Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס או קיה ריו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות רכב בתקציב של עד 40K

חשוב לי תא מטען שתכנס בו עגלה בנוחות, והדלק הוא לא כל כך משמעותי עבורי (כמובן שתמיד עדיף כמה שפחות..)

ראיתי את הפורד פוקוס שנת 2010-2011 (100 כ"ס) ועכשיו הציעו לי להסתכל על קיה ריו 2011 באותו טווח מחירים.

מישהוא יכול להגיד לי מה יותר מומלץ?

הריו אמינה? נוחה? היא מתחרה עם הפורד פוקוס?

ובכלל יש למישהוא המלצה על רכב בסדר גדול של 40K?

תודה לעונים

פורסם

הריו היא תת משפחתית בעוד הפוקוס היא משפחתית- יותר גדולה ממנה.

ממליץ לבדוק יונדאי I30CW או קיה סיד סטיישן באזור שנתון 2010.

פורסם
ממליץ לבדוק שברולט קרוז 2011 עם המנוע והגיר המשופרים 124 כ''ס.

עכשיו בכלל הסתבכתי..

זה הרכב הראשון שאני קונה, וההבנה שלי ברכבים ממש חלשה.

יוצא שכבר הציעו לי: פורד פוקוס, קיה ריו, קיה סיד, יונדאי I30, שברולט קרוז...:shock:

בכל מקרה תודה רבה

פורסם

שים לב לגדלים של הרכבים. מתוך הרכבים שהוזכרו, לפוקוס יש תא מטען הכי גדול ונוח. אם זה מה שחשוב לך, פוקוס עדיף.

אבל יש כמובן עוד קריטריונים, כמו אמינות, מחיר וכו.

פורסם

הפוקוס שראיתי הייתה מדגם טרנד,

אני מחפש תא מטען שאוכל להכניס עגלת תינוק בקלות. הנסיעות הם נסיעות קצרות בתוך העיר.

קיה יותר אמינה מהפוקוס?

פורסם

לגבי אמינות - קיה נחשבת אמינה יותר. אין כאן ודאות כי יתכן ורכב ספציפי לא נשמר כראוי. במיוחד אם אלו רכבים יוצאי ליסינג (בשנתונים האלו פוקוס הייתה מלכת הליסינג)

פורסם

בתור אחד שמחזיק פוקוס משנת 2006 (נקנתה חדשה) ומניסיון של עוד שני חברים שמחזיקים עד היום רכב כזה (יותר מ-7 שנים),

אין לרכבים האלה תקלות משמעותיות, מלבד טיפול שנתי אין סיבה להגיע למוסך.

הרכב מרווח ויכיל עגלה בקלות. אם תמצא דגם סטיישן מאותו שנתון בכלל מצויין.

לגבי הקיה ריו, מדובר בדור הקודם שלה, קיבלתי לכמה ימים אותה כרכב חליפי מהעבודה, לטעמי רכב לא נוח ולא מרווח, לא מכיר בעיות מיוחדות גם אצלו.

בהנחה שאתה מחפש רכב בגודל משפחתי, לדעתי אין מקום להשוואה בין הפוקוס לריו.

אם אתה רוצה אלטרנטיבה מבחינת התקציב והשנה זה מיצובישי לנסר, בשנתון נמוך יותר קיה סיד/יונדאי i30.

שברולט קרוז אני יכול להעיד מניסיון קצר שהוא סביר בגרסה של ה-124 כ"ס, אבל אם אני לא טועה, יקר יותר מהתקציב שהגדרת.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

אני מתרשם שאתה מאד מבולבל ולכן העצה שלי היא כזאת - תסמן לך 3-4 רכבים שמתאימים לדרישות שלך, תבקש לעשות נסיעת מבחן עליהם ותמשיך משם - יש יותר מדי רכבים בשביל לבדוק את כולם.

שאלת על הריו, ובכן היא נחשבת למכונית אמינה ופונקציונלית (ועל אף העובדה שהיא לא בדיוק מכונית משפחתית יש בה די מקום כדי להכיל עגלת תינוק). אני באופן אישי מעדיף את הריו על הפוקוס (אם כי לא נסעתי בשתיהן יותר מדי פעמים) - אבל שוב, אני חוזר לנקודה שבה התחלתי - תקח לנסיעת מבחן ותתרשם בעצמך.

פורסם

לי יש פוקוס 2007 כבר שנה ואני מרוצה עד הגג, הפוקוס של 2011 יש גיר רובוטי בעייתי ביותר והעצה שלי זה שלא תתקרב אליה !

על הקרוז גם שמעתי המון בעיות מאנשים שאני מכיר, אני עצמי לא התנסתי איתה.

בi30 אני לא יודע אם תכנס לך עגלה בקלות למרות שהרכב ממש מרווח ונוח, שמעתי עליו הרבה רק טוב עד עכשיו.

בקשר לריו אני לא יודע לענות לך.

מחפש פנסי ערפל לקליאו בי 2001 RTE :-)

החלפת קלאץ וציריות Clio B 1.2 8v 2001

• תוכן חדש...