Jump to content

Orell Gabay

  • הודעות

    3
  • כאן מאז:

הנקודות של Orell Gabay

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. זה אדם מקצועי עם מקום להתקנת רדיו דיסק ורמקולים, הוא חבר טוב אז הוא עושה לי הנחה משמעותית. (ד״א, אין לי שליטה מההגה, דגם סאן פלוס) לגבי הקומפננט והרמקולים האחורים, קיבלתי הצעת מחיר של 2100 שקל על שני הדגמים האלה : Alpine Spr-60C & Spr-69 השאלה שלי היא איזה מגבר ודאבל דין אפשר להביא במקסימום 2000 ש״ח ולהוציא מהרמקולים כמה שאפשר.
  2. הטעם שלי די גלובלי ז״א אין ז׳אנר שאני שומע אותו ספציפית אני שומע הכול מהכול, אין צורך בסאב כי בכל זאת זה אוטו משפחתי ולא משמש אותי רק אז אין מקום בבגאז׳, לגבי התקנה, יש לי חבר, בן אדם מקצועי שמתקין לי את הכול ב200 שקל. קומפננט 6.5 סדרה r של אלפיין יעשה את העבודה ?
  3. יש לי קורולה 2010, ואני רוצה להחליף את הרמקולים המקורים הזוועתים שיש כרגע באוטו. חשבתי על להחליף את כל המערכת קומפלט, ז״א להחליף את הרדיו דיסק בדאבל דין, להחליף את הרמקולים קדימה בקומפננט 6.5 ואת ה6/9 במגש, ולהוסיף מגבר, אם אפשר להמליץ על המערכת בעד 4000 שקל עם חריגה של עד 500 ש״ח.
×
×
  • תוכן חדש...