Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר את החברה

אני חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי עליה כלום מי שיודע מוזמן לחלוק את המידע עימי :)

ואם הוא יודע טווחי מחירים ואתרים בבקשה שישרשר פה

תודה !:-D

פורסם

אם אינני טועה, דובר עליה פה בעבר

ואם אינני טועה, לא מדובר בכלל בחברה אמיתית.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לי יש מגבר שלהם. הוא מוציא (מה שמוצהר) 100X4. בסך הכל זאת חברה בנוסח

Platinum, pro sound, red sound, boss (the fake)

הזבל'ה הסיני הבסיסי.

אצלי הוא מגביר סאב של פיור אקוסטיק וקומפוננט של מורל - מליוניום 5.25, עובד לא רע יחסית.

"עחי, משו לא בסדר בתיבה שך. אני לא מוצא את החור. סאבים צריכים איוורור".

פורסם

מציעים לי לקנות מגבר של החברה הנ"ל עם 2 יציאות אני לא יודע בדיוק את הכוח היוצא

והוא רוצה עליו 400 שקל

מה אתם אומרים?

פורסם

את חברת פרוסאונד צריך להלל במוצרים במאוד איכותיים שלהם. הם ראשונים מהסוף , הם ממש זבל לא לגעת בשום פנים ואופן.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אם אלו הדגמים הכסופים אם כיתוב שחור הם מגברים סבבה לגמרי. שווים את הכסף.

הבעיה שלהם הוא הקרוס המעפאן שלהם. שים לו קרוס חיצוני ותהיה מרוצה ממנו להגברת רמקולים.

פורסם

יש גם אנשים שלא רוצים להשקיע 1000ש"ח עבור מגבר, גם זה לגיטימי.

לעניין עצמו לפי דעתי המחיר גבוה מדיי. אני שיש לי מגבר כזה לא חושב שעבור מגבר ארבעה ערוצים 100*4 אתה צריך לשלם מחיר גבוה ממה שציינת, במיוחד לא עבור מגבר רק עם שני ערוצים.

המחיר הנ"ל גבוה מדיי. עדיף לקנות BOSS 1000WATT או PLATIUM עם השקעה נוספת של כ100ש"ח. ההבדל באמת ניכר, מניסיון.

"עחי, משו לא בסדר בתיבה שך. אני לא מוצא את החור. סאבים צריכים איוורור".

פורסם

תשמע לי אחי אל תתעסק אם חברת אינוקס בכלל תחסוך לעצמך את כל הכאבי ראש האלה אפילו בשביל 400 שקל מסריחים זה לא שווה הייה לי סאב של אינוקס פרו ואני לא מצליח להפטר ממנו כבר הפכתי אותו למאפרה בחדר שלי זה כמו קליפורנייה בום כמו רד סאונד פרו סאונד הכל אותו זבל אחד גדול ואתה סתם תתבאס אפילו על ה 400 שקל העלובים האלה ומי שאומר לך שאינוקס שווים משהו אז הוא בעצמו מחפש את הפראייר למכור לו את הזבל הזה!!!!!

• תוכן חדש...