Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי , יש לי סט אלחוטי מקלדת ועכבר של מיקרוסופט MWMD1000 , [h=2]Wireless Media Desktop 1000[/h]

https://www.microsoft.com/hardware/en-ie/d/wireless-media-desktop-1000

מקלדת model 1356

מקלט אלחוט model 1028

העכבר... אכל אותו חתול :lol:

אני רוצה לקנות עכבר, מיקרוסופט מן הסתם, שיתאים לי לסט הזה, כלומר שהמקלט יקלוט אותו. אפשרי עכבר כמו שהיה (אין לי מושג מה היה) אפשרי גם משהו יותר משודרג , רק שיעבוד עם הסט הזה, אני לא רוצה עוד מקלט אלחוטי.

ניסיתי להתקשר למיקרוסופט והגעתי לתמיכה באינדונזיה או משהו , לא ברור. אמרו שיחזרו אלי ולא חזרו.

מי יודע?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אין אפשרות. כל עכבר/ מקלדת מסונכרנים עם המקלט הספציפי שמצורף.

אין אפשרות לקנות עכבר/מקלדת אחרים, כך שיתאימו למקלט מסט אחר.

או שתקנה עכבר אלחוטי אחר או סט קומפלט או אולי עכבר עם כבל. אין אופציות אחרות.

פורסם (נערך)

^

לא מדוייק.

המצב שאתה מתאר קיים בסדרה 800 של מייקרוסופט, אולי גם ב-1000 אך אני בספק. בסדרות מקבילות ופשוטות של לוג'יטק אפשר להצליב מקלדות ועכברים כמה שבא לך, ובסדרות הגבוהות שלהם יש Unifying Dongle שבכלל מאפשר חיבור של עד שישה מכשירי קלט במקביל.

ארז - קח את הדונגל שלך עם לפטופ, גש לחנות המחשבים הקרובה לביתך ובקש לבדוק את העכברים האלחוטיים של מייקרוסופט שיש להם במלאי. רק כך תוכל לדעת בוודאות אם זה עובד, ומשם הבחירה כבר תלויה במה יותר נוח לך.

בלי קשר לכל האמור לעיל, סט חדש עולה החל ממאה שקל, כך שחסכון משמעותי בקניית עכבר בלבד כנראה לא יהיה. להמלצות עדכניות על סטים כאלה בדיוק היה פה שרשור לא מזמן.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

דריש עזרת המון תודה רבה ( הייתי בטוח שהשיט הזה עולה איזה 400₪ לסט). אולי פשוט אקנה סט נוסף וזהו לעבודה ולבית.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אם פתרנו את השאלה הזו, יש לי גם שאלה מעניינת בנושא.

אם נגיד יש לי את הסט הארגונומי של מייקרוסופט, אבל איבדתי את הדונגל שלו כי הכלב שלי אכל אותו והוא (הדונגל) נדרס ע"י משאית והתעקם תוך שהכנסתי אותו לתיק. או במילים אחרות, יש לי כבר עכבר ממש טוב והזה הארגונומי של מייקרוסופט יושב בלי שימוש, אז חשבתי לנסות לקבל או לקנות ממייקרוסופט עוד דונגל ולתת את העכבר למישהו אחר שישתמש בו.

מה חושבים, אפשרי?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

~

מייקרוסופט לא אוהבים למכור דונגלים בנפרד, אבל מבינים שלדרוש החלפה של סט שלם זה הגיוני רק עד סף מחיר מסויים. לכן כשמדובר בסדרות היקרות יותר הם מודים בחצי פה שיש דונגלים אוניברסליים שיעבדו עם המוצרים שלהם, ולפעמים גם שולחים רכיבים חלופיים אם אתה נופל על הנציג הנכון בסרביס.

הנה דוגמה אחת למשהו שאפשר לנסות. במקומך אבל הייתי חופר קצת בפורומים הרוסים בענייני חומרה, יש לי תחושה שאם מישהו פיתח דרך אלגנטית לגרום לזה לעבוד - תמצא אותו שם.

בלי קשר, תמיד אפשר לשאול בחנויות המחשבים הקרובות אליך אם במקרה יש להם דונגל כזה זרוק איפשהו בלי עכבר, אולי הוא יעבוד עם שלך.

פורסם

האמת היא שבגלל כשל חומרתי נאלצתי להחליף את הסט, וכשעשיתי את זה שאלתי אם אני יכול להשאיר את הדונגל. אמרו שלכל סט יש דונגל משלו ואין להם בעיה לתת לי אבל זה לא יעבוד. אני כמו אזרח טוב וויתרתי על ההצעה.

אם אתה אומר שיש מצב שהדונגלים של הסדרות הגבוהות יותר "זורמים" עם מוצרים אחרים אפנה למייקרוסופט ואנסה את מזלי.

תודה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...