Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב.. אז בחרתי רכב - פג'ו 206 XS כמובן אחרי שחרשתי את האתר

היום בבוקר הייתי בבדיקה ..ויש דברים שאני לא כ"כ יודע איך להסתכל עליהם ואיך זה מתבטא במחירון..

אני מאד אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ..

טוב - אז הרכב שנת 2000 יד ראשונה והוא מאד מושקע.. טיפולים בזמן , הוחלף קלאץ', טיימינג, 4 צמיגים , הכל בזמן ויש ספר טיפולים..

הרכב נסע קצת..129000 ק"מ.. ויש לו תיקוני פח מקדימה...

בבדיקה כתוב ש:

* רעש מע' שסתומים,סיבובי מנוע לא יציבים דבר שלא הורגש בנסיעה עצמה אלא רק על המשטח במהירות גבוהה

* דוד אחורי פגום

*תיקוני תאונה בחזית,הוחלף פח חזית מולחם,תיקונים בתא מנוע- פה הבודק אמר זה צריך להתבטא במחיר..אבל כמה?

חוץ מזה יש לאוטו מע' סטריאו טובה מאד ואזעקה של קוברה...

אני יודע שעל הק"מ והתיקונים יש ירידת ערך אבל כמה? וכמה יש עליית ערך על אזעקה ומע' ?

הלכתי לאיבוד...

תודה מראש לכל העוזרים

פורסם

רעש מע' השסתומים זה שטויות.

דוד אחורי פגום - צריך לבדוק אם זה אכן כך. בכל מקרה החלפה או תיקון זה כמה מאות שקלים, כנראה.

תיקוני תאונה - כאן צריך לבדוק בשבע עיניים - האם התאונה הייתה רצינית? תיקונים בתא המנוע - למה הכוונה? בחלק הפנימי? הראו לך איפה? האם נכתב בבדיקה שאלו ליקויים בעלי משמעות נמוכה או גבוהה? האם מדובר בפגיעת שלדה?

אזעקה ומערכת זה עניין של יכולת מיקוח. השאלה היא כמה הוא רוצה עליהם לעומת כמה שהם עלו לו במקור.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הבודק אמר שאין פגיעה בשלדה

וכל תיקוני הפח תוקנו ונראה טוב..

אבל כתוב שזה פגיעות בעלי משמעות גבוהה

פורסם
הבודק אמר שאין פגיעה בשלדה

וכל תיקוני הפח תוקנו ונראה טוב..

אבל כתוב שזה פגיעות בעלי משמעות גבוהה

מוזר לי שיש פגיעות בעלות משמעות גבוהה אבל ללא פגיעת שלדה. צריך לבדוק את זה בשבע עיניים. אני מציע שתקח את הרכב למוסך מורשה ותראה מה הוחלף ותוקן בו בדיוק (אמרת שיש ספר טיפולים מלא - אז בוודאי יש היסטוריה גם של התאונה).

בכל מקרה - זה צריך להשפיע על המחיר. השאלה היא עד כמה, וזה נתון ליכולת המיקוח שלך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

המוכר אמר לי שהייתה תאונה לא רצינית ..

אבל יכל להיות שהבודק מכסת"ח? כי הוא הבהיר לי שאין בעית שלדה

תודה על העזרה בכל מקרה..

פורסם

לגבי הרעש ממערכת השסטומים, כמו שנאמר לפני זהו כסת"ח.

לגבי הדוד האחורי, מחלה ידועה ב206XS תצטרך להחליף דוד. סיפור של כמה מאות שקלים לא יותר. רק דאג שיחברו\ירתחו לך את הסיומת בחזרה.

לגבי התאונה, יכול מאוד להיות שהאוטו עבר תאונה רצינית מקדימה אני משער שהוחלפו כמה חלקים "פנימים" כגון רדיאטור וכדומה. השילדה של ה206 יחסית גדולה ואפילו פגיעה בוו גרירה (זה שנמצא מקדימה) משמעותה שילדה כך שאם התאונה הייתה אכן "בעלת משמעות גבוהה" השילדה הייתה נפגעת.

כמו שרוני אמר שאל את בעל הרכב ואת המוסך שטיפל ברכב בדיוק מה הוחלף ואז תוכל לישון בשקט.

בכל מקרה לי זאת נשמעת עיסקה מצויינת, תתחדש ותהנה.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

טוב...

הבודק אומר שיש הלחמות בתושבת מנוע אבל לא בשלדה והוא הדגיש את זה..

אז אחרי מו"מ שנמשך עד לשעה זו..אנו לא מגיעים לעמק השווה

הוא לא מוכן לרדת מ54K כאשר מחירון 57K ..

יש הצעות? אני אשמח לעוד קצת עזרה...

ערן

פורסם

הלחמות תושבות מנוע ?! WTF ?

מה האוטו הזה עבר ? איזה תאונה ? שאל את הבעלים...

אין לייחס כזאת חשיבות גבוהה לתאונה שתוקנה לפי דעתי, כל עוד השלדה לא נפגעה וכל החלקים שהוחלפו במקומם והם מקוריים.

דניאל.

פורסם

אם באמת זאת האמת שאישתו נכנסה במישהו מאחורה יכול להיות שזה באמת לא רציני כי רוב המכוניות עברו תאונה כזאת ובדרך כלל מחליפים פגוש גריל קידמי רדיטור פנסים ואם העבודה נעשתה כמו שצריך אז לדעתי אין לך ממה לדאוג

פורסם

בנוסף למה שמוטי אמר, תושבות המנוע לא אמורות להשבר (אם בכלל) אחרי שכל השילדה מתעקמת רבתי ?

דניאל.

פורסם
טוב...

הבודק אומר שיש הלחמות בתושבת מנוע אבל לא בשלדה והוא הדגיש את זה..

אז אחרי מו"מ שנמשך עד לשעה זו..אנו לא מגיעים לעמק השווה

הוא לא מוכן לרדת מ54K כאשר מחירון 57K ..

יש הצעות? אני אשמח לעוד קצת עזרה...

ערן

סתם תהייה, המחירון הוא 57K כולל שיקלול של הק"מ?

נראה שאולי עדיף לחפש רכב אחר...

גיא

פורסם

57K זה המחירון...

הדילמה עדין גדולה

נראה לי שאני באמת אחפש אוטו אחר...

תודה לכל המגיבים..אם יש למישהו עוד משהו אני אשמח לשמוע

ערן

פורסם
אם באמת זאת האמת שאישתו נכנסה במישהו מאחורה יכול להיות שזה באמת לא רציני כי רוב המכוניות עברו תאונה כזאת ובדרך כלל מחליפים פגוש גריל קידמי רדיטור פנסים ואם העבודה נעשתה כמו שצריך אז לדעתי אין לך ממה לדאוג

אה, כמובן, כי כל מי שנכנס במישהו מאחורה נכנס בו בדיוק באותה העוצמה, מה לא?

כמו שאמרתי - אם הרכב טופל במוסכי היבואן במשך כל חייו, כל שצריך לעשות הוא ללכת למוסך ולבקש פירוט של מה שתוקן בתאונה (כמובן שצריך ללכת עם המוכר כי רק לו הם יתנו). אם הוא לא מסכים ללכת - וותר על האוטו וזהו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...