Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות - אודי A4 החדשה בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה רואה מוישל'ה, אני לא היחיד שחושב שאתה כותב דברים בטון כעוס כאילו אתה היבואן של אאודי, כלמוביל או דלק מוטורס.

אף אחד לא ניסה להעליב אותך בפן האישי או לגרום לך להתעצבן. כמו שכתבת את דעתך, סה"כ כתבתי את דעתי, שמסתכמת בזה שהרכב יקר (שוב, לטעמי) ללא סיבה נראית (לי) לעין.

ספר לנו בבקשה היכן אתה עובד למען גילוי נאות.

איזה כייף לי :)

פורסם

זה לא ממש משנה איפה הוא עובד,

הוא פשוט טען שרכב משפחתי שנמכר בטורקיה ב 130 שווה אצלנו כפול וזה "פנטסטי"

וכעס על מי שחושב אחרת. אולי הוא עובד בסופרלנד

The first one to get angry loses

פורסם
איזה עובדות צוינו?

שהמחירים כאן לרוב יקרים מדי והיבואנים מגזימים. קח בתור דוגמה רלוונטית מחיר יחסי של A4 ו-S60. אני בטוח בכמעט 100% שלא תראה בשום מדינה נורמלית (מוטורית) הפרש כזה ענק במחיר לטובת הוולוו. מה שאומר שהמחיר של A4 הוא בכלל לא פנטסטי כפי שטענת.

פורסם

אני לא יודע מה הולך בפורום בזמן האחרון אבל צריך לשנות את שם הפורום לפורום כלכלי! הדבר היחיד שאתם מדברים על כל רכב זה רק המחיר, מילא הייתם מדברים גם על המחיר וגם על הרכב אבל לא, רק התמחור מעניין אותכם.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם
קח בתור דוגמה רלוונטית מחיר יחסי של A4 ו-S60. אני בטוח בכמעט 100% שלא תראה בשום מדינה נורמלית (מוטורית) הפרש כזה ענק במחיר לטובת הוולוו.

אתה טועה.

בוא ניקח את אנגליה כדוגמא (לכל הדיעות, מדינה נורמלית מוטורית).

מחיר S60 מתחיל ב£20k, כאשר A4 החדשה מתחילה ב£25k וסדרה 3 ב£24k.

פורסם

באנגליה אי אפשר לעשות השוואה מדויקת, כי יש שם רק את המנוע החלש משמעותית של ה-S60. מה שנמכר אצלינו זה T5, שם המקסימום בבנזין זה T3. אבל אתה יכול להסיק שה-T5 היה עולה שם משמעותית יותר מ-20K פאונד.

פורסם
זה לא ממש משנה איפה הוא עובד,

הוא פשוט טען שרכב משפחתי שנמכר בטורקיה ב 130 שווה אצלנו כפול וזה "פנטסטי"

וכעס על מי שחושב אחרת. אולי הוא עובד בסופרלנד

הכל יחסי בחיים, ויחסית למתחרותיה הישירות המחיר הוא אכן תחרותי. אאל"ט מרצדס מקבילה מתחילה באיזור ה-300,000 ש"ח.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אני אתבטא בעדינות רבה ככל האפשר,

יש כאן אנשים שמביעים דעה מ-א-ו-ד נחרצת על כדאיות המכונית ותמחורה וזו זכותם, אבל, הבעיה היא שהם עושים זאת כאשר לעניות דעתי - אינם מבינים כלל את שוק הפרימיום בכלל וזה הישראלי בפרט.

הם מסתכלים על המכונית הזו דרך משקפיים של מה מקבלים לכל שקל, כאשר הלקוחות של הקטגוריות האלו מסתכלים על מה מקבלים מהסמל (בטח בגרסאות הכניסה הלא ממש מגרות...).

