Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב שטח - עד 40 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הג'ימני הוא גיפ טוב, אם הוא לא מספיק גדול אתה יכול לרדת בשנים ולקנות ויטרה- טובה לא פחות, המחירון שלה לא יורד מאז ששיווקו אותה חדשה.

dirty old man

need love too

פורסם

daihatsu feroza יכול להתאים. אמין,תחזוקה זולה,ובעל יכולת שטח מעולה. שלדת סולם וכו...

אפשר למצוא אחד במצב טוב. הרכב מאוד חסון ויכול לשמש בשטח קשה בלי בעיה.

"If you feel in control,you're not going fast anough"

Mario Anderetti

פורסם
daihatsu feroza יכול להתאים. אמין,תחזוקה זולה,ובעל יכולת שטח מעולה

עוד אחד מהרכבים שלא יכולים להיות בעלי יכולת שטח גבוהה. אין להשיג לו, לא נעילה קדמית ואפילו לא אחורית. רבים וטובים חשבו שהם ינצחו איתו את הפיזיקה, התייאשו ועברו לויטרה או רכב אחר.

פורסם

אם אין לך בעייה עם התדמית,ואתה מוכן לחיות עם איכות גימור של עולם שלישי,הטלקוליין,הטנדר כפול ההנעה של טאטא יכול להיות אופצייה טובה.יש לו סרן דנה 44 מאחור ודנה 30 מלפנים,ואין שום בעייה להתקין לו נעילות.ביצועיי הכביש שלו עדיפים על אלו של ההיי לקס ונחות הנסיעה שלו בליגה אחרת.השילדה שלו חסונה וחזקה,והמכללים המכניים שלו באיכות טובה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מפליא אותי ששועלי שטח שכמוכם מדברים במושגים של כוחות סוס , חשבתי שבשטח מחשיבים יותר נתוני מומנט . אני בטוח שההיילקס היא לא בעלת עבירות טובה בגלל ה83 כ"ס שלה אלא בגלל דברים אחרים כמו למשל תיבת הילוכים דיפרנציאלים מומנט מנוע וכל שאר הדברים שרכבי שטח אמורים ליהיות חזקים בהם.

ים long time no

פורסם

מי טען שלהיי לקס אין עבירות טובה?אמנם מנועה חלש,אבל זה לא סוף העולם.הבעייה העיקרית שלו היא נוחות הנסיעה,או יותר נכון העדרה...העבירות מעולה בין היתר בשל שני סרנים חיים,מרווח גחון גבוה ונעילת דיפרנציאל אחורי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
מפליא אותי ששועלי שטח שכמוכם מדברים במושגים של כוחות סוס , חשבתי שבשטח מחשיבים יותר נתוני מומנט . אני בטוח שההיילקס היא לא בעלת עבירות טובה בגלל ה83 כ"ס שלה אלא בגלל דברים אחרים כמו למשל תיבת הילוכים דיפרנציאלים מומנט מנוע וכל שאר הדברים שרכבי שטח אמורים ליהיות חזקים בהם.
רובנו, אולי אפילו אפשר לומר שכולנו, עוברים בין אירועים בודדים של זחילת סלעים, ששם אתה צריך את שיא המומנט ב400 סל"ד כדי לעבור את הסלע בעדינות, תקופות הרבה יותר ארוכות שבהן אנחנו רוצים גם להאיץ ברמזור רחמנה ליצלן, לסחוב נגרר עם אופנועים/טרקטורון בעלייה לירושלים, לעלות את הדיונה הגדולה באשדוד, לחצות ביצה עיסתית עם הגלגלים הגדולים שלנו, ובשביל כל השימושים האלה , מה שאנחנו רוצים זה הספק, והרבה, בעיקר כי זה כי כיף, וגם קצת כי צריך את זה לפעמים.

בג'יפ שלי יש ים של מומנט, רשמית - שיא מומנט כ30 קג"מ ב1200 סל"ד, מעשית הוא סוחב כמו קטר במעלה זיק גם ב400 סל"ד ואפילו קצת פחות (כשסל"ד הסרק שלו הוא בכלל 750 סל"ד), אבל למעט המקרים הבודדים האלה שבהם אני נהנה מהמומנט הזה, בכל שאר הזמן אני סובל מההספק העלוב- 115 כ"ס .

אז כן, אנחנו (טוב, אני) ילדים מפגרים- רוצים כוחות סוס- ומה שיותר יותר טוב.

ההיילקס מעולה בעיקר בגלל שהיא אמינה וחסינה כמו טנק, ובגלל שוק השיפורים הגדול שלה, לא בגלל המנוע (התיאורטי) שלה.

• תוכן חדש...