים מכוניות ידניות.

אז הם התחילו לחזור למכוניות ידניות אפילו שידני יותר איטי.

פורשה אחרי כמה שנים שלא מכרו 911 ידנית חזרו עם GT4 ידנית.

בארה"ב בכלל יש עליה במכירת מכוניות ידניות בשנים האחרונות.

שטופגיר בחנו את מקלרן MP4 12C לפני שהיא יצאה הם אמרו שהמכונית מושלמת מדי ולא כיף לנהוג בא אז מקלרן שינו אותה שתחליק קצת בסיסבובים.[h=1][/h][video=youtube;7-KnfxDq5WE]

אייל

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שום דבר לא נעלם, רק נהיה יותר יקר.

חוץ מזה תמיד אפשר לקנות רכב מהנה ומתקשר משנות ה80-90 ולשמור אותו למשחקים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני לא יודע כמה ממכם רואים זאת או שמים ל,ב אבל לאחרונה אני מבין שעולם הרכב הולך ודועך, http://cars.walla.co.il/item/2923790 הרכבים של היום כבר לא מתקשרים בנהיגה כמו פעם, שלא לדבר על טיפול פשוט שהיום לבצע לבד כמעט ובלתי אפשרי, מה יהיה בעולם הרכב עוד כמה שנים שהרכבים יקחו את עצמם ממקום למקום, אני רוצה לעסוק בתחום אבל אני פוחד מחשש שזה ישעמם אותי בקרוב, אני חושב לעבור לעולם האופנוכים כי שם העתיד שונה לגמרי.

המדען הראשי של משרד התחבורה, אני שואל את עצמי למה צריך שם מדען ראשי ?

ושנית נזכרתי שהד"ר מדען ראשי הזה, רוצה לרשת את כל הכבישים במדינה במצלמות מהירות, כל 6 ק"מ מצלמה.

לא הייתי מתרגש במיוחד מהדברים של הדמות הזו, ד"ר לפיסיקה , לא זכור לי שבתואר הזה יש קורס על רכבים ותחבורה.

זה שיש למישהו תואר דוקטור זה עדיין לא מרחיק אותו מהתואר אידיוט.

פורסם

לפני לא כלכך הרבה שנים החל השוק הסיני להפתח לעולם המערבי

שתי חברות נעליים ענקיות שלחו נציגים לסין על מנת לבדוק כדאיות כלכלית

חזר הנציג של פומה ודיווח: חבל על הזמן, כולם הולכים שם עם כפכפים, - אין סיכוי בכלל...

חזר הנציג של נייקי ודיווח: חבל על הזמן, כולם הולכים שם עם כפכפים, - פוטנציאל מכירות מטורף...

פורסם
לפני לא כלכך הרבה שנים החל השוק הסיני להפתח לעולם המערבי

שתי חברות נעליים ענקיות שלחו נציגים לסין על מנת לבדוק כדאיות כלכלית

חזר הנציג של פומה ודיווח: חבל על הזמן, כולם הולכים שם עם כפכפים, - אין סיכוי בכלל...

חזר הנציג של נייקי ודיווח: חבל על הזמן, כולם הולכים שם עם כפכפים, - פוטנציאל מכירות מטורף...

ומה עשה אח של פומה אדידס?

פורסם

אנשים תהיו רצינים, אני אוהב תתחום פשוט חורה לי שתחום הנהיגה שאני אוהב יותר מפאן המכאני נעלם, הנהיגה משעממת ברכבים החדשים הכל מתוגבר חשמלי, אפילו הגיר הידני מסונכרן, עוד כמה שנים כבר זה יעלם

הרכב שלי: שברולט ספארק 1.0 14'

פורסם

אבל כמו שכתבתי לך בתגובה הראשונה, זה שמדברים על זה המון וכולם אומרים שלשם הולכת התעשייה, לא אומר שזה יקרה עכשיו.

תראה כמה שנים מדברים על מעבר לרכבים חשמליים ומציאת אנרגיה חילופית לנפט ועדיין הרוב המוחלט של הרכבים החדשים שיוצאים הם סטנדרטיים ובעלי מנוע בעירה פנימית.

אז כנראה שמתישהו הנהג יהפוך למיותר, אבל זה עוד ממש רחוק. ממש.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
אנשים תהיו רצינים, אני אוהב תתחום פשוט חורה לי שתחום הנהיגה שאני אוהב יותר מפאן המכאני נעלם, הנהיגה משעממת ברכבים החדשים הכל מתוגבר חשמלי, אפילו הגיר הידני מסונכרן, עוד כמה שנים כבר זה יעלם

יש לך בעיה כמו גם לכולנו פה בארץ, הרכבים היחידים שמורשים להיות פה זה רכבים סטנדרטים שמתאימים להתנהלות יומיומית. בחו"ל אתה יכול להחזיק אוטו לסופ"ש שיתן לך את כל הפורקן שאתה צריך למשך השבוע. סדנאות שיפורים ובניית רכבים יש שם, פשוט אנחנו חיים בגיהנום מוטורי.

• תוכן חדש...