כן, זה מה שנותן להם את הדרייב להגיע לאולם התצוגה של הגרמניות ולקנות מכוניות נחותה בהיבט הביצועים והאבזור. הם חיים מצוין עם כל אותן חתיכות פלסטיק קטנות בתא הנוסעים, שאוטמות את המקומות בהם בגרסאות הבכירות יש את כפתורי גג השמש או חימום המושבים - חתיכות הפלסטיק שתמיד יסתכלו על הנהג במבט של "פחחח עליך יא קמצן, את הגרסה הכי זולה קנית? יא בונקר"

אבל זה לא יזיז לו, כי הוא נוהג באודי/ב.מ.וו/מרצדס - כי עבורם זה סמל סטטוס הרבה לפני שזו מכונית.

הם נהנים מההילה הטכנולוגית באודי, הספורטיבית בב.מ.וו והמורשת המפוארת וההיסטורית במרצדס יותר מאשר מעוד 100-150 סוסים, תצוגה עילית על השמשה ומושבים מעור של טלה אלזסי רך.

בלי קשר למה אני חושב על תמחור ה-A4 ב-235 אלף שקלים (ואני כן אספר לכם מה אני חושב אחרי שאנהג בה ואבסס את הקביעה הזו על עובדות ולא על דמיון פרוע) - היא מקבילה במחירה ל-318 (שעולה 240 אלף שקלים) וגרסת 2.0 הליטרים עולה בדיוק - על השקל כמו ב.מ.וו 320 - 277 אלף שקלים.

אז בלי קשר לטיב המכונית ולתמורה שלה - לקבוצתה - המחיר הוא תחרותי, נקודה.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
אאל"ט מרצדס מקבילה מתחילה באיזור ה-300,000 ש"ח.

כן, כפי שכבר ציינתי וצוין פה מספר פעמים בשרשור... [emoji6]

תמחור המרצדס פשוט הזוי.

פורסם (נערך)
שהמחירים כאן לרוב יקרים מדי והיבואנים מגזימים. קח בתור דוגמה רלוונטית מחיר יחסי של A4 ו-S60. אני בטוח בכמעט 100% שלא תראה בשום מדינה נורמלית (מוטורית) הפרש כזה ענק במחיר לטובת הוולוו. מה שאומר שהמחיר של A4 הוא בכלל לא פנטסטי כפי שטענת.

ושוב, בפעם המליון, האם היבואן הוא מלכ"ר? האם החברה הוקמה על מנת שלך יהיה טוב? האם בעל החברה הקים אותה על מנת להיות צדיק?

בוא ואעזור לך, התשובה לכל זה היא לא.

אתה טוען שהמחיר גבוה מידי, אבל אז אתה משווה למחירים בחו"ל. הם כמובן לא רלוונטיים לארצנו, אלא לאנשים שרוצים לעשות השוואת דמגוגיות כדי להראות כמה היבואן "חזיר".

סתם שתדע, לייצר סמארטפון עולה בערך 200 דולר, אבל מוכרים לך אותו במחירים שנעים סביב ה700 דולר!

אתה מבין? 700 דולר! יש להם איזה 250-300 אחוז רווח. גם הם חזירים?

תראה איזה פלא, בכתבה שמשווה את עלויות ייצור הסמארטפונים לעומת מחירם לצרכן, אומרים בדיוק את מה שאומרים פה אנשים אחרים ואני ביניהם - לא מתאים לך? אל תקנה! אבל צרכני העולם קונים בהמוניהם.

גם אם בוקר אחד יהיה פה מישהו שיידע לספר בדיוק כמה עולה הרכב ליבואן, כמה עלתה ההובלה, הביטוח, ההכשרה של המכונאים, וכל מה שצריך (אין לי מושג מה באמת צריך, אבל אני מניח שהמון דברים) על מנת לייבא רכב לארץ כשאתה היבואן הבלעדי, וההפרש בין העלות ליבואן לבין העלות לצרכן יהיה עצום, עדיין אי אפשר לבוא בטענות.

יודע למה? כי אתה לא חייב לקנות! יש מספיק רכבים אחרים מצוינים. נעול על מותג מסוים ומתבעס שהוא יקר? חכה שנתיים-שלוש ותקנה משומש.

אבל לא, כל אלה לא חשובים, מאלה צריך להתעלם, כי אז איך נרד על יבואן? זה הכי IN היום בפורום.

