Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קורולה 2010, ואני רוצה להחליף את הרמקולים המקורים הזוועתים שיש כרגע באוטו.

חשבתי על להחליף את כל המערכת קומפלט, ז״א להחליף את הרדיו דיסק בדאבל דין, להחליף את הרמקולים קדימה בקומפננט 6.5 ואת ה6/9 במגש, ולהוסיף מגבר, אם אפשר להמליץ על המערכת בעד 4000 שקל עם חריגה של עד 500 ש״ח.

פורסם

Hu din 2 -פיוניר ahv- 2450(דאבל דין)

קומפוננט בוחרים לפני טעם ואחת החברות המובילות.

6x9 לא מומלץ,עדיף סאב יתן תוצאה עדיפה.

מגבר 4 ערוצים יעשה תעבודה .

האם אתה פתוח ליד שניה ?

תכניס לחשבון עלות התקנה וטס חיווט שיכול להגיע לעלות ששל 800.

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם (נערך)

למה דגם מלפני 3-4 שנים?

AVH-X2750BT יהיה עדיף משמעותית. גם דגמי 2016 כבר אמורים להיות בשטח או שבקרוב יהיו.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
Hu din 2 -פיוניר ahv- 2450(דאבל דין)

קומפוננט בוחרים לפני טעם ואחת החברות המובילות.

6x9 לא מומלץ,עדיף סאב יתן תוצאה עדיפה.

מגבר 4 ערוצים יעשה תעבודה .

האם אתה פתוח ליד שניה ?

תכניס לחשבון עלות התקנה וטס חיווט שיכול להגיע לעלות ששל 800.

הטעם שלי די גלובלי ז״א אין ז׳אנר שאני שומע אותו ספציפית אני שומע הכול מהכול, אין צורך בסאב כי בכל זאת זה אוטו משפחתי ולא משמש אותי רק אז אין מקום בבגאז׳, לגבי התקנה, יש לי חבר, בן אדם מקצועי שמתקין לי את הכול ב200 שקל.

קומפננט 6.5 סדרה r של אלפיין יעשה את העבודה ?

פורסם

ה-200 שקל האלו כוללים מתאם מסגרת לרדיו? מתאמי חיווט? מתאם שליטה מההגה אם נדרש (בפיוניר יש מתאם מובנה שמתאים לרכבים שעובדים על הפרשי התנגדות בלבד)? קיט התקנה למגבר על כל החיווט שנכלל בכזה? טבעות הגבהה לרמקולים?

סדרה R של אלפיין נחשבת לטובה.

אם תהיה לטעמך, זה סיפור אחר.

ממליץ להתאים לקומפוננט רמקולים אחוריים תואמים.

פורסם

תום בטעות כתבתי 2450 הכוונה היתה לדגם 2750.

אני מקווה שב200 שקל ,יהיה חיווט מחברה נורמלים ולא rca ב20 שקל.

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם
ה-200 שקל האלו כוללים מתאם מסגרת לרדיו? מתאמי חיווט? מתאם שליטה מההגה אם נדרש (בפיוניר יש מתאם מובנה שמתאים לרכבים שעובדים על הפרשי התנגדות בלבד)? קיט התקנה למגבר על כל החיווט שנכלל בכזה? טבעות הגבהה לרמקולים?

סדרה R של אלפיין נחשבת לטובה.

אם תהיה לטעמך, זה סיפור אחר.

ממליץ להתאים לקומפוננט רמקולים אחוריים תואמים.

זה אדם מקצועי עם מקום להתקנת רדיו דיסק ורמקולים, הוא חבר טוב אז הוא עושה לי הנחה משמעותית. (ד״א, אין לי שליטה מההגה, דגם סאן פלוס)

לגבי הקומפננט והרמקולים האחורים, קיבלתי הצעת מחיר של 2100 שקל על שני הדגמים האלה : Alpine Spr-60C & Spr-69

השאלה שלי היא איזה מגבר ודאבל דין אפשר להביא במקסימום 2000 ש״ח ולהוציא מהרמקולים כמה שאפשר.

פורסם (נערך)

הדאבל דין שהזכרתי וש-papula התכוון אליו (ברור :wink:) נמכר ב-1370 ש"ח (הכי נמוך לפי זאפ).

אם אתה רוצה מסך גדול יותר, יש את דגם 5750 שנמכר בכ-2000 ש"ח.

כאלטרנטיבה לרמקולים של אלפיין הייתי שוקל באותה תצורה גם למשל מורל טמפו אולטרה (יהיה קצת יותר זול).

מציע לחפש גם תגובות של Audio King בהם הוא ממליץ על קומפוננטים בגזרת העד 700 ש"ח או אפילו עד 1200 ש"ח ולהתאים רמקולים אחוריים בהתאם.

לגבי מגבר, אני ממליץ בחום לבחון ציוד יד שניה כאן בפורום, יש הרבה ציוד איכותי.

וגם היו כמה דיונים לאחרונה שעוסקים לדעתי במגברים בגזרת ה-1000-1500 ש"ח.

אבל אם החבר הוא בעל חנות התקנה, הוא לא יכול להמליץ לך על חבילה קומפלט שתתאים לך?

בכל מקרה הפורום ישמח לקבל תמונות מההתקנה שתבוצע.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • תוכן חדש...