Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה פאביה 1.2 בשנים 12-13

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום מכרתי את הסוזוקי גראנד ויטרה שהייתה לי, סה"כ הרכב מעולה ממש נוח על הכביש ואיכות חומרים ברמה סבירה פלוס ( היה לי את הדגם המפואר עם המושבי עור, קסנון וכו').

בכל מקרה מכרתי את הרכב בגלל צריכת דלק נוראית של ממוצע 1/7 ואני עכשיו מחפש משהו יותר קטן ופרקטי וכמובן חסכוני.

התקציב שלי עומד כרגע על 55K +- והחלטתי ללכת כל ואגית. אז ההתלבטות שלי היא תכלס בין הפאביה לאיביזה ונוטה מאוד לפאביה בגלל שאני אוהב יותר את הצורה שלה.

רציתי לדעת את דעתכם על הפאביה בשנים שציינתי מבחינת איכות נסיעה ( גם במהירות 130+), מבחינת איכות חומרים, ובכללי תצרוכת דלק וטיפולים שוטפים ( לא שולל ידני).

והשאלה העיקרית שלי מה דעתכם עליה לאומת האיביזה המתחרה ( גם מנוע 1.2 גודש).

מה הייתם ממליצים לי ומה בכללי דעתכם על הרכב ?

פורסם

מכוניות דיי דומות , אתה יכול.לשקטל גם את הפולו עם מנוע זהה ואיכות גבוהה יותר , עדיפות לידני עקב אמינות לא מאה אחוז של הגיר הרובוטי. בנוגע למנוע יש לבדוק שקיים סט הטיימינג המעודכן.

פורסם

תודה, מבחינת מתלים ופלסטיקה בתוך הרכב ? הבנתי שהפאביה עדיפה משמעותית.

בקשר לפולו פחות מתחבר גם בכלל המחיר הגבוה משמעותית, וגם בגלל שאני מחפש עם גג שמש ופולו כזאת קשה למצוא.

פורסם

הפאביה יותר עממית מהפולו עקב מיצוב בקבוצת vw. מצד שני היא לא תהיה שמיים וארץ ביחס לפולו. מבחינת.מתלים על הפולו אני יכול להעיד שהיא סופגת טוב יותר מקיה ריו אבל עדיין קופצנית. תשב בשתיהן ותתרשם בעצמך.

פורסם

לפאביה איכות חומרים עדיפה ומרווח מאחור,לא יצא לי לנסוע 130 בפ אביה אבל הנוחות בסדר גמור,מה כן היא מרגישה צרה מעט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יוליאן, במה האיכות חומרים של הפאביה מתעלה על הפולו? (מתעניין, נהגתי על אחת בעבר הרחוק אבל אני כבר לא זוכר).

אני דיי מרוצה מהאיכות הרכבה בפולו והחומרים.

פורסם

לעומת האיביזה לא פולו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על התגובות, מבחינת שינוי צורה וכו' יש הבדל בין השנים 2011 ל 2013 ? ואיבזור פנים מה הרמת גימור הגבוה ביותר ומה היא כוללת ? ( גג שמש, פנסי קסנון? )

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש דגם עם סאנרופ ספציפית ואין הרבה כאלו בשוק במיוחד עם קסנונים, השאלה שלי האם בדגמים שכן יש בהם סאנרופ זה התקנה מקומית או מקורי פשוט זה הזמנה מיוחדת ? ומה הוא הדגם הכי מפואר ?

פורסם

הרכב מגיע עם סאן רוף.

• תוכן חדש...