קרמבו השתמש במושג "מחיר תחרותי", אני השתמשתי במושג "מחיר פנטסטי", בכל מקרה, קרמבו מבין את מה שאני מנסה לדבר עליו, קהל הלקוחות של הרכבים האלה, רכבי-יוקרה-בגרסת-הבסיס, מסתכל על המפרט ועל המחיר, ומחליט. הלקוח לא הבכרח יילך על הזול ביותר מבין ההצעות, לכל אדם יש עוד שיקולים מלבד מחיר.

כמו שכתבתי בתגובתי הקודמת, המחיר שלה נכנס בול איפה שצריך, ורשימת האבזור, גם אם לא נותנת נוקאאוט למתחרות ואפילו מפסידה בחלק מהדברים, עדיין מרשימה מאוד.

עם ישראל אוהב אאודי והרכב הזה לא יהיה שונה (הלוואי שאני אטעה), הוא יימכר טוב מאוד והA4 הולכת להפוך למלכת הקטגוריה (שוב, הלוואי ואני טועה).

עריכה אחרונה על ידי GhostBuster

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

מרוב הזעם לא קראת את מה שכתבתי. דיברתי על הבדלי מחירים בין A4 ו-S60 בחו"ל לעומת הבדלי מחירים בין הדגמים בארץ. לא מחיר של A4 בחו"ל לעומת המחיר של A4 בארץ. השוואה שעשיתי היא כן רלוונטית כי היא מראה שיש יבואן חזיר פחות ויש אחד שחזיר יותר (זה של מרצדס הכי חזיר לצורך העניין). חשיבות הסמל לישראלים וכו' לא קשורה בכלל לעצם העניין שדיברתי עליו.

אבל עזוב, אתה לא חייב לענות יותר, זה בסדר. לא רוצה שתכעס כל זמן שתכתוב את הפוסט הבא.

פורסם
מרוב הזעם לא קראת את מה שכתבתי. דיברתי על הבדלי מחירים בין A4 ו-S60 בחו"ל לעומת הבדלי מחירים בין הדגמים בארץ. לא מחיר של A4 בחו"ל לעומת המחיר של A4 בארץ. השוואה שעשיתי היא כן רלוונטית כי היא מראה שיש יבואן חזיר פחות ויש אחד שחזיר יותר (זה של מרצדס הכי חזיר לצורך העניין). חשיבות הסמל לישראלים וכו' לא קשורה בכלל לעצם העניין שדיברתי עליו.

אבל עזוב, אתה לא חייב לענות יותר, זה בסדר. לא רוצה שתכעס כל זמן שתכתוב את הפוסט הבא.

לקוחות ה-S60 רוכשים אותה לא רק כי היא S60 אלא, ואולי אף בעיקר, כי זה המחיר שלה. מצחיק שאתה לוקח כדוגמה את היבואן שמאז ומתמיד תמחר את הדגמים אותם הוא משווק במחיר גבוה משמעותית מהמתחרות הישירות ורק כאשר הפסיקו לרכוש את אותם הדגמים, הוא החל למתחר אותם באופן תחרותי יותר.

תפקידו של יבואן, כל עסק, הוא להרוויח כמה שיותר - כמובן ביושר ולא ברמאות. תפקידו של הרגולטור הוא להגביל את המחיר אם הוא חושב שמתקיים קרטל או חוסר תחרות מספקת בשוק.

המשפט שמוצר שווה כמה שמוכנים לשלם עליו (בשוק חופשי) היה נכון ונשאר נכון.

פורסם

זה לא משנה אם המחיר הגבוה הוא בגלל היבואן או המדינה, האשם האמיתי הם אזרחי מדינת ישראל שממשיכים לקנות הכל ובכמויות לא משנה כמה זה יעלה. כל שנה שוברים פה שיאי מסירות של רכבים חדשים - למה שיוזילו???

אם האנשים היו חכמים, ולא רצים לקנות מכוניות חדשות כמו לחמניות בשקל תשעים המחירים היו יורדים. יורדים משמעותית.

• תוכן חדש...