Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחום הרכב הולך ונעלם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היום אותו אתה מתאר עדיין רחוק מאוד, בטח בקנה מידה שאתה מדבר עליו.

זה כמו שכשהייתי בכיתה א' ושאלתי את אבא שלי מה אני אעשה בצבא, הוא אמר לי שעד שיגיע הזמן שלי להתגייס כבר יהיו רובוטים.

בקיצור, תהיה רגוע, תמשיך בתוכניות שלך, ותעסוק בתחום בכיף.

זה היה פעם, היום קצב ההתקדמות מתקדם וחוק מור עדין תקף (לפחות בתחום המיחשוב האישי/מקומי).

ה E-Class החדשה שהוצגה מכילה כיום את היכולות שיהיו למשפחטומטית רגילה עוד מספר שנים. להזכירך, דבר טריוויאלי כגון חלונות חשמליים, נעילה אוטומטית או ABS המופיעים כיום גם ברכבים הזולים החלו את דרכם ב E-Class או סדרה 5 לפני 15-20 שנה ותומחרו בהתאם.

ואני מסכים לחלוטין עם פות"ש, ה E-Class החדשה לדוגמה ממש דוחה אותי עקב עודף התחכום. אני רוצה לנהוג ברכב כי אני נהנה מהנהיגה, רכב שמתנהג כאילו חמותי/אישתי מובנת בו ("איך אתה נוסע! לא ראית השלט, תזהר רמזור מהבהב!") הוא רכב מטריד ולא מהנה.

כל מי שחושב שאני מגזים מוזמן לנסות סיבוב ברכב המכיל ניג'ס פנימי כגון "מוביל איי":wink:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מוביל איי זה חירטוט שרלטני שלא מסוגר למנוע תאונות יותר מחיישני חניה.

רכב מתקדם אמיתי בולם את עצמו כשהנהג לא שם לב למכשול בדרך.

לך ולי זה נשמע מיותר כל עומס הטכנולוגיה והחישמולים המתוחכמים בכל דבר אפשרי, אבל אני לא חושב שהדורות הבאים יחשבו כמונו.

שמעתי על אנשים מבוגרים שמעדיפים כיום להרתיח מים בסיר ולא להשתמש בקומקום חשמלי. למה? נראה להם מיותר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חיים אני לא מסכים איתך אבל זה ויכוח מיותר שכן שנינו לא יכולים באמת לדעת מה יהיה ורק הזמן יגיד.

אגב, גם את חוק מור כבר הפרו. כשאהיה ליד מחשב אחפש לך את הקישור.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...