Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

מבקש לאתגר את חברי הפורום, זה ידוע שבקארספורום יש הכל!

הבוקר 18.12.15 בסביבות השעה 10-13 שודרה תכנית רדיו בחיפה , סוג התכנית הוא סוג שעוזר לאזרחים להתנהל מול גופים ממשלתיים או חברות גדולות (כמו בולדוזר/בולדוג שהיה פעם בטלויזיה למי שזוכר).

בתכנית הזו התראיין אדם חולה במחלת COPD אשר גר בצפת, שסיפר על עצמו ועל המאבק שלו בקופות החולים ודרך ההתמודדות.

אני אישית לא שמעתי את התכנית מכיוון שאני לא מאזין לרדיו בכלל מהארץ, אלא קיבלתי טלפון ממכר כמה שעות אחרי, וסיפר לי מאד בכללי, הייתי מעוניין לשמוע את התכנית אבל לא יודע איפה ואיך!

אז:

1. אין לי מושג באיזה רשת\תחנה.

2. אין לי מושג באיזה שעה ספציפית, רק יודע סביב 10-13 בבוקר-צהריים.

3. אין לי מושג איזה תחנות יש בחיפה חוץ מ107 ו107.5.

תודה לכל העוזרים ואלה ששמעו, ואלה שיודעים במה מדובר!

אוהד.

פורסם

נראה לי שמדובר ב"יהיה בסדר" שמשודרת בגלצ. למזלך הם מעלים את כל התוכניות שלהם לסאונדקלאוד. חפש בפייסבוק יהיה בסדר ותמצא את כל ההקלטות.

פורסם

היי, לא מדובר בתכנית הזו, נכנסתי לדף שלהם בפייסבוק, לא מצאתי את התכנית המדוברת וגם שראיתי שהתכנית לא משודרת בימי שישי אלא באמצע שבוע, כך שאני מסיק שזו אינה התכנית הזו.

מישהו יודע במה מדובר? יודע לכוון אותי בנושא?

• תוכן חדש...