Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעשים מחלון נהג - מזדה 6, 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

הערב החל לי תקלה בחלון של הנהג, החלון לא מצליח לעלות ללא עזרה של דחיפה, וגם כאשר הוא מגיע לסוף מתחיל רעש מהמנגנון של החלון, רעש טירטור חזק. חוץ מזה שאני לא יכול להשתמש בחלון, אני לא יכול לנעול את האוטו עם השלט היות וזה מעלה את החלונות ואז המנגנון נתקע במשהו.

א. מה ההשערה יכולה להיות?

ב. למי פונים? חשמלאי רכב או זגג?

ג. אם התקלה מוכרת למשהו, מה סדר גודל של מחיר?

תודה רבה

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

לפי דעתי גלגל שיניים, עלות כ - 50-70 ש"ח מeBay .

בארץ לא אוהבים לפתוח את המנוע של החלון ( בדיוק 2 דקות ) ומחליפים את המנוע עצמו במקום את גלגל השיניים .

אצלי חבר החליף גלגל שיניים כל הסיפור עלה לי 70ש"ח .

איציק.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

לי זה קרה לפני כמה ימים בחלון של הנוסע שליד הנהג. החלפתי את כל המנוע. עלה 250 ₪.

אשמח לדעת איך קוראים לגלגלי שיניים ב eBay ע״מ שבפעם הבאה אוכל להחליף לבד. והאם הגלגל שיניים הזה הוא אוניברסלי לכל החלונות במאזדה 6? כמו״כ אשמח לקבל סרטון המסביר את החלפת גלגל השיניים. תודה

פורסם

כפי שאמרתי בהודעתי הקודמת, בארץ לא מתאמצים להחליף את הגלגל שיניים ומחליפים את כל המנוע, לפי דעתי מיותר לחלוטין.

הגלגל שיניים מתאים לדגמים הבאים: Mazda 3 5 6 CX-7 CX-9 RX8, אוניברסלי לכל החלונות .

לגבי סרטון, נסה לחפש ב -YouTube, מאמין שיש .

קישור מ-eBay http://www.ebay.com/itm/Mazda-3-5-6-CX-7-CX-9-RX8-Power-Window-Lift-Motor-Gear-ALL-DOORS-FRONT-AND-REAR-/301457481328?hash=item4630441e70:g:1~MAAOxyRhBSx76p&vxp=mtr

סך הכל 60 שקל ויש לך חלון שחזר מהמתים .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

היום הלכתי לתקן את החלון, כמו שכתבתם פה הגלגל שיניים נשבר, החשמלאי ישר הגיע לתקלה וכבר חשבתי שאפשר להכניס אותו ל"יצאת צדיק" אבל בשורה של המחיר, אני בספק גדול אם הוא יצא צדיק, בכל אופן אני בעצמי לא הייתי יכול לבצע את העבודה לבד.

המחיר שהוא גבה היה 250 ש"ח, נשמע מחיר סביר?

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

• תוכן חדש...